aynen yarın ki psikoljiye göre bakarım artık.çünkü durur durur sabah bi kalkarım kahve leke gelmiş direk vazgeçerim.ben test yapmayalı çok uzun zaman oldu yaa .hatta evde bi tane test var.ne zamandır bekliyor bilmiyorum.belki bozulmuşturYarın sabah ki psikolojine bağlı olarak patlatırsın. Ne de olsa negatifleri görmeye alışkın bünye. Pozitif olursa da bayram günü olur
pekicanım valla ben çok uzman sayılmam ama bence diyorki,şu an için iyi gidiyorum ama sen genede son ana kadar beni sabırla bekle çünkü benim sağım solum hiç belli olmuyor diyorşu an için iyi canım.inşallah sonuna kadar hiç düşmez.
ayyy inşallah canım aminnn
ben sabah yaptım ama bakmadan çıktımaminn canım inşallahbahar bereketi bizim topiğimizede gelir inşallah yarın dpo 10 olcam.ateş gene yüksek seyrederse bi test mi yapsam acep yoksa hiç heyecan aramayıp paşa paşa bi kaç gün daha mı beklesem
ben sabah yaptım ama bakmadan çıktım
ben mecburen çıktım temizlik için yardımcı bayan gelince çekmece atıp çıktım o görse tüm Şanlıurfa duyarşimdi gidince sürpriz mı olacak..bende test yaparken yapıp banyoda bırakıp hemen çıkıyordum bakarak ne çıkacak diye başında duramıyordum
ben mecburen çıktım temizlik için yardımcı bayan gelince çekmece atıp çıktım o görse tüm Şanlıurfa duyar
eve giderken millet yolunu kesip ,hayırlı olsun derse şaşırma
Selam canım şimdi okudum
kuzum beklemiş olan testinde çizgi var.valla ben daha önce kaç tane test beklettim.hatta ertesi güne kadar beklettiğim oldu ama hiç bişey çıkmıyordu.inşallah bebeğin gelmiştir bu seferTest bu şekilde ama bayağı beklemiş bi test gelince tekrar yaptım sabah ki testim ve akşam ki test bakalım bat gününe kadar yapalım
İkincisinde tertemiz negatif anlamadım bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnnkuzum beklemiş olan testinde çizgi var.valla ben daha önce kaç tane test beklettim.hatta ertesi güne kadar beklettiğim oldu ama hiç bişey çıkmıyordu.inşallah bebeğin gelmiştir bu sefer
Anlamadım hangi iğne boşa gitmiş?Benim iğne boşa gitmis sanirim. Aklima gelen başıma geldi galiba
Catlatma ignesi oldum 17 sinde ama ateş o zamandan beri ayni. Dr yumurtayi ölçütümü olcmedi mi diye aklima takılmıştı ama gordu ama ölçmemis olabilir mi diyordum sanirim ölçmedi. Ovulasyonda da daha tek cizgi vardi vurulurken.Bide ilk oldugumda 1-2 gun surekli akintim olmustu. Simdi hic oyle bişey olmadi. Sadece kasik agrisi oldu.of yine stres oldum yaAnlamadım hangi iğne boşa gitmiş?
Canım sakin, Yarın yükselir ateş. Çalışmaları atlama. İğne boşa gitmemiştir. Yumurtaya bakmadan iğne verilmez ki ya büyümediyse? Sen emin misin bakmadığına?Catlatma ignesi oldum 17 sinde ama ateş o zamandan beri ayni. Dr yumurtayi ölçütümü olcmedi mi diye aklima takılmıştı ama gordu ama ölçmemis olabilir mi diyordum sanirim ölçmedi. Ovulasyonda da daha tek cizgi vardi vurulurken.Bide ilk oldugumda 1-2 gun surekli akintim olmustu. Simdi hic oyle bişey olmadi. Sadece kasik agrisi oldu.of yine stres oldum ya
17 sinde saat maçta oldu iğne?Catlatma ignesi oldum 17 sinde ama ateş o zamandan beri ayni. Dr yumurtayi ölçütümü olcmedi mi diye aklima takılmıştı ama gordu ama ölçmemis olabilir mi diyordum sanirim ölçmedi. Ovulasyonda da daha tek cizgi vardi vurulurken.Bide ilk oldugumda 1-2 gun surekli akintim olmustu. Simdi hic oyle bişey olmadi. Sadece kasik agrisi oldu.of yine stres oldum ya
Bana onceden kac mm olduğunu söylemişti 17-18 demisti simdi oyle bişey demedi. Bende heyecandan sormayi unuttum. Klavyede makinade buyuk dugmelere basti ama ben mi kaçırdım acaba motive etmeye calisiyordu beni bi de igne vereceğini sonra soyledi sanirim ondan unuttum sormayi. Akjnti da yok. Saat: 11.15 te oldum iğneyi. Hemşire de bir cins cikti zaten gobekten mi vursak etkili olur diyorum yooo bana cok iğreti geliyor diyor. Sanki igreti fikrini sordum ona. Onemli olan şifa si dedim neyin igretisi? Koldan vurdu. Bu ay ne oldu boyle bilmiyorum.Canım sakin, Yarın yükselir ateş. Çalışmaları atlama. İğne boşa gitmemiştir. Yumurtaya bakmadan iğne verilmez ki ya büyümediyse? Sen emin misin bakmadığına?
Üzülme tatlım daha iğne vurulalı 48 saat olmamış. Ayrıca iğne olmasa da yumurta çatlar. İğne her ihtimale karşı veriliyor. İlaçlar nedeni ile vücut çatlatamayabiliyor vs vs. Merak etme çatlar Allahın izni ile.Bana onceden kac mm olduğunu söylemişti 17-18 demisti simdi oyle bişey demedi. Bende heyecandan sormayi unuttum. Klavyede makinade buyuk dugmelere basti ama ben mi kaçırdım acaba motive etmeye calisiyordu beni bi de igne vereceğini sonra soyledi sanirim ondan unuttum sormayi. Akjnti da yok. Saat: 11.15 te oldum iğneyi. Hemşire de bir cins cikti zaten gobekten mi vursak etkili olur diyorum yooo bana cok iğreti geliyor diyor. Sanki igreti fikrini sordum ona. Onemli olan şifa si dedim neyin igretisi? Koldan vurdu. Bu ay ne oldu boyle bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?