Beyaz gibi bir şey mi yoksa hala mı görmüyorumResmi biraz karartim tekrar bakar misin
Ay bak ben de meraklandımGölge gibi canim
Yeterli tatlım. Her durumda stres yapma. Olsa da olur olmasa dainşallah değildir.daha önceki aşılamalarda hiç kist olmadı çünkü.sence bugün ilişki olmazsa da çalışmalar yeterlimi.kendimi strese sokmayım
Hepsinde çizgi görüyorum. Bekleyelim bakalım:)
Bendensin canimHepsinde çizgi görüyorum. Bekleyelim bakalım:)
valla burda aralardan bir yerlerden bi çizgi göz kırpıyor gibi
çok sağol canımm. bunu duymak rahatlattı beniYeterli tatlım. Her durumda stres yapma. Olsa da olur olmasa da
Aynen ben de öyle gördümmmmmCanim ben umutlandirmayim seni ama ikinci fotoda tam t nin altinda ince cizgi gördüm istersen yarin tekrar yap testin çoksa
🖒🖒🖒Aynen ben de öyle gördümmmmm
Ooo neler olmuş burda yaa valla negatif diye attıydım testi, geçen ay çok uğraştırdım diyeHepsinde çizgi görüyorum. Bekleyelim bakalım:)
Onu gördüm de oynanınca hepsinde çıkmaz mı ki bu çizgivalla burda aralardan bir yerlerden bi çizgi göz kırpıyor gibihadi inşallah
Demeyin öyle şeyler her gün test yapar sizi yorarım ona göreAynen ben de öyle gördümmmmm
Ben normalde goruyorum canim senin görmen icin yaptimOoo neler olmuş burda yaa valla negatif diye attıydım testi, geçen ay çok uğraştırdım diye
Onu gördüm de oynanınca hepsinde çıkmaz mı ki bu çizgi
Demeyin öyle şeyler her gün test yapar sizi yorarım ona göre
Şekerlerim ben evdeyim teste baktım aha da resmi ama bu kuruma çizgisi değil mi yaaBen normalde goruyorum canim senin görmen icin yaptim
İnşallah degildir canim bekleyip görecegiz herşeyin başı benimŞekerlerim ben evdeyim teste baktım aha da resmi ama bu kuruma çizgisi değil mi yaa
Aynenİnşallah degildir canim bekleyip görecegiz herşeyin başı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?