- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Ya işte bak bunca insan kullanıp faydasını görüyorsa vardır bu işte bir mucize. Kesinlikle bana da vesile olduMeyveliturta19 da hamile. O yüzden arkadaşım yok tadı kötüydü içemedim o oldu bu oldu demek yok o soğan suyu içilecek
dedim ya ben zaten koku almıyorum tadınıda biliyorum daha önce içmiştim.ki kokuda alsam tadı zehir gibide olsa içerim yaniYa işte bak bunca insan kullanıp faydasını görüyorsa vardır bu işte bir mucize. Kesinlikle bana da vesile olduMeyveliturta19 da hamile. O yüzden arkadaşım yok tadı kötüydü içemedim o oldu bu oldu demek yok o soğan suyu içilecek
Herşey doğmamış bebelerimiz için durmak yok yola devamdedim ya ben zaten koku almıyorum tadınıda biliyorum daha önce içmiştim.ki kokuda alsam tadı zehir gibide olsa içerim yani
Benim soğan kuru ile hamile kaldigimi duymayan kalmamış
Millet ozelden yazan yazana nasıl uyguladin diye.. halam bile menepoza giriyor bu ay yapti cok rahatladim dedim :))
Sülalenin soğancısı oldum..
O değil eşime çok guldum arkadasi cocuk denemeye baslamis 2. ayindalarmis
Eşimde cocuga demis ki soğan suyu icsin
Dedim nasil icicegini soyledin mi
Evet diyor soğani soy .. suya koy iyice kaynatıp bir ay içsinn
Dedimm laaağnnnn milletin karisini zehirleyecek misinBilip bilmeden ne tarif veriyorsun .. sen oyle yapmadin mi diyor
Valla benim hayatimda soganin yeri cok baska.. mutlaka dene cocuk icin olmasa bile saglik icin mutlaka ve mutlaka dene
Zamansiz yolcu cnm çok ama çok sevindim maşallah ikinize de yaşadığın zorlu süreçten sonra anne olmayı hakedenlerdendin.çok sevindim
hilallll cnm dün çatlamış olabilir kanama da ovulasyon kanamasıdır belki ateş de burnunu yukarı çevirmiş yarını görelim bakalım.çalışmalar güzel bugün dinlenin öbür güne Allah kerim
Çok saolun kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsinmaşallah gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza aminnn
Toblamda 3 tablom var 2 gebelik 1 de yarim canim bilmiyorum oyuzden testte yaptim negatif ateste dusunce adet gelecek sanirim senin sanki olacak gibi olumlu hissediyorum canimDaha 10.gündesin canım bu kadar erken düşer miydi hiç ateşin adet olmadan önce? Bu ay ben de fos çıkcam sanırım öyle bir his var içimde
Sormayın kızlar bitanesi de benim başımda. Hamile kaldım ama neler neler yaptım. Hamile kaldığım ay Doğumdan sonra ilk defa yumurta akı falan yaşadığım aydı. 7 ayın sonunda yani. Ve o ay eşimin halasıgil yatılı misafirliğe geldiler. Bizim bu taraflara taşınacaklarmış ev bakıyorlar farklı şehirden. Eşim sürekli bunları gezdiriyo falan neyse gece oluyo hadi hayatım diyorum bu gece olmaz beni strese sokma çok Yorgun’um allahım nasıl ağlıyorum ben. Tehdit ettim eğer yapmazsan valizimi alır giderim diye. Size yemin ederim 4 gece boyunca aynı şekilde ağlayarak ve kavgayla birlikte olduk. Ben gidiyorum bi sürü doktora vitaminler soğanlar keçiboynuzları ateş ölçme ovulasyon testi... adamdaki rahatlığa bak ya. Bi de diyo ki zaten olacağı varsa olur niye bugün yapıyoruz sen Allah’tan iyi mi biliyosun. Gel de anlat adama. Hıçkıra hıçkıra ağladım 4 gece boyunca. Şimdi hava atıyo millete hamileyiz diye. Bi vurcan ağzınacanım o koca canlılalarıyla hepimizin başı dertte.zaten ovulasyon zamanida bizim stres onlarada geçiyor,onlar bizden daha stresli oluyorlar ama.sonra kavga kıyamet.bu ay alttan alttan yumuşak yumuşak davranarak bu kadar ılişki oldurdum dün artık söylenmeye başlamıştı.hergün farklı bişeyler giyip çıktım valla karşısına ama en son oda fayda etmediçoğu aynı bu koca canlılalarının maalesef. inşallah en kısa zamanda gelir meleklerimizde onlarda kurtulur bizde
demi tam ağzına tokati yapıştırmalık oluyorlarSormayın kızlar bitanesi de benim başımda. Hamile kaldım ama neler neler yaptım. Hamile kaldığım ay Doğumdan sonra ilk defa yumurta akı falan yaşadığım aydı. 7 ayın sonunda yani. Ve o ay eşimin halasıgil yatılı misafirliğe geldiler. Bizim bu taraflara taşınacaklarmış ev bakıyorlar farklı şehirden. Eşim sürekli bunları gezdiriyo falan neyse gece oluyo hadi hayatım diyorum bu gece olmaz beni strese sokma çok Yorgun’um allahım nasıl ağlıyorum ben. Tehdit ettim eğer yapmazsan valizimi alır giderim diye. Size yemin ederim 4 gece boyunca aynı şekilde ağlayarak ve kavgayla birlikte olduk. Ben gidiyorum bi sürü doktora vitaminler soğanlar keçiboynuzları ateş ölçme ovulasyon testi... adamdaki rahatlığa bak ya. Bi de diyo ki zaten olacağı varsa olur niye bugün yapıyoruz sen Allah’tan iyi mi biliyosun. Gel de anlat adama. Hıçkıra hıçkıra ağladım 4 gece boyunca. Şimdi hava atıyo millete hamileyiz diye. Bi vurcan ağzına
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canımmm. Kendi çabamızla bi de Allah’ın yardımıyla çocuk yapıyoru başka bi şey değil valla. Şimdi yanıma yanaştırmıyorum oh olsundemi tam ağzına tokati yapıştırmalık oluyorlaraynısını benimkide diyordu.çok saçma sadece belli günler olması.olduktan sonra her zaman olur diyordu işte 2 yılda ancak kafası bastı :) valla bizde hamile kalalımda gitsin nerde hava atıyorsa atsın
O türden bir tanede bende var canim iki cocuk olduda nasil oldu bide bana sor bide pko var yani otla motla zar zor hamile kaliyorum bide koca nazı onu benim yapmam gerekiyor ama bizim kocalar nazlicanım o koca canlılalarıyla hepimizin başı dertte.zaten ovulasyon zamanida bizim stres onlarada geçiyor,onlar bizden daha stresli oluyorlar ama.sonra kavga kıyamet.bu ay alttan alttan yumuşak yumuşak davranarak bu kadar ılişki oldurdum dün artık söylenmeye başlamıştı.hergün farklı bişeyler giyip çıktım valla karşısına ama en son oda fayda etmediçoğu aynı bu koca canlılalarının maalesef. inşallah en kısa zamanda gelir meleklerimizde onlarda kurtulur bizde
darısı başımıza inşallahhhhhhİnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canımmm. Kendi çabamızla bi de Allah’ın yardımıyla çocuk yapıyoru başka bi şey değil valla. Şimdi yanıma yanaştırmıyorum oh olsun
Allah bizlere kolaylık ve sabır versin canım.aynen bizlerde kocalar nazlı.bize naz yapmak lüks :))O türden bir tanede bende var canim iki cocuk olduda nasil oldu bide bana sor bide pko var yani otla motla zar zor hamile kaliyorum bide koca nazı onu benim yapmam gerekiyor ama bizim kocalar nazli
canım burda bir kaç kişi gebeliğini öğrenmeden önce grip olmuşlardı.inşallah seninki de öyle bişeydirKızlaaaar grip oldum dünden bugünegözüm burnum akıyor, belim ağrıyor, modum düşük, gerginim ilaç da kullanamıyorum haliyle ☹ Bu ay kestim umudu kendimden, varsa da hapşırmaktan gider zaten ☹☹
canım maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almana ramak kalmışİyi akşamlar ahaliiiiii nasıldınız
Allah razı olsun canım darısı başınıza inşaallahcanım maşallah bebişini hayırlısıyla kucağına almana ramak kalmışAllahım kolay doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?