Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım çok geçmiş olsun.evet bunu şimdi öğrenmek üzücü ama iyi ki aklına gelmiş söylenmişsin bak sebebi bulunmuş.ya hiç öğrenemesen belki sürekli bu kimyasal olayını yaşayıp daha çok yıpranacaktın.şimdi en azından önlemini alabileceksin

canım zaten gebelik düşünmeye başlayıp çok sürmeden hamile kalanlar bilmiyor bunları.ben arkadaşlarıma aşılamayı anlatıyorum değişik değişik tepkiler veriyorlar eğer bir gün o duyguyu yaşarsam umarım google amcadan dan uzak durabilirim

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Ama bak en azından sebebini öğrenmiş oldun ve artık ona göre önlemini alırsın
En yakın zamanda Allahm saglikli bir hamilelik nasip eder insallah
Gecmis olsun canim keske onu yasamadan önce bilinseydi ama herseyde vardir bir hayir
Ögrenmis oldun bundan sonra ona gore tedbir alinir insallah bu ay daha güzel olacak hersey
Orası öyle en azından daha fazla kayıp yaşamadan farkettik, buna şükür sağlıklı hamileliklerimiz olsun bu ay inşallahhhh
Halay mendilinden huniye terfi ettirme bizi Allahımmm, amiiin

inşallah canım 4 günüm kaldı bakalım. benim ateş 4 günde yerle yeksan olabiliyor.yapmışlığı var yani heyecanla bekliyorum
Tabi biz napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor sanki zaman çabuk geçmiş gibi. Daha dün çizgi yerini soruyodun. Tabi burdan bana konuşması kolay da sana nasıl geçti zaman orası meçhul

Tabi biz napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor sanki zaman çabuk geçmiş gibi. Daha dün çizgi yerini soruyodun. Tabi burdan bana konuşması kolay da sana nasıl geçti zaman orası meçhul
zaman beni arkasında süründürdü zaman bana yavaş aksın sorun değil.sonu güzel olsun yeter ki.zaten Allah nasip ederde bebiş gelirse daha stresli zamanlar başlayacak

zaman beni arkasında süründürdü zaman bana yavaş aksın sorun değil.sonu güzel olsun yeter ki.zaten Allah nasip ederde bebiş gelirse daha stresli zamanlar başlayacak
Tabi o zaman da tutuncak mı kalbi atıcak mı. Boyu kilosu normal mi ah ahh işler çok zor gerçekten hadi bakalım sayılı günler güzel haberler inşallah

ateş uzmanları benim ateş ne diyor sizlere Cordelia hilallll Meyveliturta19
canım valla ben çok uzman sayılmam ama bence diyorki,şu an için iyi gidiyorum ama sen genede son ana kadar beni sabırla bekle çünkü benim sağım solum hiç belli olmuyor diyor şu an için iyi canım.inşallah sonuna kadar hiç düşmez.

hilallll dvtb kizlar masallah atesiniz hic dusmez hayirli haberlerinizi aliriz
Nedense bu ay herkes hamile kalacak gibi his var icimde bahar geldi bende gaza geldimm
aminn canım inşallah bahar bereketi bizim topiğimizede gelir inşallah yarın dpo 10 olcam.ateş gene yüksek seyrederse bi test mi yapsam acep yoksa hiç heyecan aramayıp paşa paşa bi kaç gün daha mı beklesem

Yüksek cikarsa yap bence aklinda duracagina patlat bi test yok beklerim dersen sen bilirsin canim ama ben duramiyorum

Yarın sabah ki psikolojine bağlı olarak patlatırsın. Ne de olsa negatifleri görmeye alışkın bünye. Pozitif olursa da bayram günü olur

Yüksek cikarsa yap bence aklinda duracagina patlat bi test yok beklerim dersen sen bilirsin canim ama ben duramiyorum
ben o konuda iradeleyim beklerim bide benim adet genelde lekeyle başladığı için 3-4 gün önceden.sağolsun hiç test yapmama fırsat vermiyor.gerek kalmıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…