Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinlikle öyle.. diyorum ya hayatimda ilk kez tahlillrrim o ay tertemiz çıkmıştı resmen mucize

dedim ya ben zaten koku almıyorum tadınıda biliyorum daha önce içmiştim.ki kokuda alsam tadı zehir gibide olsa içerim yani

zaten eşler hamile kalınca kocalar çok bilmiş kesiliyor.herkese tavsiyede bulunuyorlar.o noktaya gelene kadar kök söktürdüklerini hiç demezler benim eşime de bir kaç arkadaşı demiş yenge soğan suyu içsin bizim öyle oldu diye..eğer bu ay da nasip olmazsa önümüzde ki ay içeceğim canım.eşimin gitmeyeceğini bilseydim bu ay içerdim de nasip artık

maşallah gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza aminnn
Çok saolun kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Daha 10.gündesin canım bu kadar erken düşer miydi hiç ateşin adet olmadan önce? Bu ay ben de fos çıkcam sanırım öyle bir his var içimde
Toblamda 3 tablom var 2 gebelik 1 de yarim canim bilmiyorum oyuzden testte yaptim negatif ateste dusunce adet gelecek sanirim senin sanki olacak gibi olumlu hissediyorum canim

Sormayın kızlar bitanesi de benim başımda. Hamile kaldım ama neler neler yaptım. Hamile kaldığım ay Doğumdan sonra ilk defa yumurta akı falan yaşadığım aydı. 7 ayın sonunda yani. Ve o ay eşimin halasıgil yatılı misafirliğe geldiler. Bizim bu taraflara taşınacaklarmış ev bakıyorlar farklı şehirden. Eşim sürekli bunları gezdiriyo falan neyse gece oluyo hadi hayatım diyorum bu gece olmaz beni strese sokma çok Yorgun’um allahım nasıl ağlıyorum ben. Tehdit ettim eğer yapmazsan valizimi alır giderim diye. Size yemin ederim 4 gece boyunca aynı şekilde ağlayarak ve kavgayla birlikte olduk. Ben gidiyorum bi sürü doktora vitaminler soğanlar keçiboynuzları ateş ölçme ovulasyon testi... adamdaki rahatlığa bak ya. Bi de diyo ki zaten olacağı varsa olur niye bugün yapıyoruz sen Allah’tan iyi mi biliyosun. Gel de anlat adama. Hıçkıra hıçkıra ağladım 4 gece boyunca. Şimdi hava atıyo millete hamileyiz diye. Bi vurcan ağzına

demi tam ağzına tokati yapıştırmalık oluyorlar aynısını benimkide diyordu.çok saçma sadece belli günler olması.olduktan sonra her zaman olur diyordu işte 2 yılda ancak kafası bastı :) valla bizde hamile kalalımda gitsin nerde hava atıyorsa atsın

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canımmm. Kendi çabamızla bi de Allah’ın yardımıyla çocuk yapıyoru başka bi şey değil valla. Şimdi yanıma yanaştırmıyorum oh olsun

O türden bir tanede bende var canim iki cocuk olduda nasil oldu bide bana sor bide pko var yani otla motla zar zor hamile kaliyorum bide koca nazı onu benim yapmam gerekiyor ama bizim kocalar nazli

O türden bir tanede bende var canim iki cocuk olduda nasil oldu bide bana sor bide pko var yani otla motla zar zor hamile kaliyorum bide koca nazı onu benim yapmam gerekiyor ama bizim kocalar nazli
Allah bizlere kolaylık ve sabır versin canım.aynen bizlerde kocalar nazlı.bize naz yapmak lüks :))

canım burda bir kaç kişi gebeliğini öğrenmeden önce grip olmuşlardı.inşallah seninki de öyle bişeydir

benim yumurta ya bugün ya da dün çatladı galiba.dün gece bir iki damla kan gelmişti ya şimdide akıntım komple açık kahverengi geldi.daha önce yumurtlama döneminde akıntının içinde kılcal damar gibi pembelik yada kırmızılık olmuştu ama böyle ilk kez oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…