canım çok geçmiş olsun.evet bunu şimdi öğrenmek üzücü ama iyi ki aklına gelmiş söylenmişsin bak sebebi bulunmuş.ya hiç öğrenemesen belki sürekli bu kimyasal olayını yaşayıp daha çok yıpranacaktın.şimdi en azından önlemini alabileceksinKızlaaaaar doktordaydım bugün. Bakın ne anlatıcam;
Bir sene önce gözümde üveit diye bir illet başladı. Öyle bir illet ki, ataklar halinde gelebilen, atakların ne zaman olacağı kestirilmeyen, kalıcı görme kayıplarına sebep olabilen bir hastalık. Bu da kendi kendine olmayan vücutta gelişen başka bir hastalığın habercisiymiş, yani bu hastalığı önlemenin yolu buna sebep olan hastalığı bulmak sadece, o yüzden de araştırılması gerekiyormuş. Özellikle romatolojik rahatsızlıklar sebep olabiliyormuş.
Neyse her bir bölüme yolladılar beni Ege üniversitesinde haftalarca dolandım. Bir şey çıkmadı. Romatolojinin yaptırdığı tahlillerden biri pozitif çıktı sadece. Bu da ANA (anti nükleer antikor) pozitifliği diye geçen, aslında tek başına bir anlamı olmayan ek testler yapılması gereken bir durum. Ek bir sürü tahlil yapıldı, temiz çıktı. Doktor da bazen normal insanlarda da pozitif çıkabildiğini, herhangi bir duruma etkisi olmadığını falan söyledi. Ama yine de bir sene sonra testleri tekrarlayalım dedi.
Bugün doktorum tekrar kullandığın ilaç hastalık falan var mı diye sorarken aklıma geldi, bunu söyledim, kadın şok ‘Eee ANA pozitifliği düşük sebebi dedi’ tabii ben de şokklomen verdi ayrıca coraspin başlamamız lazım dedi. Kimyasal gebeliğin nedeni, tutunamama sebebi buydu demek kimyasala üzülmemiştim ama bunu duymak üzdü ☹
canım zaten gebelik düşünmeye başlayıp çok sürmeden hamile kalanlar bilmiyor bunları.ben arkadaşlarıma aşılamayı anlatıyorum değişik değişik tepkiler veriyorlarAh o herşeyi okumak varya benim psikolojimi bozdu.. hamilelikte kabus gibi oldu bazen diyorum hiç bişe bilmesem keşke.
Akrabam hamile 6 haftalık kalp atisini duydun mu dedim .. gostersi dedi oh cok sukur ben kimyasal olmaktan cok korkmustum kendimde dedim.. kiz bana o ne diyorEn güzelii bilmiyor kafa hep rahatt
O yüzden çok arastirma hamileliğinde tadi tuzu kaciyor valla
yumurtlama zamanlarımda benim de oluyor bazen kuzum.yumurtlama sonrasıda yaşıyorum bazenSelam kızlar bugün acayip su gibi akıntım var yumurta çatlama belirtisi midir acaba? Dün de vardı ama bugün resmen musluk açık kalmış gibi
Şu çizgiyi bi çekse de rahatlasam artık :)yumurtlama zamanlarımda benim de oluyor bazen kuzum.yumurtlama sonrasıda yaşıyorum bazen
Öncelikle çok geçmiş olsun..
Ama bak en azından sebebini öğrenmiş oldun ve artık ona göre önlemini alırsın
En yakın zamanda Allahm saglikli bir hamilelik nasip eder insallah
Gecmis olsun canim keske onu yasamadan önce bilinseydi ama herseyde vardir bir hayir
Ögrenmis oldun bundan sonra ona gore tedbir alinir insallah bu ay daha güzel olacak hersey
Orası öyle en azından daha fazla kayıp yaşamadan farkettik, buna şükürcanım çok geçmiş olsun.evet bunu şimdi öğrenmek üzücü ama iyi ki aklına gelmiş söylenmişsin bak sebebi bulunmuş.ya hiç öğrenemesen belki sürekli bu kimyasal olayını yaşayıp daha çok yıpranacaktın.şimdi en azından önlemini alabileceksin
Aynen canim ayni gün olduk
inşallah canım
Tabi biz napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyorinşallah canım4 günüm kaldı bakalım. benim ateş 4 günde yerle yeksan olabiliyor.yapmışlığı var yani heyecanla bekliyorum
zaman beni arkasında süründürdüTabi biz napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyorsanki zaman çabuk geçmiş gibi. Daha dün çizgi yerini soruyodun. Tabi burdan bana konuşması kolay da sana nasıl geçti zaman orası meçhul
Tabi o zaman da tutuncak mı kalbi atıcak mı. Boyu kilosu normal mi ah ahh işler çok zor gerçektenzaman beni arkasında süründürdüzaman bana yavaş aksın sorun değil.sonu güzel olsun yeter ki.zaten Allah nasip ederde bebiş gelirse daha stresli zamanlar başlayacak
hayırlısı olsun deyip bekleyelimTabi o zaman da tutuncak mı kalbi atıcak mı. Boyu kilosu normal mi ah ahh işler çok zor gerçektenhadi bakalım sayılı günler güzel haberler inşallah
canım valla ben çok uzman sayılmam ama bence diyorki,şu an için iyi gidiyorum ama sen genede son ana kadar beni sabırla bekle çünkü benim sağım solum hiç belli olmuyor diyor
aminn canım inşallah
Yüksek cikarsa yap bence aklinda duracagina patlat bi test yok beklerim dersen sen bilirsin canim ama ben duramiyorumaminn canım inşallahbahar bereketi bizim topiğimizede gelir inşallah yarın dpo 10 olcam.ateş gene yüksek seyrederse bi test mi yapsam acep yoksa hiç heyecan aramayıp paşa paşa bi kaç gün daha mı beklesem
Yarın sabah ki psikolojine bağlı olarak patlatırsın. Ne de olsa negatifleri görmeye alışkın bünye. Pozitif olursa da bayram günü oluraminn canım inşallahbahar bereketi bizim topiğimizede gelir inşallah yarın dpo 10 olcam.ateş gene yüksek seyrederse bi test mi yapsam acep yoksa hiç heyecan aramayıp paşa paşa bi kaç gün daha mı beklesem
ben o konuda iradeleyim beklerimYüksek cikarsa yap bence aklinda duracagina patlat bi test yok beklerim dersen sen bilirsin canim ama ben duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?