Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 14.gunde kesin adet gelir mi
Ben atesin dusmesini beklerken sabit gidiyor kist falan olmus olabilir mi ki
test yaptın mı canım? Yapmadıysan denesene

Benim de ateşim düşüşte, 14.günü görmedim hiç yumurtlama sonrası bu sefer de yarın öbür gün olurum sanırım

test yaptın mı canım? Yapmadıysan denesene

Benim de ateşim düşüşte, 14.günü görmedim hiç yumurtlama sonrası bu sefer de yarın öbür gün olurum sanırım
Yapmadim canim siparis ettim ptesiye gelir heralde o zamana adet gelmezse yaparim☺
Yaa senden cok umutluydum hayirlisi olsun canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin

Günaydın kızlar Dün gece çok yoğun bir şekilde yumurtlama akıntısı yaşadım bu sabahta ilişki oldu. Ama ateşim 36.2 daha önceki tablolarımda yumurtlamadan önce hiç bu dereceye çıkmamış. Yumurtlama oldu mu acaba geç mi kaldım ilişki için? Akıntıdan ne kadar sonra çatlıyor acaba yumurta. Geçen ay mesela 13. Gün egg white geldi o gün de yumurtam çatlamıştı. Nedense saçma sapan strese girdim

kuzum benim genelde yumurtlama zamanına yakın ateşim birden düşerdi ve o günlerde akıntım fazlalaşırdı bir kaç güne kadarda ateşim yükselirdi.ama bu ay benim de ateş ve akıntı farklı ilerledi diğer aylara göre.stres yapma canım.ateş yükselene kadar ilişki tekrar olur.

canım dpo 10 da negatif görüp bi kaç gün sonra pozitif gören çok kişi var.çünkü dpo erken.inşallah sende bir kaç güne pozitifi görürsün
Ayyy hadi insallah vardir canim
Önceki gebeligimde dpo 10 da silik cikmisti bundan cikmayinca yok diye düşünmüstum
Neyse bekleyelim bakalim zaman ne gösterecek bel agrim var adet gelecegi zaman genelde oluyor

Aslında işte her ay farklı birşey oluyor vücutta bizim de koca bir ayımız ne oldu acaba diye düşünerek geçiyor. Kimyasaldan sonra düzen değişiyormuş ya belki öyle bişey olacak bu ay. Ama bugün kasıklrımda ince ince sızılar oluyor ben şu birkaç günü iyi değerlendireyim bakalım belki tutar

aynen canım sen gene tedbiri elden bırakma çalışmaları yap.sonra zaten ateşin gidişatı bize bir fikir verir

Yaslilara dondüm resmen insallah tutarda deger bu sanciya
Değecek canım değecek birgün olacak. Dün akşam bir yere davetliydik iki bayan arkadaş doğum yapmışlar üstüste biri kız biri erkek. Bana da dediler ki düşünmüyor musun çocuk? Yok mu sizde bişeyler? Ah ahh dedim içimden. Zor oluyor tabi o an ki psikoloji ama Yaradana sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. Birgün o muhteşem duyguyu biz de tadıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…