Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanirim haklisiniz icmicem canim. Insallah oteki aya da gerek kalmaz .

Canim progesteron testi yumurtlamadan 1 hafta sonra yapiliyor bende yaptirmistim iki sene once sen 23.gun yumurtlamissin normal düsük cikmasi 30.gun falan yaptirman gerekiyor testtede gölge var ama su falan damlatmissin o yuzden birsey diyemeyecegim 2 gun sonra tekrarla varsa biraz daha koyu cikar zaten İnsallah vardir hayirlisi olsun canim pko mu var

Pko yok aslında ama 2 aydır dengesizleşti regli tarihim

mrssoydas canim inofolic yumurta kalitesi icin mi veriliyor ben de alip icsem mi ne zaman baslamak gerekiyor
canım inofolic combi yi zaten genelde pkolu hastalara veriyorlar.yumurta kalitesini arttıran bitkisel kapsül.ben iki ay kullanmıştım.adetliyken başlayıp yumurtlama gününe kadar içip yumurtlama olunca bırakmıştım

Anladim canim ben kendim alip eczaden icsem zarari olmaz yani ben pkoluyum ama bana veren olmadi gerci dr fazla gitmedim alternatif tip daha ilgi mi cekiyor favorim sogan suyu beni. Kaliteli yumurta olmuyor galiba canim o yüzden cok sagolasin

Anladim canim ben kendim alip eczaden icsem zarari olmaz yani ben pkoluyum ama bana veren olmadi gerci dr fazla gitmedim alternatif tip daha ilgi mi cekiyor favorim sogan suyu beni. Kaliteli yumurta olmuyor galiba canim o yüzden cok sagolasin
bitkisel olduğu için zararı olmaz kuzum.bende pko da yok ben bile aldım içtim bişey olmadı hala yaşıyorum bu ilçatanda fayda sağlayan çok kişi olmuş.inşallah sanada faydası olur

bitkiselse olmaz canim ne bitkiler ictim sogan suyu bogürtlen kökü hayit tohumu aslan pencesi cok sagoladin alayim simdi o zaman

mrssoydas canim inofolic yumurta kalitesi icin mi veriliyor ben de alip icsem mi ne zaman baslamak gerekiyor
Canım evet içeriğindeki inositol maddesi yumurta kalitesini arttırıyor, dolayısıyla hamile kalmaya etki ediyor Diğer folikasitler gibi direk alabilirsin, biraz pahalı haberin olsun bana doktor günde iki tablet başlattı ama sen doktora gidersen danışabilirsin yine de.. başlama zamanı önemli değil şimdi bile başlayabilirsin, düzenli kullan yeter

Kızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;

Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.

Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.

Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şok klomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Ama bak en azından sebebini öğrenmiş oldun ve artık ona göre önlemini alırsın
En yakın zamanda Allahm saglikli bir hamilelik nasip eder insallah

Ah o herşeyi okumak varya benim psikolojimi bozdu.. hamilelikte kabus gibi oldu bazen diyorum hiç bişe bilmesem keşke.
Akrabam hamile 6 haftalık kalp atisini duydun mu dedim .. gostersi dedi oh cok sukur ben kimyasal olmaktan cok korkmustum kendimde dedim.. kiz bana o ne diyor En güzelii bilmiyor kafa hep rahatt

O yüzden çok arastirma hamileliğinde tadi tuzu kaciyor valla

Anladim canim fiyatini ogrendim biraz önce 65 tlmis neyse bu ay aslan pence mi iceyimde diger aya kullanirim olmazsa cok sagolasin

Gecmis olsun canim keske onu yasamadan önce bilinseydi ama herseyde vardir bir hayir
Ögrenmis oldun bundan sonra ona gore tedbir alinir insallah bu ay daha güzel olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…