Canım biraz önce 15.güne düşük ateş girdim tam o güne çekti çizgiyi bilemedim hangi gün yada günlerde yüksek gireyim meselaDeneme amaçlı 1-2 yüksek ateş girip denedin mi bu şekilde? Hangi güne çekiyor çizgiyi bak bakalım :)
aman uyurkende ne olacak.yanında ki eşin sonuçta.bizim her halimizi gören bilen en yakınımız onlar.sanki onlar uyurken gaz kaçırmıyorUyanikken bisey degilde uyurken napiyorum acabaatesim nasil gidiyo ates olcmeyede korkuyorum varya
Canım ben 15.gün ateşi düşük girdim bi deOvu testi 15-16. Günler diyor. Bu durumda yarın ateş biraz daha yükselmeli. Bakalım karar verelim. Evde çok yoğunum. Etiketle beni ateşe bakalım gene.
Canım bence geçmiş günlerin değil de sonraki günlerin tahmini ateşini girerek dene dedi, ben de yapıyoruz bazenCanım ben 15.gün ateşi düşük girdim bi decibi35 ovulasyon testlerini kaldır dedi onu da kaldırdım akıntı bilgilerini de değiştirdim ama ne kadar sağlıklı bir grafik bilemedim
15 i ile 18 i arasında çatladı çalışmalar süper. Bekleyip göreceğiz.Canım ben 15.gün ateşi düşük girdim bi decibi35 ovulasyon testlerini kaldır dedi onu da kaldırdım akıntı bilgilerini de değiştirdim ama ne kadar sağlıklı bir grafik bilemedim
Canım biraz önce 15.güne düşük ateş girdim tam o güne çekti çizgiyi bilemedim hangi gün yada günlerde yüksek gireyim mesela
Evet ya o soruya kilim hangi kadin istemez? Ne diye soruyosjn olmuyo demekki diyesi geliyo insanin suratina. Ama bizim hemcinsimizdede sikinti var bazilari bilerek soruyor gercektenDeğecek canım değecek birgün olacak. Dün akşam bir yere davetliydik iki bayan arkadaş doğum yapmışlar üstüste biri kız biri erkek. Bana da dediler ki düşünmüyor musun çocuk? Yok mu sizde bişeyler? Ah ahh dedim içimden. Zor oluyor tabi o an ki psikoloji ama Yaradana sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. Birgün o muhteşem duyguyu biz de tadıcak
Ilk asilamamda hic yasamadim boyle bisey. Sana bisey sorucam asilamadan sonra ne zaman rahimr tutunur bebis?aman uyurkende ne olacak.yanında ki eşin sonuçta.bizim her halimizi gören bilen en yakınımız onlar.sanki onlar uyurken gaz kaçırmıyorgayet insanı bir ihitiyaç oda
bunu ben de hep merak ederdim.aşılamadan sonra eve gelir gelmez yatıp bununla ilgili birşeyler bulmaya çalışırdımIlk asilamamda hic yasamadim boyle bisey. Sana bisey sorucam asilamadan sonra ne zaman rahimr tutunur bebis?
3gundur sadece dizi tekrari izliyorumbunu ben de hep merak ederdim.aşılamadan sonra eve gelir gelmez yatıp bununla ilgili birşeyler bulmaya çalışırdımcanım bir kaç yerde 5-6 gün içinde rahim duvarına tutunuyor diye okumuştum.
inşallah canım.bana her aşılamadan sonra normal hayatına devam et yatmana gerek yok demişlerdi ama ben ilk aşılamam hariç diğerlerinde ilk gün yattım evde ama sonrası iş..burda biride ilk aşılmasında rapor alıp baya evde dinlenmişti ve tutmuştu aşılaması.inşallah seninde bu son denemen olur3gundur sadece dizi tekrari izliyorumbende ezberledim sayfalari okumaktan 7 gun ise gitmicem evde istirahatla denicem bu sefer. Insallah tutunurlar minikler
Insallah canim benim. Ilk zaman geciyor igne vur doktora git vs simdi asilama oldu boylee bekliyorum noldu oldumu olcakmi pofffinşallah canım.bana her aşılamadan sonra normal hayatına devam et yatmana gerek yok demişlerdi ama ben ilk aşılamam hariç diğerlerinde ilk gün yattım evde ama sonrası iş..burda biride ilk aşılmasında rapor alıp baya evde dinlenmişti ve tutmuştu aşılaması.inşallah seninde bu son denemen olur
evet zaman geçmek bilmiyor sanki.sonu hayır olsunda.bekleriz bizInsallah canim benim. Ilk zaman geciyor igne vur doktora git vs simdi asilama oldu boylee bekliyorum noldu oldumu olcakmi pofff
Sagol canim aynen bende şaşırıyorum ben düşüp adet gelmesini bekliyordum tekrar yükseldi insallah gebeliktendir testlerim gelmedi yarin ya da sali gelebilirmis o zamana kadar ates ölcmeye devam
Sagol canim inşallah güzel şeyler oluyordurarzerik hadi maşallah tabloya inşallah güzel Şeyler oluyordur
uniq12 cnm akıntıya çok takılma akıntı olduğu gün de çatlayabilir 4 gün sonra da belli olmaz
C Certo88 inşallah aşılama güzel sonuçlanır
Cordelia ekledim listeye cnm
Bu arada ilk sayfa düzenlemesi çok zor oluyor bdnim için eskiden uğraşıyordum bir şekilde ama şimdi pek ilgilenemiyorum doğuranları silmem gerek elim değmiyor.yeni hamileleri en sayfanın en altındaki uzun tabloya taşımak ise tam bir işkence bunu yapabilecek arkadaş aranıyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?