- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Ay ne biliiim salya sümük belirti mi olurcanım burda bir kaç kişi gebeliğini öğrenmeden önce grip olmuşlardı.inşallah seninki de öyle bişeydir
Çok geçmiş olsun canım. Ben internetten griple ilgili bir yazı okudum ve yaptım çünki dayanamıyordum burun göz akıyor üstüne dişlerimin ağrısı maf etti beni. Ayaklarına limonla masaj yapıyorsun 10 dk yaptım. sonra ayaklarımın kurumasını bekledim çorap giydim sabah yıkadım.Kızlaaaar grip oldum dünden bugünegözüm burnum akıyor, belim ağrıyor, modum düşük, gerginim ilaç da kullanamıyorum haliyle Bu ay kestim umudu kendimden, varsa da hapşırmaktan gider zaten
bilmem olur mu olurAy ne biliiim salya sümük belirti mi olurbu arada nihayeeet ateş zıplamış canımmmm hadi artık bekleme zamanı bakalım
Meyveliturta19 merhaba canım nasılsın? Enfeksiyon ne durumda? Kurutulmuş kiraz sapı idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyormuş bak istersen. Bende şimdi okudum.
Herkese günaydınNe zamandır buraya ugramiyordum. Umarım herkes iyidir.
Kızlar yardiminiza ihtiyacım var. 5 Ocak'ta kürtaj olmuştum ve doktor iki ay korunma vermişti. Bu ay ilk denememize başladık. Ama gelin görün ki ateş tablom müthiş derecede istikrarsız devam ediyor. Siz de bir el atar misiniz yorumlarinizla?
canım bir önceki tablonda da çizgiyi 17.güne çekmiş.henüz ateşinde yeterli yükselme olmadığı için çizgiyi çekmemiş.yarına yada bir sonraki güne ateşin yükselir bence ff çizgiyide çekergünaydın kızlar benim tabloda bi anormallik var sanırım çizgi hala olmadı ne yapmak lazımVeson Cordelia hilallll Meyveliturta19
Rica ederim canım. Tez zamanda düzelirsin inşallah. Başka doktora da gitmelisin.Çok sagoll valla Allah razi olsun.. kültür sonucum temiz çıktı ama bu akşam hafif yanma hissediyorum sanki doktora dedim bitkisel birseyler deneyim mi sadece bol su iç dedi artık su içmekten de tiksiniyorum
Tekrar idrar tahlili yaptıracağım kiraza bakayım bi o zaman çok sagolll tekrar
Simdi yapildi tatlim insallah. Dualariniz icin cok tesekkur ederim bitanesiniz
Amin insallah csnim benim. Rabbim hepimizin gonlundekini aratmadan versin insallah
Canım vücut daha düzene girmemiş. Yumurta çatlamamış şuan. Takibe devam et. İnşaallah çatlar.
Canım vücut daha düzene girmemiş. Yumurta çatlamamış şuan. Takibe devam et. İnşaallah çatlar.
canım emin değilim ama muhtemelen progesteron desteği olan bir ilaçtır.banada son aşılamam hariç hepsinde progesteron jel vermişlerdi.bebeğin tutunmasına yardımcı olması içinmişKizlar bana duphaston diye ilac verdi ne ise yariyor bu
Canım adet düzenli olsa da yumurtlama hemen düzene girmiyor. Ateş ondan böyle olabilir.Yorumun için çok teşekkür ederim canım. Kürtajdan sonra ilk adetim 50. günde olmuştu ama bir sonraki periyotta bu durum düzelmişti. Bu ay da artık her şey eskisi gibi düzene girmiştir inşallah diye düşünüyordum ama sanırım yanıldım. Gerçi ben normalde de geç yumurtladığımı biliyorum ama en azından ateşim düzgün bir şekilde seyrederdi. Şu anki tabloya göre çok inişli çıkışlı bir durumdayım diyebilirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?