Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım benim yaaa inşallah

Günaydın kızlar. Dünden beri başım regl öncesi gibi ağrıyor göğüslerim çok hassas sürekli sızlıyor. Daha önce yumurtlama dönemi böyle belirtilerim olmazdı. Acaba kimyasaldan sonra vücudun dengesi mi bozuldu? Bunlar yumurtlama belirtisi mi acaba

canım burayada yazmıştım benim yumurtlama zamanları başım genelde ağrıyor.ilaç içmemek için kendimle cebelleşiyorum artık en son kırıp yarim hap içiyorum.senin daha önce olmuyorsa belki kimyasalın etkileridir.

Evet daha önce olduğunu hatırlamıyorum. Ateşimde hala düşük demekki çatlama olmadı. İnşallah geç yumurtlamam :)

Kizlar benim önce adetim hep afedersiniz kahverengi akintiyla baslardi bugun direk kirmizi gelmis bu iyi birsey mi sizce

Bu ay da beraber gidiyoruz anlaşılan ben de adet oldum yarın doktor randevum var, bu ay oluruna bırakalım olmazsa klomen deneriz demişti. Bakalım ne diyecek yarın ..
hadi insallah ikimiz icinde son ay olur
Sen klomene basla bende aslan pencesine
Hakkimizda hayirlisi olsun canim

ya kızlar aklıma bişey takıldı.ben çok az su içiyorum.bazen hiç aklıma gelmiyor,en son ne zaman içtiğimi hatırlamadığım zamanlar oluyor.bu benim hamile kalmama engel önemli bir sebep olabilirmi.ama havalar sıcakkende içmediğim kadar çok içiyorum.ama yaz aylarında da olmadı bebiş

Engel olmaz sanmıyorum ben günde hiç içmediğimi bilirdim ama şöyle bi durum olur.. ben enfeksiyondan bol su içseydin belki daha rahat kurtulurdum.
Şuan bebeğe birşey olacak korkusuyla deli gibi su içiyorum çünkü enfeksiyon çıkıyor.
Doktor en az 3lt içmen gerekiyor günde dedi.. ben 1 bardağı zor içerdim

hamilelikte zaten 3 litreye yakın içmek gerekiyormuş bide senin artı bir sebebin enfeksiyon var tabi içmen için benimde aynı susamıyorum aklıma gelmiyor valla.bugünde tüp bebek öncesi yapılması gerekenler diye bi yazı okudum orda bol su için yazıyordu benimde aklıma takıldı.zaten bu herşeyi okumaktan dolayı kafalar çorba iyice pimpirikli olup çıkıyoruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…