Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
negatif testi bile böyle gülerek karşılaman ne güzel valla sizi örnek almam lazım.her adette salya sümük olduğum için. hayırlısı olsun canım.artık önümüzdeki aya diyelim inşallah
Canım ağlamak kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Bende ilk zamanlar ağllıyordum sonra dedim ki kızım kendine gel ağlayınca çocuk mu gelicek sanki :) mesela kimyasaldan sonra doktordan çıktıktan sonra inceden bir ağladım ama o kadar kısa zamanda toparlandım ki. Çünkü bizim en çok ihtiyacımız olan şey iyi ve sağlam bir psikoloji. O yüzden her ay umutla sevinçle karşıllamak zorundayız zor olsa bile

valla ben şu 2,5 yılda ağlamadan geçirdiğim ay çok az kuzum.elimde olmuyor.zaten yapı olarakta aşırı duygusalım.hele geçen ay aşılama tutmadığında günüm ağlamakla geçti.ağladığımda çok kızıyorum kendime.umarım kendimi bu konuda dizginleyebilirim.

delisiniz yaa ne içiyonuz bana da verin
Bu testler bizi bu hale getirdi yoksa çok normaldik valla bak

kızzz her negatife üzülsem var yaa kocam kesin boşar, öğrencilerim psikopata bağlar hayat devam ediyor

Çalışıyor muydun hatırlamıyorum ama evde de olsan kendine mutlaka bir uğraş bul, kafanı dağıt, dışarı çık, bisiklete bin, uçurtma uçur, üzülerek geçirdiğin zamanlarda kaçıracağın güzellikleri düşün, dolu tarafı gör tüm bu zamanları çocuklu bir hatun olduğunda gülerek hatırla inşallah

çalışıyorum kuzum ama farketmiyor benim kafa gene dağılmıyor işte Allahtan burası var.burda biraz içimi dökünce adetin 2.günü normale dönmüş oluyorum

kızlar benim bu ay akıntım çok fazla beyaz krem kıvamında senin de böyle oldu mu Meyveliturta19 ya da fikri olan var mı kızlar Cordelia hilallll yani gebelik belirtisi olabilir mi acaba
canım inşallah belirtidir.yumurtlama sonrası hiç fazla diyebileceğim kadar akıntım olmadı.zaten hamilelikte olmadı

kızlar benim bu ay akıntım çok fazla beyaz krem kıvamında senin de böyle oldu mu Meyveliturta19 ya da fikri olan var mı kızlar Cordelia hilallll yani gebelik belirtisi olabilir mi acaba

Gebelik belirtileri arasında beyaz akıntı var diye okumuştum ama benim biliyorsun hep akıntı sorunum vardı o yüzden ne yumurtlama donemini ne de hamilelik belirtisini farkedebildim
Hala da akıntı devam ediyor
İnsallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…