Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah ki psikolojine bağlı olarak patlatırsın. Ne de olsa negatifleri görmeye alışkın bünye. Pozitif olursa da bayram günü olur
aynen yarın ki psikoljiye göre bakarım artık.çünkü durur durur sabah bi kalkarım kahve leke gelmiş direk vazgeçerim.ben test yapmayalı çok uzun zaman oldu yaa .hatta evde bi tane test var.ne zamandır bekliyor bilmiyorum.belki bozulmuştur

peki
hilallll dvtb kizlar masallah atesiniz hic dusmez hayirli haberlerinizi aliriz
Nedense bu ay herkes hamile kalacak gibi his var icimde bahar geldi bende gaza geldimm
ayyy inşallah canım aminnn

Test bu şekilde ama bayağı beklemiş bi test gelince tekrar yaptım sabah ki testim ve akşam ki test bakalım bat gününe kadar yapalım

Eklentiler

• 20190418_194932.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190418_194854.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
Test bu şekilde ama bayağı beklemiş bi test gelince tekrar yaptım sabah ki testim ve akşam ki test bakalım bat gününe kadar yapalım
kuzum beklemiş olan testinde çizgi var.valla ben daha önce kaç tane test beklettim.hatta ertesi güne kadar beklettiğim oldu ama hiç bişey çıkmıyordu.inşallah bebeğin gelmiştir bu sefer

kuzum beklemiş olan testinde çizgi var.valla ben daha önce kaç tane test beklettim.hatta ertesi güne kadar beklettiğim oldu ama hiç bişey çıkmıyordu.inşallah bebeğin gelmiştir bu sefer
İkincisinde tertemiz negatif anlamadım bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnn

dvtb ateşin güzel bir yumurta çatladığını progesteron seviyenin güzel olduğunu söylüyor. Onun dışında hilallll in dediği gibi fazla da birşey demez, dese de tutmaz. Hayırlısı. Test için erken onlara yorum yapamam inşallah hamilesindir.

İnşallah canım benim inşallah

Anlamadım hangi iğne boşa gitmiş?
Catlatma ignesi oldum 17 sinde ama ateş o zamandan beri ayni. Dr yumurtayi ölçütümü olcmedi mi diye aklima takılmıştı ama gordu ama ölçmemis olabilir mi diyordum sanirim ölçmedi. Ovulasyonda da daha tek cizgi vardi vurulurken.Bide ilk oldugumda 1-2 gun surekli akintim olmustu. Simdi hic oyle bişey olmadi. Sadece kasik agrisi oldu.of yine stres oldum ya

Canım sakin, Yarın yükselir ateş. Çalışmaları atlama. İğne boşa gitmemiştir. Yumurtaya bakmadan iğne verilmez ki ya büyümediyse? Sen emin misin bakmadığına?

17 sinde saat maçta oldu iğne?

Canım sakin, Yarın yükselir ateş. Çalışmaları atlama. İğne boşa gitmemiştir. Yumurtaya bakmadan iğne verilmez ki ya büyümediyse? Sen emin misin bakmadığına?
Bana onceden kac mm olduğunu söylemişti 17-18 demisti simdi oyle bişey demedi. Bende heyecandan sormayi unuttum. Klavyede makinade buyuk dugmelere basti ama ben mi kaçırdım acaba motive etmeye calisiyordu beni bi de igne vereceğini sonra soyledi sanirim ondan unuttum sormayi. Akjnti da yok. Saat: 11.15 te oldum iğneyi. Hemşire de bir cins cikti zaten gobekten mi vursak etkili olur diyorum yooo bana cok iğreti geliyor diyor. Sanki igreti fikrini sordum ona. Onemli olan şifa si dedim neyin igretisi? Koldan vurdu. Bu ay ne oldu boyle bilmiyorum.

Üzülme tatlım daha iğne vurulalı 48 saat olmamış. Ayrıca iğne olmasa da yumurta çatlar. İğne her ihtimale karşı veriliyor. İlaçlar nedeni ile vücut çatlatamayabiliyor vs vs. Merak etme çatlar Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…