test yaptın mı canım? Yapmadıysan deneseneGunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 14.gunde kesin adet gelir mi
Ben atesin dusmesini beklerken sabit gidiyor kist falan olmus olabilir mi ki
Yapmadim canim siparis ettim ptesiye gelir heralde o zamana adet gelmezse yaparim☺test yaptın mı canım? Yapmadıysan denesene
Benim de ateşim düşüşte, 14.günü görmedim hiç yumurtlama sonrası bu sefer de yarın öbür gün olurum sanırım
Tamam canım öyle yapalım bakalımCanım ff de sadece 15. Güne ovu testini pozitif gir. Ateşinde güzel yükselmiş muhtemelen 16. Güne çekecek çizgiyi
canım bende de gaz oluyordu.yani engel bile olamıyordum :) ha bire istemsiz gaz kaçırıyordumKizlar asilamanin 3. Gunundeyim ama ozur dilerim ama gaz problemim var. Resmen karnim agriyor .
canım dpo 10 da negatif görüp bi kaç gün sonra pozitif gören çok kişi var.çünkü dpo erken.inşallah sende bir kaç güne pozitifi görürsünDpo 10 da yapmiştim cikmamisti
Ben aşılama olmadım canım ama sanırım sık yaşanan bir durummuş bu. Sıkma sakın canınıKizlar asilamanin 3. Gunundeyim ama ozur dilerim ama gaz problemim var. Resmen karnim agriyor .
kuzum benim genelde yumurtlama zamanına yakın ateşim birden düşerdi ve o günlerde akıntım fazlalaşırdı bir kaç güne kadarda ateşim yükselirdi.ama bu ay benim de ateş ve akıntı farklı ilerledi diğer aylara göre.stres yapma canım.ateş yükselene kadar ilişki tekrar olur.Günaydın kızlar ☀ Dün gece çok yoğun bir şekilde yumurtlama akıntısı yaşadım bu sabahta ilişki oldu. Ama ateşim 36.2 daha önceki tablolarımda yumurtlamadan önce hiç bu dereceye çıkmamış. Yumurtlama oldu mu acaba geç mi kaldım ilişki için? Akıntıdan ne kadar sonra çatlıyor acaba yumurta. Geçen ay mesela 13. Gün egg white geldi o gün de yumurtam çatlamıştı. Nedense saçma sapan strese girdim
Ayyy hadi insallah vardir canimcanım dpo 10 da negatif görüp bi kaç gün sonra pozitif gören çok kişi var.çünkü dpo erken.inşallah sende bir kaç güne pozitifi görürsün
Aslında işte her ay farklı birşey oluyor vücutta bizim de koca bir ayımız ne oldu acaba diye düşünerek geçiyor. Kimyasaldan sonra düzen değişiyormuş ya belki öyle bişey olacak bu ay. Ama bugün kasıklrımda ince ince sızılar oluyor ben şu birkaç günü iyi değerlendireyim bakalım belki tutarkuzum benim genelde yumurtlama zamanına yakın ateşim birden düşerdi ve o günlerde akıntım fazlalaşırdı bir kaç güne kadarda ateşim yükselirdi.ama bu ay benim de ateş ve akıntı farklı ilerledi diğer aylara göre.stres yapma canım.ateş yükselene kadar ilişki tekrar olur.
Tamam canım öyle yapalım bakalım
aynen canım sen gene tedbiri elden bırakma çalışmaları yap.sonra zaten ateşin gidişatı bize bir fikir verirAslında işte her ay farklı birşey oluyor vücutta bizim de koca bir ayımız ne oldu acaba diye düşünerek geçiyor. Kimyasaldan sonra düzen değişiyormuş ya belki öyle bişey olacak bu ay. Ama bugün kasıklrımda ince ince sızılar oluyor ben şu birkaç günü iyi değerlendireyim bakalım belki tutar
Aynen cok rahatsiz oldum hic sevmem millete kizardimcanım bende de gaz oluyordu.yani engel bile olamıyordum :) ha bire istemsiz gaz kaçırıyordum
yapacak bişey yok kuzum olacak o kadar.bu senin elinde olan bişey değil ki.Aynen cok rahatsiz oldum hic sevmem millete kizardim
Yaslilara dondüm resmen insallah tutarda deger bu sanciyaBen aşılama olmadım canım ama sanırım sık yaşanan bir durummuş bu. Sıkma sakın canını
Uyanikken bisey degilde uyurken napiyorum acabayapacak bişey yok kuzum olacak o kadar.bu senin elinde olan bişey değil ki.
Denemedim canım çok bilmiyorumDeneme amaçlı 1-2 yüksek ateş girip denedin mi bu şekilde? Hangi güne çekiyor çizgiyi bak bakalım :)
Değecek canım değecek birgün olacak. Dün akşam bir yere davetliydik iki bayan arkadaş doğum yapmışlar üstüste biri kız biri erkek. Bana da dediler ki düşünmüyor musun çocuk? Yok mu sizde bişeyler? Ah ahh dedim içimden. Zor oluyor tabi o an ki psikoloji ama Yaradana sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. Birgün o muhteşem duyguyu biz de tadıcakYaslilara dondüm resmen insallah tutarda deger bu sanciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?