- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Su sağlık icin cok önemli kuzum.Gebeliğe engelmi bilmiyorum ama. Sen ihmal etme bence su icmeyi bende unutuyorum elimde surekli cam şişe suyla geziyorum evin icinde. Hatirlatmalarina ekle olmadi saat basi falan diye.ya kızlar aklıma bişey takıldı.ben çok az su içiyorum.bazen hiç aklıma gelmiyor,en son ne zaman içtiğimi hatırlamadığım zamanlar oluyor.bu benim hamile kalmama engel önemli bir sebep olabilirmi.ama havalar sıcakkende içmediğim kadar çok içiyorum.ama yaz aylarında da olmadı bebiş
doktor gerekli gördüyse vardır bi bildiği canım.yumurta takibi de olacak galiba iğne verdiğine göre.belki daha garanti olur.ilişki için gün verir.buda psikolaz vardı.yumurta takibi yaptırdığı ay çatlatma iğnesi vuruldu ve doktorun dediği zamanda ılişki oldu sonuç hamile kaldıHim. Insallah canm ya. 2 ay once ayni iğneden olup kimyasal olunca korkuyorum şimdi. Neden beklemedik kendi çatlasın diye diyorum.
kuzum içincede bünye alışık değil ya iş yerinde yarim saatte bir tuvalete gidiyorum.sürekli sıkışık oluyorum.oda çalışırken çok rahatsız ediyor.umarım şu alışkanlığını kazanırım bende bir an önceSu sağlık icin cok önemli kuzum.Gebeliğe engelmi bilmiyorum ama. Sen ihmal etme bence su icmeyi bende unutuyorum elimde surekli cam şişe suyla geziyorum evin icinde. Hatirlatmalarina ekle olmadi saat basi falan diye.
Yumurta takibi nasil oluyor? Evet yapicam demisti ama yarin iğneyi vurdur ilişki reçetesi yazdi uygula aspirin ve progestan verdi. Progestana baslama zamanini verdi. Adeti bekle dedi. 2 ay oncede aynısını birebir yapti kimyasal oldu. 1 ay enfeksiyon tedavisi verdi. Bu ay da bunlari tekrar verdi. Yalniz onceki ay ölçmüştü 17-18 mm ler demisti. Bu ay yumurtayi gordu ölçmedi. Bende ovulasyon yaptim gitmeden daha tek cizgi koyulasma yok. Tedirgin oldum zamani mi diye dedoktor gerekli gördüyse vardır bi bildiği canım.yumurta takibi de olacak galiba iğne verdiğine göre.belki daha garanti olur.ilişki için gün verir.buda psikolaz vardı.yumurta takibi yaptırdığı ay çatlatma iğnesi vuruldu ve doktorun dediği zamanda ılişki oldu sonuç hamile kaldıbelki böyle daha iyi olur.
Suya alisik degil bünyekuzum içincede bünye alışık değil ya iş yerinde yarim saatte bir tuvalete gidiyorum.sürekli sıkışık oluyorum.oda çalışırken çok rahatsız ediyor.umarım şu alışkanlığını kazanırım bende bir an önce
yumurta takibinde seni belli aralıklarla çağırıp yumurtaların büyüklüğüne bakar.yeterli büyüme oluncada çatlatma iğnesini vurdurup ılişki zamanını söyler.sana yarın çatlatma iğnesini niye vurduruyor anlamadım.yumurtayada bakmadı diyorsun.bence o büyüklüğüne bakmıştır.demekki büyümüş yumurtanYumurta takibi nasil oluyor? Evet yapicam demisti ama yarin iğneyi vurdur ilişki reçetesi yazdi uygula aspirin ve progestan verdi. Progestana baslama zamanini verdi. Adeti bekle dedi. 2 ay oncede aynısını birebir yapti kimyasal oldu. 1 ay enfeksiyon tedavisi verdi. Bu ay da bunlari tekrar verdi. Yalniz onceki ay ölçmüştü 17-18 mm ler demisti. Bu ay yumurtayi gordu ölçmedi. Bende ovulasyon yaptim gitmeden daha tek cizgi koyulasma yok. Tedirgin oldum zamani mi diye de
Muayene de yumurtayi bana da gösterdi ama bir oncekinde ölçtü cizgiler cikti ve mm sini bana soyledi. Bu seferde benle konuşuyordu yumurtan bak burada dedi masa da ki düğmelere basti acaba orada mi ölçtü? ama bana kac mm olduğunu söylemedi. Bi de evde yaptigim ovu testinde de tek cizgi görünce acaba buyumedi mi dedim yumurta? Kac gunde bir oluyorsun dedi.28 gunde bir oluyorum. Onceki caylatmaya da baktim adetten tam 11 gun sonra vurulmuşum. Onunla ayni gun yani. Sadece ovu de gormedim cizgiyi ve bana soylemedi mm sini ölçmedi mi diye tedirgin oldum.yumurta takibinde seni belli aralıklarla çağırıp yumurtaların büyüklüğüne bakar.yeterli büyüme oluncada çatlatma iğnesini vurdurup ılişki zamanını söyler.sana yarın çatlatma iğnesini niye vurduruyor anlamadım.yumurtayada bakmadı diyorsun.bence o büyüklüğüne bakmıştır.demekki büyümüş yumurtan
yani çatlatma iğnesini verdiğine göre büyümüş olmalı canım.Muayene de yumurtayi bana da gösterdi ama bir oncekinde ölçtü cizgiler cikti ve mm sini bana soyledi. Bu seferde benle konuşuyordu yumurtan bak burada dedi masa da ki düğmelere basti acaba orada mi ölçtü? ama bana kac mm olduğunu söylemedi. Bi de evde yaptigim ovu testinde de tek cizgi görünce acaba buyumedi mi dedim yumurta? Kac gunde bir oluyorsun dedi.28 gunde bir oluyorum. Onceki caylatmaya da baktim adetten tam 11 gun sonra vurulmuşum. Onunla ayni gun yani. Sadece ovu de gormedim cizgiyi ve bana soylemedi mm sini ölçmedi mi diye tedirgin oldum.
Insallah canim. Emeklerimiz boşa çıkmaz ❤ yarin saglik ocaginda doktora da sorim vurulmaya gittigimdeyani çatlatma iğnesini verdiğine göre büyümüş olmalı canım.
acımıyor canım ben hep göbekten yaptım.son iki aşılamamda da kendim yaptım iğnelerimi.göbekten daha etkili diye duymuştum.aminn canım inşallahInsallah canim. Emeklerimiz boşa çıkmaz ❤ yarin saglik ocaginda doktora da sorim vurulmaya gittigimdegobek mi koldan mi daha etkili acaba. Geçen koldan yaptim korkudan ama acimadi.
Cok teşekkürler kuzum saol. ❤acımıyor canım ben hep göbekten yaptım.son iki aşılamamda da kendim yaptım iğnelerimi.göbekten daha etkili diye duymuştum.aminn canım inşallah❤
canım orda gölge gibi bir çizgi var galiba.baya bi baktım.yarın ya da bir iki gün sonra testi tekrarlarsan daha net anlaşılır.inşallah hamilesindirKızlar bu ay geç yumurtladım 21.gün progesyeron testim düşük çıktı ben 23.gün yumurtladım bugün 9.gün yumurtlamadan sonra sizcede öizgi car mı ben mi hayal görüyorum testlerle kafayı yedim artık hatta idrarı fazla damlatmışım biraz su döktüm üstüne pembelikler dağılsın diye ama sanki böyle çizgi kaldı gibi sizde görüyor musunuz?Eki Görüntüle 2259399
Çok teşekkür ederim tekrarlayıp tekrar atarım cuma günü bencanım orda gölge gibi bir çizgi var galiba.baya bi baktım.yarın ya da bir iki gün sonra testi tekrarlarsan daha net anlaşılır.inşallah hamilesindir
Canım bence içme ben daha önce öyle birşey yaptım ondan kaynaklı mıdır bilmem ama yumurtam çatlamadı bekle bence bir dahaki ay içersinKizlar kimse yokmusogani iceyim mi ki catlatma ignesine zarari olur mu? Boşa gitmesin iğne
Sagol amin canim insallah. Cok tesekkur ederim kuzumCanım bence içme ben daha önce öyle birşey yaptım ondan kaynaklı mıdır bilmem ama yumurtam çatlamadı bekle bence bir dahaki ay içersin ☺ İnşallah gerek kalmaz diğer aya içmene tabi bütün temennim bu yönde
canım benim bilgim olmadığı için bişey diyemedim ama normal de yumurtlama olduktan sonra soğan suyunu içmeyin derler diye biliyorum.e sende iğneyi vurunca yumurtan çatlamış olacak.bana kalırsa da içme ama bilemedimKizlar kimse yokmusogani iceyim mi ki catlatma ignesine zarari olur mu? Boşa gitmesin iğne
inşallah canım.seni umutlandırmak istemem ama bence var gibiÇok teşekkür ederim tekrarlayıp tekrar atarım cuma günü ben ☺İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?