valla yarın gene tırmanırsa o ateş hiç şaşırmam artıkaynen canim atraksiyon bizim işimiz şaka bir yana 40 günü buldu ya demekki hormonlar düzene girmemis
günaydın canımhilallll günaydın canım. Nasılsın? Belli ki sizin çalışmalar bitmiş. Ama bu ayı güzel değrrlendirdin inşallah hayırlı haberler alırız.
İnşallah canımgünaydın canımaynen ben artık beklemedeyim.evet diğer aylara göre bu ay biraz daha iyi geçti.hayırlısı bakalım inşallah sonuda güzel olur sizin nasıl gidiyor.dün bakmıştım çift dikiş çalışmalar falan
Bende şaşirmam artikvalla yarın gene tırmanırsa o ateş hiç şaşırmam artıkdaha hiç bişey bitmiş değil.kırmızıları görene kadar atraksiyon yaşamaya devam
biz abartı görmediğimiz için aynı gün içinde iki ılişki olunca abarttık zannediyoruzİnşallah canımEvet biz dün baya abarttık şu 3 saat kuralını da uygulamak istedm akşam 2 defa ilişki oldu ben az önce 3 güne yüksek değer girdim. Eğer ateş düşmez tahminim gibi giderse çizgiyi bugüne çekicek. Ama tabi ben yine de ilişkiye devam edicem sonra da hiç geçmeyen bekleme zamanları.
Hahahha çok tatlısın yabiz abartı görmediğimiz için aynı gün içinde iki ılişki olunca abarttık zannediyoruziyi olmuş bak eğer çizgiyide düşündüğün gibi çekerse içerisi asker kaynıyor artık içlerinden biri hedefe doğru hızla koşar inşallah
şimdi o duyguyu kısa sürede olsa tattı ya oda heveslenmiştir tabiHahahha çok tatlısın yaaskerler görevlerini yerine getirsin başka da bişey istemem. Tabi canım eşimin üstüne atladığım günleri biliyorum. Geçen ay hamilelik oldu ya eşim de gaza geldi şimdi o gözümün içine bakıyor devran dönüyor a dostlar
yok yok canım benim ateşim yükselmez artık
Aminşimdi o duyguyu kısa sürede olsa tattı ya oda heveslenmiştir tabine güzel işte sen de onun bu halinden etinden suyundan sonuna kadar faydalan Allahım inşallah bu duyguyu tekrar yaşatır ve bu sefer sağlıkla devam eder umarım ❤
Ya senin şu pozitifliğinr hayranımbu ay iyice coştu valla ben de takip edemiyorum artık ama neyseki elimde tertemiz bir negatifim var bugün, rahaaat rahat adeti bekleyebilirim ☺ sıradaki ay gelsiiin
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım
bende bu ay aklıma geldi bir kez yaptım türk kahvesi ilişkiden önce.tabi o onun için yaptığımı anlamadı :))AminSömürge devleti gibiyim zaten şuan da birde türk kahvesi de spermlere iyi geliyormuş ya dayıyorum ilişki öncesi kahveyi ohhh mis :)
Ya senin şu pozitifliğinr hayranımbu ay sıkı takip ettim seni aynı şeyi yaşadık ya öncü olursun diye umut ettim hep ama olsun hayat devam ediyor önümüzde ki maçlara bakıcaz
valla sizle birlikte bizde atraksiyon yaşadık.hayırlısı olsun.inşallah önümüzde ki aya gelir bu yavrucaklarbu ay iyice coştu valla ben de takip edemiyorum artık ama neyseki elimde tertemiz bir negatifim var bugün, rahaaat rahat adeti bekleyebilirim ☺ sıradaki ay gelsiiin
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım
aminnnn inşallah canım
ama napalım. bizimde kolaylıkla olmuyor işte bebeğimiz.hal böyle olunca herşeyi hem kendi üzerimizde hem onların üzerinde deniyoruz :)) geçenlerde bi baharatçı kuruyemişciye girdik.ben fındık arıyorum,fındıkta folik asit varmış ya.arkamda dolanıyor banamı banamı benim için mi alıyorsun diyohilallll resmen kendimizi de eşlerimizi de deneme tahtası yaptık Ah şu bebeler bir gelse de sonra oturup gülsek şu hallerimize
Hahahah tabi su içsek yakında bebek için mi diye soracaklarama napalım. bizimde kolaylıkla olmuyor işte bebeğimiz.hal böyle olunca herşeyi hem kendi üzerimizde hem onların üzerinde deniyoruz :)) geçenlerde bi baharatçı kuruyemişciye girdik.ben fındık arıyorum,fındıkta folik asit varmış ya.arkamda dolanıyor banamı banamı benim için mi alıyorsun diyoyaa yokkk kendime alıyorum ama sende ye sanada iyi olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?