sana içirecem soğan suyunu deseydinHahahah tabi su içsek yakında bebek için mi diye soracaklargeçen ay eşim benle dalga geçti soğan suyu içtiğim için dün de diyor ki sen şu soğandan içsene bu ay da dedim o işler öyle olmuyor. Şimdi ananas alcam bebeğin tutunmasında faydası oluyormuş bir de onu denicem. Bişeyler vesile olacak ama bakalım hayırlısı
İstersen biraz araştır. Belli bir zamana kadar yiyin diyorlar ama herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarardır. Ne güzel az günün kalmış ama yumurtlamadan sonra da zaman geçmiyor sankisana içirecem soğan suyunu deseydinbende mi alsam alsam ananas ben dpo 6 dayım ama olsun genede alayım
Hadi inşallahKizlarr hadi hayırlısı bu sefer
Sogan suyuna da bu gun itibariyle başladim. Dogru zamandir Insallah emeklerimiz boşa cikmaz.İstersen biraz araştır. Belli bir zamana kadar yiyin diyorlar ama herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarardır. Ne güzel az günün kalmış ama yumurtlamadan sonra da zaman geçmiyor sanki
Hadi inşallah
ohh stok yapmışsınKizlarr hadi hayırlısı bu sefer
tamam kuzum bakarım ben,öyle alırımİstersen biraz araştır. Belli bir zamana kadar yiyin diyorlar ama herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarardır. Ne güzel az günün kalmış ama yumurtlamadan sonra da zaman geçmiyor sanki
Hadi inşallah
Eczaneden 5 li si daha pahaliya geliyor int 30 lu aldim bu sefer. Amin canim hepimiz icin insallahohh stok yapmışsınhadi rast gelsin.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım
aynen internette daha ucuza geliyor.bir kere bende böyle otuzlu almıştım.geniş geniş kullanmıştım :))Eczaneden 5 li si daha pahaliya geliyor int 30 lu aldim bu sefer. Amin canim hepimiz icin insallah
AminSömürge devleti gibiyim zaten şuan da birde türk kahvesi de spermlere iyi geliyormuş ya dayıyorum ilişki öncesi kahveyi ohhh mis :)
Ya senin şu pozitifliğinr hayranımbu ay sıkı takip ettim seni aynı şeyi yaşadık ya öncü olursun diye umut ettim hep ama olsun hayat devam ediyor önümüzde ki maçlara bakıcaz
bu bi işaret olabilir canım iyi tarafından bakalımKizlar benim testler geldi yanlislikla hepsini erken gebelik gondermisler
bu bi işaret olabilir canım iyi tarafından bakalım
yumurtlamadan sonra kaçıncı günün canımne zaman yapmalim sence yapsam cikar mi ki
ne zaman yapmalim sence yapsam cikar mi ki
15 canim bence yokta cunku olsaydi ates dusmezdi yinede aklimizda kalmasin biraz tutup yaparimyumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım
Sen de yanlışlıkla bir tanesini kullanabilirsin benceKizlar benim testler geldi yanlislikla hepsini erken gebelik gondermisler
Yap tabii bekliyoruz hadi15 canim bence yokta cunku olsaydi ates dusmezdi yinede aklimizda kalmasin biraz tutup yaparim
negatif testi bile böyle gülerek karşılaman ne güzelKizlar yarim saat bile tutamadim hemen yaptim test tertemiz
Ben sogan suyu mu iceyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?