- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Sanirim haklisiniz icmicem canim. Insallah oteki aya da gerek kalmaz .canım benim bilgim olmadığı için bişey diyemedim ama normal de yumurtlama olduktan sonra soğan suyunu içmeyin derler diye biliyorum.e sende iğneyi vurunca yumurtan çatlamış olacak.bana kalırsa da içme ama bilemedim
Ya hadi inşallahinşallah canım.seni umutlandırmak istemem ama bence var gibi
Canim progesteron testi yumurtlamadan 1 hafta sonra yapiliyor bende yaptirmistim iki sene once sen 23.gun yumurtlamissin normal düsük cikmasi 30.gun falan yaptirman gerekiyor testtede gölge var ama su falan damlatmissin o yuzden birsey diyemeyecegim 2 gun sonra tekrarla varsa biraz daha koyu cikar zaten İnsallah vardir hayirlisi olsun canim pko mu varKızlar bu ay geç yumurtladım 21.gün progesyeron testim düşük çıktı ben 23.gün yumurtladım bugün 9.gün yumurtlamadan sonra sizcede öizgi car mı ben mi hayal görüyorum testlerle kafayı yedim artık hatta idrarı fazla damlatmışım biraz su döktüm üstüne pembelikler dağılsın diye ama sanki böyle çizgi kaldı gibi sizde görüyor musunuz?Eki Görüntüle 2259399
Bencede bu ay igneyle dene olmazsa diger aya ic canim sogan suyunun söktürücü özelligi var diye duymustumSanirim haklisiniz icmicem canim. Insallah oteki aya da gerek kalmaz .❤
Pko yok aslında ama 2 aydır dengesizleşti regli tarihimCanim progesteron testi yumurtlamadan 1 hafta sonra yapiliyor bende yaptirmistim iki sene once sen 23.gun yumurtlamissin normal düsük cikmasi 30.gun falan yaptirman gerekiyor testtede gölge var ama su falan damlatmissin o yuzden birsey diyemeyecegim 2 gun sonra tekrarla varsa biraz daha koyu cikar zaten İnsallah vardir hayirlisi olsun canim pko mu var
Anladim canim olabilir bu ay bende 24.gun yumurtladim ama bende pko var Allah im gonlune gore versinPko yok aslında ama 2 aydır dengesizleşti regli tarihim
canım inofolic combi yi zaten genelde pkolu hastalara veriyorlar.yumurta kalitesini arttıran bitkisel kapsül.ben iki ay kullanmıştım.adetliyken başlayıp yumurtlama gününe kadar içip yumurtlama olunca bırakmıştımmrssoydas canim inofolic yumurta kalitesi icin mi veriliyor ben de alip icsem mi ne zaman baslamak gerekiyor
Bencede bu ay igneyle dene olmazsa diger aya ic canim sogan suyunun söktürücü özelligi var diye duymustum
[/QUOTE
Evet canim iyi yapim derken daha kötü yapmayım. Ama inşallah bu ay olurda bir daha ki aya gerek kalmaz❤
Anladim canim ben kendim alip eczaden icsem zarari olmaz yani ben pkoluyum ama bana veren olmadi gerci dr fazla gitmedim alternatif tip daha ilgi mi cekiyorcanım inofolic combi yi zaten genelde pkolu hastalara veriyorlar.yumurta kalitesini arttıran bitkisel kapsül.ben iki ay kullanmıştım.adetliyken başlayıp yumurtlama gününe kadar içip yumurtlama olunca bırakmıştım
Amin canım hepimizin inşallahAnladim canim olabilir bu ay bende 24.gun yumurtladim ama bende pko var Allah im gonlune gore versin
bitkisel olduğu için zararı olmaz kuzum.bende pko da yok ben bile aldım içtim bişey olmadı hala yaşıyorumAnladim canim ben kendim alip eczaden icsem zarari olmaz yani ben pkoluyum ama bana veren olmadi gerci dr fazla gitmedim alternatif tip daha ilgi mi cekiyorfavorim sogan suyu beni. Kaliteli yumurta olmuyor galiba canim o yüzden cok sagolasin
Canım evet içeriğindeki inositol maddesi yumurta kalitesini arttırıyor, dolayısıyla hamile kalmaya etki ediyormrssoydas canim inofolic yumurta kalitesi icin mi veriliyor ben de alip icsem mi ne zaman baslamak gerekiyor
Kızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;
Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.
Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.
Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şokklomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü
hamilelikte zaten 3 litreye yakın içmek gerekiyormuş bide senin artı bir sebebin enfeksiyon var tabi içmen içinbenimde aynı susamıyorum aklıma gelmiyor valla.bugünde tüp bebek öncesi yapılması gerekenler diye bi yazı okudum orda bol su için yazıyordu benimde aklıma takıldı.zaten bu herşeyi okumaktan dolayı kafalar çorba iyice pimpirikli olup çıkıyoruz sonra
Anladim canim fiyatini ogrendim biraz önce 65 tlmisCanım evet içeriğindeki inositol maddesi yumurta kalitesini arttırıyor, dolayısıyla hamile kalmaya etki ediyor ☺ Diğer folikasitler gibi direk alabilirsin, biraz pahalı haberin olsunbana doktor günde iki tablet başlattı ama sen doktora gidersen danışabilirsin yine de.. başlama zamanı önemli değil şimdi bile başlayabilirsin, düzenli kullan yeter ☺
Gecmis olsun canim keske onu yasamadan önce bilinseydi ama herseyde vardir bir hayirKızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;
Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.
Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.
Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şokklomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?