Canım ağlamak kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Bende ilk zamanlar ağllıyordum sonra dedim ki kızım kendine gel ağlayınca çocuk mu gelicek sanki :) mesela kimyasaldan sonra doktordan çıktıktan sonra inceden bir ağladım ama o kadar kısa zamanda toparlandım ki. Çünkü bizim en çok ihtiyacımız olan şey iyi ve sağlam bir psikoloji. O yüzden her ay umutla sevinçle karşıllamak zorundayız zor olsa bilenegatif testi bile böyle gülerek karşılaman ne güzelvalla sizi örnek almam lazım.her adette salya sümük olduğum için. hayırlısı olsun canım.artık önümüzdeki aya diyelim inşallah
O zaman haydi halaya aheyy aheyyyyKizlar yarim saat bile tutamadim hemen yaptim test tertemiz
Ben sogan suyu mu iceyim bari
valla ben şu 2,5 yılda ağlamadan geçirdiğim ay çok az kuzum.elimde olmuyor.zaten yapı olarakta aşırı duygusalım.hele geçen ay aşılama tutmadığında günüm ağlamakla geçti.ağladığımda çok kızıyorum kendime.umarım kendimi bu konuda dizginleyebilirim.Canım ağlamak kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Bende ilk zamanlar ağllıyordum sonra dedim ki kızım kendine gel ağlayınca çocuk mu gelicek sanki :) mesela kimyasaldan sonra doktordan çıktıktan sonra inceden bir ağladım ama o kadar kısa zamanda toparlandım ki. Çünkü bizim en çok ihtiyacımız olan şey iyi ve sağlam bir psikoloji. O yüzden her ay umutla sevinçle karşıllamak zorundayız zor olsa bile
delisiniz yaaO zaman haydi halaya aheyy aheyyyy
Ağlama tatlım ne olacaksa o olacak. Ben ağlamayı bırak, sinir nöbeti geçiriyordum. En iyisi rahat olmak. Çünkü ağlayınca değişmiyor.delisiniz yaane içiyonuz bana da verin
delisiniz yaane içiyonuz bana da verin
Hadiiii kizlar sizde katılınO zaman haydi halaya aheyy aheyyyy
Ne o? Ben de içeyim iyi bir şeyseKizlar ben bu ayda testere dişli aslanpencesine başlayacagim kullanan var miydi
Ne o? Ben de içeyim iyi bir şeyse
otasın öyle canım ağlayınca düzelmiyor hiç birşey.bide üstüne migrenim coşuyorduAğlama tatlım ne olacaksa o olacak. Ben ağlamayı bırak, sinir nöbeti geçiriyordum. En iyisi rahat olmak. Çünkü ağlayınca değişmiyor.
Ben içtim düşük sonrasında prolaktin yüksek çıktı onu düşürmek için içmiştimKizlar ben bu ayda testere dişli aslanpencesine başlayacagim kullanan var miydi
Nasil yaptin canim faydasi oldu mu pekiBen içtim düşük sonrasında prolaktin yüksek çıktı onu düşürmek için içmiştim
çalışıyorum kuzum ama farketmiyor benim kafa gene dağılmıyorBu testler bizi bu hale getirdi yoksa çok normaldik valla bak
kızzz her negatife üzülsem var yaa kocam kesin boşar, öğrencilerim psikopata bağlarhayat devam ediyor
Çalışıyor muydun hatırlamıyorum ama evde de olsan kendine mutlaka bir uğraş bul, kafanı dağıt, dışarı çık, bisiklete bin, uçurtma uçur, üzülerek geçirdiğin zamanlarda kaçıracağın güzellikleri düşün, dolu tarafı görtüm bu zamanları çocuklu bir hatun olduğunda gülerek hatırla inşallah
canım inşallah belirtidir.yumurtlama sonrası hiç fazla diyebileceğim kadar akıntım olmadı.zaten hamilelikte olmadıkızlar benim bu ay akıntım çok fazla beyaz krem kıvamında senin de böyle oldu muMeyveliturta19 ya da fikri olan var mı kızlar Cordelia hilallll yani gebelik belirtisi olabilir mi acaba
kızlar benim bu ay akıntım çok fazla beyaz krem kıvamında senin de böyle oldu muMeyveliturta19 ya da fikri olan var mı kızlar Cordelia hilallll yani gebelik belirtisi olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?