Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sana içirecem soğan suyunu deseydin bende mi alsam alsam ananas ben dpo 6 dayım ama olsun genede alayım

sana içirecem soğan suyunu deseydin bende mi alsam alsam ananas ben dpo 6 dayım ama olsun genede alayım
İstersen biraz araştır. Belli bir zamana kadar yiyin diyorlar ama herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarardır. Ne güzel az günün kalmış ama yumurtlamadan sonra da zaman geçmiyor sanki
Kizlarr hadi hayırlısı bu sefer
Hadi inşallah

İstersen biraz araştır. Belli bir zamana kadar yiyin diyorlar ama herşeyde olduğu gibi bunda da fazlası zarardır. Ne güzel az günün kalmış ama yumurtlamadan sonra da zaman geçmiyor sanki

Hadi inşallah
tamam kuzum bakarım ben,öyle alırım ayen zaman geçmiyor gibi

üzülünce sonuç değişse keşke moralimiz iyi olsun ki çalışmalar güzel olsun Türk kahvesini ben de yapıyorum aklıma geldikçe, hedef Mayıs inşallah

Testi eklememisim

Eklentiler

• 20190415_162616.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar yarim saat bile tutamadim hemen yaptim test tertemiz
Ben sogan suyu mu iceyim bari
negatif testi bile böyle gülerek karşılaman ne güzel valla sizi örnek almam lazım.her adette salya sümük olduğum için. hayırlısı olsun canım.artık önümüzdeki aya diyelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…