Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyanikken bisey degilde uyurken napiyorum acaba atesim nasil gidiyo ates olcmeyede korkuyorum varya
aman uyurkende ne olacak.yanında ki eşin sonuçta.bizim her halimizi gören bilen en yakınımız onlar.sanki onlar uyurken gaz kaçırmıyor gayet insanı bir ihitiyaç oda

Ovu testi 15-16. Günler diyor. Bu durumda yarın ateş biraz daha yükselmeli. Bakalım karar verelim. Evde çok yoğunum. Etiketle beni ateşe bakalım gene.
Canım ben 15.gün ateşi düşük girdim bi de cibi35 ovulasyon testlerini kaldır dedi onu da kaldırdım akıntı bilgilerini de değiştirdim ama ne kadar sağlıklı bir grafik bilemedim

Canım ben 15.gün ateşi düşük girdim bi de cibi35 ovulasyon testlerini kaldır dedi onu da kaldırdım akıntı bilgilerini de değiştirdim ama ne kadar sağlıklı bir grafik bilemedim
Canım bence geçmiş günlerin değil de sonraki günlerin tahmini ateşini girerek dene dedi, ben de yapıyoruz bazen önümüzdeki üç güne yüksek ateş girersen çizgiyi nereye alacak acaba ff?

Canım biraz önce 15.güne düşük ateş girdim tam o güne çekti çizgiyi bilemedim hangi gün yada günlerde yüksek gireyim mesela

Yarın ve diğer güne yüksek ateş girip deneyebilirsin canım. Geçmişi değiştirme tabloda. Ben ovu testlerine bakarak yalnızca 15. Günü pozitif gir diğerlerini kaldır dedim çünkü diğer günler negatif görünüyordu resimde.

Evet ya o soruya kilim hangi kadin istemez? Ne diye soruyosjn olmuyo demekki diyesi geliyo insanin suratina. Ama bizim hemcinsimizdede sikinti var bazilari bilerek soruyor gercekten

Ilk asilamamda hic yasamadim boyle bisey. Sana bisey sorucam asilamadan sonra ne zaman rahimr tutunur bebis?
bunu ben de hep merak ederdim.aşılamadan sonra eve gelir gelmez yatıp bununla ilgili birşeyler bulmaya çalışırdım canım bir kaç yerde 5-6 gün içinde rahim duvarına tutunuyor diye okumuştum.

bunu ben de hep merak ederdim.aşılamadan sonra eve gelir gelmez yatıp bununla ilgili birşeyler bulmaya çalışırdım canım bir kaç yerde 5-6 gün içinde rahim duvarına tutunuyor diye okumuştum.
3gundur sadece dizi tekrari izliyorum bende ezberledim sayfalari okumaktan 7 gun ise gitmicem evde istirahatla denicem bu sefer. Insallah tutunurlar minikler

3gundur sadece dizi tekrari izliyorum bende ezberledim sayfalari okumaktan 7 gun ise gitmicem evde istirahatla denicem bu sefer. Insallah tutunurlar minikler
inşallah canım.bana her aşılamadan sonra normal hayatına devam et yatmana gerek yok demişlerdi ama ben ilk aşılamam hariç diğerlerinde ilk gün yattım evde ama sonrası iş..burda biride ilk aşılmasında rapor alıp baya evde dinlenmişti ve tutmuştu aşılaması.inşallah seninde bu son denemen olur

Insallah canim benim. Ilk zaman geciyor igne vur doktora git vs simdi asilama oldu boylee bekliyorum noldu oldumu olcakmi pofff

C Certo88 iyi düşün canım. Beslenmene dikkat et ananas çok iyi geliyormuş seviyorsan ananas ye. Şimdi geçmeyen günler bekliyor seni :) Allahtan burası var da muhabbet sohbetle zaman güzel geçiyor

dvtb cnm 18. Gün çatlamış gözüküyor sanırım yarınki ateşle çizgiyi çekecek
maya_gallo biraz daha yükselirse 21 yada 22 ye çekebilir çizgiyi emin olmadan çalışmaları bırakma
hilallll lekeler hakkında fikrim yok ama çalışmalar yerli yerinde hadi hayırlısı inşallah
Cobanyildizi35 cnm son gönderdiğin tabloya göre konuşuyorum lüteal fazda iniş çıkışlar gayet doğal.anlık ciddi inişler de yaşanabilir önemli olan tekrar yükselişe geçiyor olması

arzerik hadi maşallah tabloya inşallah güzel Şeyler oluyordur
uniq12 cnm akıntıya çok takılma akıntı olduğu gün de çatlayabilir 4 gün sonra da belli olmaz
C Certo88 inşallah aşılama güzel sonuçlanır
Cordelia ekledim listeye cnm

Bu arada ilk sayfa düzenlemesi çok zor oluyor bdnim için eskiden uğraşıyordum bir şekilde ama şimdi pek ilgilenemiyorum doğuranları silmem gerek elim değmiyor.yeni hamileleri en sayfanın en altındaki uzun tabloya taşımak ise tam bir işkence bunu yapabilecek arkadaş aranıyır

arzerik canım ateşin be güzel yükselişe geçmiş yine geldi mi testlerin? Hadi patlat artık bir tane
Sagol canim aynen bende şaşırıyorum ben düşüp adet gelmesini bekliyordum tekrar yükseldi insallah gebeliktendir testlerim gelmedi yarin ya da sali gelebilirmis o zamana kadar ates ölcmeye devam

Sagol canim inşallah güzel şeyler oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…