Sanırım pıhtılaşmaya sebep oluyor canım.. coraspin kan sulandırıcı sonuçta, ANA da pıhtılaşma faktörünü tetiklediği için düşük sebebi olabilir. Neyse bakalım bekleyelim görelim ☺İnşallah canım. Ama coraspirin ne gibi bi fayda sağlayabilir ki böyle bi durumda ? Kan sulandırıp kanlanma olsun bebek beslensin kan pıhtısı olmasın diye veriliyor diye biliyorum. ANA pozitifliğinde ne gibi bi faydası var onu merak ettim bi Bilgin var mı ?
inşallah canımnerelerdesin özledik yada denk gelmiyoruz
Tatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.Ne olmuş şimdi çatlatma iğnesinden sonra çatlamış mı kızlar?
bak ben gebelik testinde pozitif gösterdiğini biliyordum ama ovuda da aynı etki olduğunu biliyordumTatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.
Ovu testide yanlış gösteriyor canım. Kopkoyu oluyor iğne ile. Ateş en iyisi. Cidden en sağlıklı yöntem.bak ben gebelik testinde pozitif gösterdiğini biliyordum ama ovuda da aynı etki olduğunu biliyordumkuzum U Uyansessizlik sen ateşe göre hareket et.
canım sen tekrar doktora kontrole gitmişmiydin ? kist olsa doktor derdi eğer gittiysen.bende de daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.Kızlar az önce bir sancı girdi sol tarafıma kıvrandırdı resmen o kadar çok ağrıyor ki yerimde duramıyorum acaba kist mi oldu?
Yok canım gitmedim sonrasında yani en son gittiğimde tertemiz bişeyin yok demişti. Acaba diyorum şimdi yumurta çatlamadı da kist mi oldu dicem ama yumurta çatlamasa çizgiyi çekmezdi dimicanım sen tekrar doktora kontrole gitmişmiydin ? kist olsa doktor derdi eğer gittiysen.bende de daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
kuzum valla kist konusunda hiç bi bilgim yok.bide yumurtlama dönemin daha yeni geçti hemen kiste dönüşürmü ki.belki başka şeyler oluyordur içerdeYok canım gitmedim sonrasında yani en son gittiğimde tertemiz bişeyin yok demişti. Acaba diyorum şimdi yumurta çatlamadı da kist mi oldu dicem ama yumurta çatlamasa çizgiyi çekmezdi dimi
İnşallah canım da ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı. Resmen kıvrandırıyor. İlaç içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye offfkuzum valla kist konusunda hiç bi bilgim yok.bide yumurtlama dönemin daha yeni geçti hemen kiste dönüşürmü ki.belki başka şeyler oluyordur içerde
Ah canım ya olsun üzme kendini. Direk soğan suyuna başla önümüzdeki ay.benim bu ayda olmadı galiba kızlarsabahtan beri adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.biraz önce tuvalette silince pembe kan geldi.yarında sonrada ateş düşmeye başlar benim
yapacak bişey yok.tablo güzelde olsa ateş iyide gitse gene hüsran..ya soğan bulursam başlayacağım.evimin yakınlarındaki marketlerde soğan yok 1 aydır.olanda beyaz soğan ve hep çürük yumuşak.artık dolaşır bulurum.yada ben adet olana kadar gelir belkiAh canım ya olsun üzme kendini. Direk soğan suyuna başla önümüzdeki ay.
Malesef ülkemizde soğan kıtlığı çekiyoruz. Ne hallere düştük pazarda desen zaten fiyatlar cep yakıyor. Ben de soğan suyu içerken her gün seçerek aldım soğanları. Bi kesiyorum içi çürümüş küflenmiş tedavi uygulayacağız diye neredeyse sağlığımızdan olucaz. Ama sen ne olursa olsun iyi soğanları bul ve kürünü yapyapacak bişey yok.tablo güzelde olsa ateş iyide gitse gene hüsran..ya soğan bulursam başlayacağım.evimin yakınlarındaki marketlerde soğan yok 1 aydır.olanda beyaz soğan ve hep çürük yumuşak.artık dolaşır bulurum.yada ben adet olana kadar gelir belki
valla dün yemek için sadece bir iki tane alayım dedim yok hepsi çürüktü.aynen şu an soğan büyük sıkıntı maalesef.bide bu kür için kahverengi soğan olması lazım.hep beyaz soğan.neyse her yere bakar bulurum bir şekildeMalesef ülkemizde soğan kıtlığı çekiyoruz. Ne hallere düştük pazarda desen zaten fiyatlar cep yakıyor. Ben de soğan suyu içerken her gün seçerek aldım soğanları. Bi kesiyorum içi çürümüş küflenmiş tedavi uygulayacağız diye neredeyse sağlığımızdan olucaz. Ama sen ne olursa olsun iyi soğanları bul ve kürünü yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?