Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederiz aynen dediğin gibi olmuş sanırım çizgi çekildi

Peki canım çalışmaları bitirdik sorun olur mu ki acaba

Senin ateşinde düşmemis tabloya bakinca cok sevindim insallah testinde gördügümüz cizgiler gercek olur herseyin hayirlisi olsun canim
Bugün bir daha deneyeyim dedim onda da test bozuk çıktı ne bahtsızım ben yaaaa, ikinci çizgiyi bu sefer ben bile görüyorum ama gel gör ki yanlış yerde bu testler yüzünden gözlerimden olcam az kaldı bir de ovulasyon testi yaptım ona hiç girmeyeyim

Eklentiler

• 2AA78D24-14DA-42CB-AF90-8DF8304B3CB8.webp
    16 KB · Görüntüleme: 67
  • 3B7BBA15-B5B8-4F93-99CB-0B01B3C291C9.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 67
Çok teşekkürler tatlım. Şöyle aralara alsaydın kaynasaydım.

Biraz daha sağa doğru kaysaymiş iyiymis biraz daha bekleyelim bakalim canim herseyin hayirlisi ovulasyon nasil cikti silik mi

Biraz daha sağa doğru kaysaymiş iyiymis biraz daha bekleyelim bakalim canim herseyin hayirlisi ovulasyon nasil cikti silik mi
Negatiflerim bile sorunlu anacım ovulasyon da yaniii işte yumurtlama öncesine yakın gibi çok silik değil ama o da negatif zaten hayırlısı canımcım negatifimi bile aksiyon yaşamadan öğrenemiyorum ona yanıyorum

Eklentiler

• A1C2772C-61FA-4B01-BB80-DD2223D82354.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 55
Ovulasyon gayet net cikmis canim hadi insallah
Aksiyonsuz olmaz
Sende bende bi netleştiremedik var mi yok mu

Aslında hamile kaldigim tablolara benziyor

Eklentiler

• Screenshot_20190405-101818.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20190327-123535.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 47
Bunlar
Temkinli olmakta fayda var. Ben umutlanınca yıkılıyorum. O yüzden umut vermek istemiyorum. Allah ol der olur. Bekleyelim.
Aynen canim bende cok üzülüyorum sonra ben ne gatife alistirayim kendimi herseyin hayirlisi insallah bide yarinki atese bakayimda
Yumurtlamadan sonra 14 günü gecer adetin gelmesi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…