Kistten olduğunu sanmam. Yumurta da çatlamış. JEL den yada çatlayan yumurtadan olabilir. Gönlünü ferah tut.Cordelia Veson cibi35 ve bilgisi olan diğer kızlar..adetimin 15.günü bir iki damla kan geldi.o gün akıntım da kasık ağrımda çok fazlaydı.16.gün yani dün gene akıntım vardı ve açık kahverengiydi.ama kahverengi olarak bir kere geldi gün içinde.ve bugün gene silince çok açık kahve akıntı geldi.bunun sebebi ne olabilir.daha önce olmamıştı hiç böyle üst üste.tam yumurtlama zamanı olduğu için yumurtadandır dedim ama kist olabilir mi.daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
Canım yorumlayamadım . Yüksek seyrediyor. Hiç yaşamadım. Bir tahminim de yok.günaydın kızlar benim tabloda bi anormallik var sanırım çizgi hala olmadı ne yapmak lazımVeson Cordelia hilallll Meyveliturta19
Geçmiş olsun canım.Kızlaaar nasılsınız, bu hastalık mahvetti benisabahtan beri bir de mide bulantısı eklendi, sümüklerim yetmiyor gibi bata 5 var, aramızda kalsın test yaptım ama çıkmadı tabii ay varsa da hapşırırken bir şey olacak diye tırsıyorum testimi yüklesem mi, maksat gözlerinizi çalıştırıp beyninizi yormak
inşallah değildir.daha önceki aşılamalarda hiç kist olmadı çünkü.sence bugün ilişki olmazsa da çalışmalar yeterlimi.kendimi strese sokmayımKistten olduğunu sanmam. Yumurta da çatlamış. JEL den yada çatlayan yumurtadan olabilir. Gönlünü ferah tut.
geçmiş olsun canım.belki daha test için erkendirKızlaaar nasılsınız, bu hastalık mahvetti benisabahtan beri bir de mide bulantısı eklendi, sümüklerim yetmiyor gibi bata 5 var, aramızda kalsın test yaptım ama çıkmadı tabii ay varsa da hapşırırken bir şey olacak diye tırsıyorum testimi yüklesem mi, maksat gözlerinizi çalıştırıp beyninizi yormak
benimde bir kaç kez olmuştu yumurtlama zamanında ama böyle 3 gün üst üste olmamıştı.aynen bu ay tatlı tatlı ikna ettim kocişi.inşallah sonuda hayır olur canım ❤papatyamrm Aynen icim rahat etsin diye baska doktora da gitmek istiyorum aslinda.. ne yapışkan birsey Allah düşmanima vermesin
dvtb Bana sanki 15.gün çatlamış gibi geldi ama geçen ayki tablon biraz kafa karıştırıyor kıyaslayınca bence bir kaç gün daha bekleyelim ilişkiyi bırakmamakta fayda var
C Certo88 Hayırlı olsun inşallahh güzelll haberlerle sonuçlanırYorma kendini hiç
hilallll Belki de yumurtlama kanamasıdır benden de geliyordu bazen buraya da yazmıştım.. ama ilk kez senin tablonunda çalışmaları bu kadar güzel görüyorumm maşallahh
Kızlar hepinizee boll boll dua ediyorum bazen yazamasamda ilk kkya girdigimde tablolariniza bakiyorum.. Rabbim insallah hepinizin yüzünü tek tek güldürsünEn yakın zamanda kuzularınıza kavuştursun❤
Kıyamadım yüklemeyecektimgeçmiş olsun canım.belki daha test için erkendiryüklemek istersen testi yükle kuzum.biz gözleri çalıştırırız
Cordelia Veson cibi35 ve bilgisi olan diğer kızlar..adetimin 15.günü bir iki damla kan geldi.o gün akıntım da kasık ağrımda çok fazlaydı.16.gün yani dün gene akıntım vardı ve açık kahverengiydi.ama kahverengi olarak bir kere geldi gün içinde.ve bugün gene silince çok açık kahve akıntı geldi.bunun sebebi ne olabilir.daha önce olmamıştı hiç böyle üst üste.tam yumurtlama zamanı olduğu için yumurtadandır dedim ama kist olabilir mi.daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
Kıyamadım yüklemeyecektimama dur yükleyeyim yaa
ağzın bal yesin ama bebek için erken değil mi yawwBir de bakıyorsun bebektenmis
Ben de göremedim zatenya kuzum şimdilik bişey görünmüyor gibi.inşallah adete yakın oralarda silik bir çizgi görürüz
çok çok geçmiş olsun canım.bu mevsim geçişlerinde herkesi bi yakalıyor bu hastalık.inşallah çabuk atlatırsın...hiç belli olmaz belki inatçı çıkar tutunurBen de göremedim zatenhayırlısı olsun canım, ama fena hastayım yani silik çizgi göremezsem çok üzülmem galiba bu ay, bu hastalıkla tutunması bile zor, kendime bakamıyorum
Canim ben umutlandirmayim seni ama ikinci fotoda tam t nin altinda ince cizgi gördüm istersen yarin tekrar yap testin çoksaKıyamadım yüklemeyecektimama dur yükleyeyim yaa
Yarın 10.günüm bir tane daha var elimde sabah yaparım zatenCanim ben umutlandirmayim seni ama ikinci fotoda tam t nin altinda ince cizgi gördüm istersen yarin tekrar yap testin çoksa
Eve gidince bir daha bakam bari, kurumuşturçok çok geçmiş olsun canım.bu mevsim geçişlerinde herkesi bi yakalıyor bu hastalık.inşallah çabuk atlatırsın...hiç belli olmaz belki inatçı çıkar tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?