Ben göremedim bu seferŞekerlerim ben evdeyim teste baktım aha da resmi ama bu kuruma çizgisi değil mi yaa
Bana da 15 gibi geldi kuzum o gün hem çok kasık ağrım vardıpapatyamrm Aynen icim rahat etsin diye baska doktora da gitmek istiyorum aslinda.. ne yapışkan birsey Allah düşmanima vermesin
dvtb Bana sanki 15.gün çatlamış gibi geldi ama geçen ayki tablon biraz kafa karıştırıyor kıyaslayınca bence bir kaç gün daha bekleyelim ilişkiyi bırakmamakta fayda var
@Certo88 Hayırlı olsun inşallahh güzelll haberlerle sonuçlanırYorma kendini hiç
@hilallll Belki de yumurtlama kanamasıdır benden de geliyordu bazen buraya da yazmıştım.. ama ilk kez senin tablonunda çalışmaları bu kadar güzel görüyorumm maşallahh
Kızlar hepinizee boll boll dua ediyorum bazen yazamasamda ilk kkya girdigimde tablolariniza bakiyorum.. Rabbim insallah hepinizin yüzünü tek tek güldürsünEn yakın zamanda kuzularınıza kavuştursun❤
Bu haliyle görünüyor inşallah vardır
Yok canım atmadım atayım toplucaAteşe göre karar veririz. Ovu testi attın mı hatırlamıyorum. Şuan net bir yükseliş yok...
Ovu testi 15-16. Günler diyor. Bu durumda yarın ateş biraz daha yükselmeli. Bakalım karar verelim. Evde çok yoğunum. Etiketle beni ateşe bakalım gene.Yok canım atmadım atayım topluca Eki Görüntüle 2257682
Çok geçmiş olsun canım. Ben internetten griple ilgili bir yazı okudum ve yaptım çünki dayanamıyordum burun göz akıyor üstüne dişlerimin ağrısı maf etti beni. Ayaklarına limonla masaj yapıyorsun 10 dk yaptım. sonra ayaklarımın kurumasını bekledim çorap giydim sabah yıkadım.
Çok çok teşekkürler, Bugün yapıyorum mutlaka canım, aslında keşke dün yatarken yapsaydım
Ben bunu önceden yazmıştım sana. Görmediğini düşünerek sabahki yazılara istinaden tekrar göndermek istedim. Şifa olur canım inşallah...Çok çok teşekkürler, Bugün yapıyorum mutlaka canım, aslında keşke dün yatarken yapsaydım
Ben hala hayalet çizgi görüyorum sanki. Gerçi bana güvenmeyin renk körüyüm benGünaydın günaydın güzel hatunlar ☺ Bugün sizleri hiiiiiiiç yormayan tertemiz bir negatifle geldim, hatta o kadar negatif ki bu sefer alttaki çizgi bile görünmüyorİki çizgi görmek isteyen gözlerinize sağlık, çok tatlısınız iyi ki varsınız
Bende öksürük de başladı bu arada, sanırım ilaçsız çözemeyeceğim zaten, yine de Pazartesi bi kan verir öyle kullanırım
Ben hala hayalet çizgi görüyorum sanki. Gerçi bana güvenmeyin renk körüyüm benama inşallah vardır canım. Yoksa da üzülme bi dahaki ay olur inşallah
İnşallaaaah dua ediyorum herkese. Allah isteyen herkesin kucağını doldursunben negatifi kabullendim zaten, darısı sana neyse yarın yine test yapcam zaten yarın inandırırım muhtemelen
Her ay yeni umut, Sen Doğum yapana kadar katılırız kısmetse sana☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?