Hadi inşallahh canımSagol canim aynen bende şaşırıyorum ben düşüp adet gelmesini bekliyordum tekrar yükseldi insallah gebeliktendir testlerim gelmedi yarin ya da sali gelebilirmis o zamana kadar ates ölcmeye devam
Senin ateşinde düşmemis tabloya bakinca cok sevindim insallah testinde gördügümüz cizgiler gercek olur herseyin hayirlisi olsun canimHadi inşallahh canım
Çok teşekkür ederiz aynen dediğin gibi olmuş sanırım çizgi çekildidvtb cnm 18. Gün çatlamış gözüküyor sanırım yarınki ateşle çizgiyi çekecek
@maya_gallo biraz daha yükselirse 21 yada 22 ye çekebilir çizgiyi emin olmadan çalışmaları bırakma
hilallll lekeler hakkında fikrim yok ama çalışmalar yerli yerinde hadi hayırlısı inşallah
@Cobanyildizi35 cnm son gönderdiğin tabloya göre konuşuyorum lüteal fazda iniş çıkışlar gayet doğal.anlık ciddi inişler de yaşanabilir önemli olan tekrar yükselişe geçiyor olması
Peki canım çalışmaları bitirdik sorun olur mu ki acabadvtb cnm 18. Gün çatlamış gözüküyor sanırım yarınki ateşle çizgiyi çekecek
@maya_gallo biraz daha yükselirse 21 yada 22 ye çekebilir çizgiyi emin olmadan çalışmaları bırakma
hilallll lekeler hakkında fikrim yok ama çalışmalar yerli yerinde hadi hayırlısı inşallah
@Cobanyildizi35 cnm son gönderdiğin tabloya göre konuşuyorum lüteal fazda iniş çıkışlar gayet doğal.anlık ciddi inişler de yaşanabilir önemli olan tekrar yükselişe geçiyor olması
Bugün bir daha deneyeyim dedim onda da test bozuk çıktıSenin ateşinde düşmemis tabloya bakinca cok sevindim insallah testinde gördügümüz cizgiler gercek olur herseyin hayirlisi olsun canim
3gundur sadece dizi tekrari izliyorumbende ezberledim sayfalari okumaktan 7 gun ise gitmicem evde istirahatla denicem bu sefer. Insallah tutunurlar minikler
Çok teşekkürler tatlım. Şöyle aralara alsaydın kaynasaydım.arzerik hadi maşallah tabloya inşallah güzel Şeyler oluyordur
@uniq12 cnm akıntıya çok takılma akıntı olduğu gün de çatlayabilir 4 gün sonra da belli olmaz
@Certo88 inşallah aşılama güzel sonuçlanır
Cordelia ekledim listeye cnm
Bu arada ilk sayfa düzenlemesi çok zor oluyor bdnim için eskiden uğraşıyordum bir şekilde ama şimdi pek ilgilenemiyorum doğuranları silmem gerek elim değmiyor.yeni hamileleri en sayfanın en altındaki uzun tabloya taşımak ise tam bir işkence bunu yapabilecek arkadaş aranıyır
şöyle gözümüzün önünde dur bakalımÇok teşekkürler tatlım. Şöyle aralara alsaydın kaynasaydım.
Biraz daha sağa doğru kaysaymiş iyiymisBugün bir daha deneyeyim dedim onda da test bozuk çıktıne bahtsızım ben yaaaa, ikinci çizgiyi bu sefer ben bile görüyorum ama gel gör ki yanlış yerde bu testler yüzünden gözlerimden olcam az kaldı bir de ovulasyon testi yaptım ona hiç girmeyeyim
Negatiflerim bile sorunlu anacımBiraz daha sağa doğru kaysaymiş iyiymisbiraz daha bekleyelim bakalim canim herseyin hayirlisi ovulasyon nasil cikti silik mi
Ovulasyon gayet net cikmis canim hadi insallahNegatiflerim bile sorunlu anacımovulasyon da yaniii işte yumurtlama öncesine yakın gibi çok silik değil ama o da negatif zaten hayırlısı canımcım negatifimi bile aksiyon yaşamadan öğrenemiyorum ona yanıyorum
Senin tablo harikaOvulasyon gayet net cikmis canim hadi insallah
Aksiyonsuz olmaz
Sende bende bi netleştiremedik var mi yok mu
Gercekten öyle mi düşünüyorsun canim düşükten sonra hemen olur mu hic bilmiyorum pko olunca ne bileyim karışık duygular icindeyimSenin tablo harika
Temkinli olmakta fayda var. Ben umutlanınca yıkılıyorum. O yüzden umut vermek istemiyorum. Allah ol der olur. Bekleyelim.Gercekten öyle mi düşünüyorsun canim düşükten sonra hemen olur mu hic bilmiyorum pko olunca ne bileyim karışık duygular icindeyim
Süper. Kızımıza maşallah
tesekkur ederim..Allah bekleyen herkese nasip etsin...Süper. Kızımıza maşallah
Aynen canim bende cok üzülüyorum sonra ben ne gatife alistirayim kendimi herseyin hayirlisi insallah bide yarinki atese bakayimdaTemkinli olmakta fayda var. Ben umutlanınca yıkılıyorum. O yüzden umut vermek istemiyorum. Allah ol der olur. Bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?