Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım pıhtılaşmaya sebep oluyor canım.. coraspin kan sulandırıcı sonuçta, ANA da pıhtılaşma faktörünü tetiklediği için düşük sebebi olabilir. Neyse bakalım bekleyelim görelim ☺

inşallah canım nerelerdesin özledik yada denk gelmiyoruz

Aslında hergün giriyorum ama çok bakamıyorum bazen etiketlenmeyide kaçırıyorum Bu hafta kuzenim bende kalmaya geldi onunla sohbet muhabbet derken telefonu çok elime alamadım bende özledim ❤ burada konuşmak beni de çok rahatlatıyor

Tatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.
bak ben gebelik testinde pozitif gösterdiğini biliyordum ama ovuda da aynı etki olduğunu biliyordum kuzum U Uyansessizlik sen ateşe göre hareket et.

Kızlar az önce bir sancı girdi sol tarafıma kıvrandırdı resmen o kadar çok ağrıyor ki yerimde duramıyorum acaba kist mi oldu?

Günaydın kızlar bu sabah test yaptım tertemiz negatif erken mi acaba bi sabah ateşimi iki kez ölçtüm biri 37 diğeri 37.1 hangisi geçerli ben 37 girdim ama bilemedim Veson Cordelia

Altın kızlar C Certo88 hilallll dvtb nasılsınız var mı değişiklik hisseden ya da eli teste giden her sabah önce sizin tablolarınıza bakıyorum, maşallah diyeyim
valla korkudan elim daha teste gidemedi.yarın ki ateşide bi görürsem belki yaparım.ama yarın bi tik daha düşüş olursa hiç düşünmem yapmayı

Kızlar az önce bir sancı girdi sol tarafıma kıvrandırdı resmen o kadar çok ağrıyor ki yerimde duramıyorum acaba kist mi oldu?
canım sen tekrar doktora kontrole gitmişmiydin ? kist olsa doktor derdi eğer gittiysen.bende de daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.

canım sen tekrar doktora kontrole gitmişmiydin ? kist olsa doktor derdi eğer gittiysen.bende de daha önce hiç kist olmadığı için bilmiyorum.
Yok canım gitmedim sonrasında yani en son gittiğimde tertemiz bişeyin yok demişti. Acaba diyorum şimdi yumurta çatlamadı da kist mi oldu dicem ama yumurta çatlamasa çizgiyi çekmezdi dimi

Yok canım gitmedim sonrasında yani en son gittiğimde tertemiz bişeyin yok demişti. Acaba diyorum şimdi yumurta çatlamadı da kist mi oldu dicem ama yumurta çatlamasa çizgiyi çekmezdi dimi
kuzum valla kist konusunda hiç bi bilgim yok.bide yumurtlama dönemin daha yeni geçti hemen kiste dönüşürmü ki.belki başka şeyler oluyordur içerde

kuzum valla kist konusunda hiç bi bilgim yok.bide yumurtlama dönemin daha yeni geçti hemen kiste dönüşürmü ki.belki başka şeyler oluyordur içerde
İnşallah canım da ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı. Resmen kıvrandırıyor. İlaç içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye offf ağrıyla beraber akıntı da geliyor

benim bu ayda olmadı galiba kızlar sabahtan beri adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.biraz önce tuvalette silince pembe kan geldi.yarında sonrada ateş düşmeye başlar benim

Ah canım ya olsun üzme kendini. Direk soğan suyuna başla önümüzdeki ay.
yapacak bişey yok.tablo güzelde olsa ateş iyide gitse gene hüsran..ya soğan bulursam başlayacağım.evimin yakınlarındaki marketlerde soğan yok 1 aydır.olanda beyaz soğan ve hep çürük yumuşak.artık dolaşır bulurum.yada ben adet olana kadar gelir belki

Malesef ülkemizde soğan kıtlığı çekiyoruz. Ne hallere düştük pazarda desen zaten fiyatlar cep yakıyor. Ben de soğan suyu içerken her gün seçerek aldım soğanları. Bi kesiyorum içi çürümüş küflenmiş tedavi uygulayacağız diye neredeyse sağlığımızdan olucaz. Ama sen ne olursa olsun iyi soğanları bul ve kürünü yap

valla dün yemek için sadece bir iki tane alayım dedim yok hepsi çürüktü.aynen şu an soğan büyük sıkıntı maalesef.bide bu kür için kahverengi soğan olması lazım.hep beyaz soğan.neyse her yere bakar bulurum bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…