Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüntüden ne yapacagimi bilemedim. Eşimde onceki ay hepsi oldu da ne oldu dedi cikti isin içinden Amin insallah saol canim teşekkür ederim

Canım üzülme hayırlısı olsun olmaz dedigin ay olur insallah yeter ki Rabbim ol desin
Bir yanim oyle diyor. Rabbim ol dediğin zaman olur diyor zaten tek tesellim o. Insallah bu mubarek kandilde duyar sesimizi. Kandilimiz mubarek olsun hepimizin. Dualarimizi bos cevirmesin inşallah

Bir yanim oyle diyor. Rabbim ol dediğin zaman olur diyor zaten tek tesellim o. Insallah bu mubarek kandilde duyar sesimizi. Kandilimiz mubarek olsun hepimizin. Dualarimizi bos cevirmesin inşallah
Aminnn canim benim olmaz imkanı yok dedigim zamanda olmuştu seninde öyle olur insallah sıkma canını hemyumurtan büyümese vermez igneyi
Herkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun Allah im herkesin gönlüne göre versin

Insallah benimde oyle olur. Insallah rabbim duyar sesimi. Saol canim amin.

hilallll canımcım ateş şuan gayet iyi gidiyor. İniallah hiç düşmeden böyle devam eder. Var mı vücutta değişiklik?
inşallah kuzum inşallah bi değişiklik yok valla.işte bu aralar bende kahve lekeler gelmeye başlar.sadece ona bakıyorum.lekelenme başlarsa adette gelir zaten

mrssoydas canım yazdığını okudum şimdi. Benim de geçen sene inanılmaz eklem ağrılarım vardı hala oluyor ara sıra. Ellerimi falan oynatamıyodum. Benim de ANA pozitif çıktı. Sonra diğer tüm romatolojik hastalıklar bakıldı hepsi negatif çok şükür. Ben haşimatoluyum ondan yüksek çıkıyormuş. Haşimato olduğun zaman yağ ille bozuk olacak diye bi şey yok. Ben yıllardır haşimatoyum ama bu sene ilaç kullanıyorum. Bence baktırmadıysan anti-tpo baktır bi.

Auto correct düzeltmiş. Yağ değil TSH ille bozuk olacak diye bi şey yok demek istemiştim.

Canım ANA 1/320 pozitif olunca birçok antikora bakıldı, negatif çıktı hepsi ama içlerinde anti-tpo var mıydı hiç hatırlamıyorum bir sonraki kontrolümde onu da hatırlatayım bakılmadıysa, çok sağ ol senin şu an düzenli kullandığın bir ilaç falan var mı haşimato için?

Canım ben de 1/100 mü ne çıkmıştı tam hatırlamıyorum. Tsh yükseldiği için eutryox kullanıyorum. Coraspirin ve progesteron verdi doktor ama bunlarla alakası yok çikolata kistlerim olduğundan ne olur ne olmaz diye. Değerli bebek prosedürü diyorlarmış buna. Yani hamile kalması zor olan ya da tüp bebekle hamile kalan kadınlara uygulanan her ihtimale karşı bir tedaviymiş. Böyle sesi doktorum. Şu an günde 3 kere progesterın. Birer folik asit ve coraspirin ve euytrox kullanıyorum aç karna.

İşte romatoloji doktorum bana ANA’nın tek başına bir etkisi olmadığını, diğerlerinin negatif olduğunu, bazan sağlıklı insanlarda da pozitif çıkabileceğini, ama yine de tedbir amaçlı takipte olmam gerektiğini, testlerin tekrarlanacağını söyleyince umursamamıştım nasılsa hepsi negatif diye.. Neyse ki kadın Doğum doktoru coraspin başlattı, inşallah etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…