Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kizlar bu ates benimle oyun oynuyor☺düşmesini beklerken yükselir yükselmesini beklerkende düşer anlaşılan birsey yok adet gelsede rahatlasam şiştim iyice

mrssoydas arzerik kızlar sizin tablolar beni benden aldı.bi yükseliyor hah güzel oldu diyorum bi bakıyorum gene düşmüş hayırlısı olsun bakalım.çok atraksiyonlu ateşleriniz var
aynen canim atraksiyon bizim işimiz şaka bir yana 40 günü buldu ya demekki hormonlar düzene girmemis

aynen canim atraksiyon bizim işimiz şaka bir yana 40 günü buldu ya demekki hormonlar düzene girmemis
valla yarın gene tırmanırsa o ateş hiç şaşırmam artık daha hiç bişey bitmiş değil.kırmızıları görene kadar atraksiyon yaşamaya devam

hilallll günaydın canım. Nasılsın? Belli ki sizin çalışmalar bitmiş. Ama bu ayı güzel değrrlendirdin inşallah hayırlı haberler alırız.
günaydın canım aynen ben artık beklemedeyim.evet diğer aylara göre bu ay biraz daha iyi geçti.hayırlısı bakalım inşallah sonuda güzel olur sizin nasıl gidiyor.dün bakmıştım çift dikiş çalışmalar falan

İnşallah canım Evet biz dün baya abarttık şu 3 saat kuralını da uygulamak istedm akşam 2 defa ilişki oldu ben az önce 3 güne yüksek değer girdim. Eğer ateş düşmez tahminim gibi giderse çizgiyi bugüne çekicek. Ama tabi ben yine de ilişkiye devam edicem sonra da hiç geçmeyen bekleme zamanları.

biz abartı görmediğimiz için aynı gün içinde iki ılişki olunca abarttık zannediyoruz iyi olmuş bak eğer çizgiyide düşündüğün gibi çekerse içerisi asker kaynıyor artık içlerinden biri hedefe doğru hızla koşar inşallah

Hahahha çok tatlısın ya askerler görevlerini yerine getirsin başka da bişey istemem. Tabi canım eşimin üstüne atladığım günleri biliyorum. Geçen ay hamilelik oldu ya eşim de gaza geldi şimdi o gözümün içine bakıyor devran dönüyor a dostlar

şimdi o duyguyu kısa sürede olsa tattı ya oda heveslenmiştir tabi ne güzel işte sen de onun bu halinden etinden suyundan sonuna kadar faydalan Allahım inşallah bu duyguyu tekrar yaşatır ve bu sefer sağlıkla devam eder umarım

mrssoydas arzerik kızlar sizin tablolar beni benden aldı.bi yükseliyor hah güzel oldu diyorum bi bakıyorum gene düşmüş hayırlısı olsun bakalım.çok atraksiyonlu ateşleriniz var
bu ay iyice coştu valla ben de takip edemiyorum artık ama neyseki elimde tertemiz bir negatifim var bugün, rahaaat rahat adeti bekleyebilirim ☺ sıradaki ay gelsiiin
mrssoydas seninde d
Bende şaşirmam artik
yok yok canım benim ateşim yükselmez artık
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım

Amin Sömürge devleti gibiyim zaten şuan da birde türk kahvesi de spermlere iyi geliyormuş ya dayıyorum ilişki öncesi kahveyi ohhh mis :)
Ya senin şu pozitifliğinr hayranım bu ay sıkı takip ettim seni aynı şeyi yaşadık ya öncü olursun diye umut ettim hep ama olsun hayat devam ediyor önümüzde ki maçlara bakıcaz

bende bu ay aklıma geldi bir kez yaptım türk kahvesi ilişkiden önce.tabi o onun için yaptığımı anlamadı :))

valla sizle birlikte bizde atraksiyon yaşadık.hayırlısı olsun.inşallah önümüzde ki aya gelir bu yavrucaklar

hilallll resmen kendimizi de eşlerimizi de deneme tahtası yaptık Ah şu bebeler bir gelse de sonra oturup gülsek şu hallerimize
ama napalım. bizimde kolaylıkla olmuyor işte bebeğimiz.hal böyle olunca herşeyi hem kendi üzerimizde hem onların üzerinde deniyoruz :)) geçenlerde bi baharatçı kuruyemişciye girdik.ben fındık arıyorum,fındıkta folik asit varmış ya.arkamda dolanıyor banamı banamı benim için mi alıyorsun diyo yaa yokkk kendime alıyorum ama sende ye sanada iyi olur dedim

Hahahah tabi su içsek yakında bebek için mi diye soracaklar geçen ay eşim benle dalga geçti soğan suyu içtiğim için dün de diyor ki sen şu soğandan içsene bu ay da dedim o işler öyle olmuyor. Şimdi ananas alcam bebeğin tutunmasında faydası oluyormuş bir de onu denicem. Bişeyler vesile olacak ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…