- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Üzüntüden ne yapacagimi bilemedim. Eşimde onceki ay hepsi oldu da ne oldu dedi cikti isin içindenÜzülme tatlım daha iğne vurulalı 48 saat olmamış. Ayrıca iğne olmasa da yumurta çatlar. İğne her ihtimale karşı veriliyor. İlaçlar nedeni ile vücut çatlatamayabiliyor vs vs. Merak etme çatlar Allahın izni ile.
Canım üzülme hayırlısı olsun olmaz dedigin ay olur insallah yeter ki Rabbim ol desinÜzüntüden ne yapacagimi bilemedim. Eşimde onceki ay hepsi oldu da ne oldu dedi cikti isin içindenAmin insallah saol canim teşekkür ederim ❤
Bir yanim oyle diyor. Rabbim ol dediğin zaman olur diyor zaten tek tesellim o. Insallah bu mubarek kandilde duyar sesimizi. Kandilimiz mubarek olsun hepimizin. Dualarimizi bos cevirmesin inşallahCanım üzülme hayırlısı olsun olmaz dedigin ay olur insallah yeter ki Rabbim ol desin
Aminnn canim benim olmaz imkanı yok dedigim zamanda olmuştu seninde öyle olur insallah sıkma canınıBir yanim oyle diyor. Rabbim ol dediğin zaman olur diyor zaten tek tesellim o. Insallah bu mubarek kandilde duyar sesimizi. Kandilimiz mubarek olsun hepimizin. Dualarimizi bos cevirmesin inşallah
Insallah benimde oyle olur. Insallah rabbim duyar sesimi. Saol canim amin.Aminnn canim benim olmaz imkanı yok dedigim zamanda olmuştu seninde öyle olur insallah sıkma canınıhemyumurtan büyümese vermez igneyi
Herkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun Allah im herkesin gönlüne göre versin
inşallah kuzum inşallahhilallll canımcım ateş şuan gayet iyi gidiyor. İniallah hiç düşmeden böyle devam eder. Var mı vücutta değişiklik?
Auto correct düzeltmiş. Yağ değil TSH ille bozuk olacak diye bi şey yok demek istemiştim.mrssoydas canım yazdığını okudum şimdi. Benim de geçen sene inanılmaz eklem ağrılarım vardı hala oluyor ara sıra. Ellerimi falan oynatamıyodum. Benim de ANA pozitif çıktı. Sonra diğer tüm romatolojik hastalıklar bakıldı hepsi negatif çok şükür. Ben haşimatoluyum ondan yüksek çıkıyormuş. Haşimato olduğun zaman yağ ille bozuk olacak diye bi şey yok. Ben yıllardır haşimatoyum ama bu sene ilaç kullanıyorum. Bence baktırmadıysan anti-tpo baktır bi.
Canım ANA 1/320 pozitif olunca birçok antikora bakıldı, negatif çıktı hepsi ama içlerinde anti-tpo var mıydı hiç hatırlamıyorummrssoydas canım yazdığını okudum şimdi. Benim de geçen sene inanılmaz eklem ağrılarım vardı hala oluyor ara sıra. Ellerimi falan oynatamıyodum. Benim de ANA pozitif çıktı. Sonra diğer tüm romatolojik hastalıklar bakıldı hepsi negatif çok şükür. Ben haşimatoluyum ondan yüksek çıkıyormuş. Haşimato olduğun zaman yağ ille bozuk olacak diye bi şey yok. Ben yıllardır haşimatoyum ama bu sene ilaç kullanıyorum. Bence baktırmadıysan anti-tpo baktır bi.
Canım ben de 1/100 mü ne çıkmıştı tam hatırlamıyorum. Tsh yükseldiği için eutryox kullanıyorum. Coraspirin ve progesteron verdi doktor ama bunlarla alakası yok çikolata kistlerim olduğundan ne olur ne olmaz diye. Değerli bebek prosedürü diyorlarmış buna. Yani hamile kalması zor olan ya da tüp bebekle hamile kalan kadınlara uygulanan her ihtimale karşı bir tedaviymiş. Böyle sesi doktorum. Şu an günde 3 kere progesterın. Birer folik asit ve coraspirin ve euytrox kullanıyorum aç karna.Canım ANA 1/320 pozitif olunca birçok antikora bakıldı, negatif çıktı hepsi ama içlerinde anti-tpo var mıydı hiç hatırlamıyorumbir sonraki kontrolümde onu da hatırlatayım bakılmadıysa, çok sağ ol senin şu an düzenli kullandığın bir ilaç falan var mı haşimato için?
İşte romatoloji doktorum bana ANA’nın tek başına bir etkisi olmadığını, diğerlerinin negatif olduğunu, bazan sağlıklı insanlarda da pozitif çıkabileceğini, ama yine de tedbir amaçlı takipte olmam gerektiğini, testlerin tekrarlanacağını söyleyince umursamamıştım nasılsa hepsi negatif diye.. Neyse ki kadın Doğum doktoru coraspin başlattı, inşallah etkisi olurCanım ben de 1/100 mü ne çıkmıştı tam hatırlamıyorum. Tsh yükseldiği için eutryox kullanıyorum. Coraspirin ve progesteron verdi doktor ama bunlarla alakası yok çikolata kistlerim olduğundan ne olur ne olmaz diye. Değerli bebek prosedürü diyorlarmış buna. Yani hamile kalması zor olan ya da tüp bebekle hamile kalan kadınlara uygulanan her ihtimale karşı bir tedaviymiş. Böyle sesi doktorum. Şu an günde 3 kere progesterın. Birer folik asit ve coraspirin ve euytrox kullanıyorum aç karna.
Söyle o lekelere gelip bizim canımızı sıkmasın :) uslu uslu yerlerinde dursunlarinşallah kuzum inşallahbi değişiklik yok valla.işte bu aralar bende kahve lekeler gelmeye başlar.sadece ona bakıyorum.lekelenme başlarsa adette gelir zaten
ya bencede gelmesinler hiç gerek yok yaniSöyle o lekelere gelip bizim canımızı sıkmasın :) uslu uslu yerlerinde dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?