Ayyy canım benim yaaa inşallahGebelik belirtileri arasında beyaz akıntı var diye okumuştum ama benim biliyorsun hep akıntı sorunum vardı o yüzden ne yumurtlama donemini ne de hamilelik belirtisini farkedebildim
Hala da akıntı devam ediyor
İnsallah hamilesindir
Canım ben Saraçoğlu'nun sayfasından demleme poşeti olarak almıştım sabah akşam içtim düşmüştü prolaktinNasil yaptin canim faydasi oldu mu peki
günaydın canım.hayırlısı olsun.inşallah önümüzde ki ay güzel haberlerini alırız
Beklemedeyim canım eli kulağındadır
Aminnn canim insallahBeklemedeyim canım eli kulağındadıryeni döngün hayırlı olsun sonu bebik olsun
Insallah canim ovu testinde pozitif görurum insallah bu aygünaydın canım.hayırlısı olsun.inşallah önümüzde ki ay güzel haberlerini alırız
inşallah canım aminnInsallah canim ovu testinde pozitif görurum insallah bu ay
Bu ay bebis haberini sen verirsin insallah
canım burayada yazmıştım benim yumurtlama zamanları başım genelde ağrıyor.ilaç içmemek için kendimle cebelleşiyorum artık en son kırıp yarim hap içiyorum.senin daha önce olmuyorsa belki kimyasalın etkileridir.Günaydın kızlar. Dünden beri başım regl öncesi gibi ağrıyor göğüslerim çok hassas sürekli sızlıyor. Daha önce yumurtlama dönemi böyle belirtilerim olmazdı. Acaba kimyasaldan sonra vücudun dengesi mi bozuldu? Bunlar yumurtlama belirtisi mi acaba
Evet daha önce olduğunu hatırlamıyorum. Ateşimde hala düşük demekki çatlama olmadı. İnşallah geç yumurtlamam :)canım burayada yazmıştım benim yumurtlama zamanları başım genelde ağrıyor.ilaç içmemek için kendimle cebelleşiyorum artık en son kırıp yarim hap içiyorum.senin daha önce olmuyorsa belki kimyasalın etkileridir.
Bu ay da beraber gidiyoruz anlaşılan
Bu ay da beraber gidiyoruz anlaşılanben de adet oldum yarın doktor randevum var, bu ay oluruna bırakalım olmazsa klomen deneriz demişti. Bakalım ne diyecek yarın ..
yok canım bi sıkıntı olmaz bence .ben üst üste iki ay aşılama yaptırdım.bi sorun olsa yapmazlardıKizlar merhaba. Ben bugun dra ciktim ve yine catlatma iğnesi verdi. 1 ay arayla vurulunca bir sikinti olmaz değil mi?
ya kızlar aklıma bişey takıldı.ben çok az su içiyorum.bazen hiç aklıma gelmiyor,en son ne zaman içtiğimi hatırlamadığım zamanlar oluyor.bu benim hamile kalmama engel önemli bir sebep olabilirmi.ama havalar sıcakkende içmediğim kadar çok içiyorum.ama yaz aylarında da olmadı bebiş
Him. Insallah canm ya. 2 ay once ayni iğneden olup kimyasal olunca korkuyorum şimdi. Neden beklemedik kendi çatlasın diye diyorum.yok canım bi sıkıntı olmaz bence .ben üst üste iki ay aşılama yaptırdım.bi sorun olsa yapmazlardı
hamilelikte zaten 3 litreye yakın içmek gerekiyormuş bide senin artı bir sebebin enfeksiyon var tabi içmen içinEngel olmaz sanmıyorum ben günde hiç içmediğimi bilirdim ama şöyle bi durum olur.. ben enfeksiyondan bol su içseydin belki daha rahat kurtulurdum.
Şuan bebeğe birşey olacak korkusuyla deli gibi su içiyorum çünkü enfeksiyon çıkıyor.
Doktor en az 3lt içmen gerekiyor günde dedi.. ben 1 bardağı zor içerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?