inşallah canım
inşallah kuzum
canım bence de çatlamış senin ki.çalışmalarda güzel.inşallah Allahım bekletmeden sağlıkla bu ay tekrar nasip ederKızlar bir de benim ateşi yorumalar misiniz? Ben çatladığını düşünüyorum ama.
İnşallah canımcanım bence de çatlamış senin ki.çalışmalarda güzel.inşallah Allahım bekletmeden sağlıkla bu ay tekrar nasip eder
aynen canım.bende ilk kez tablomu böyle görüyorum.yani 25.-26.günlerde ateşim hep yüksel olurdu da hiç böyle iniş çıkış olmadan sabit ilerlememişti.inşallah sonuda hayır olurİnşallah canımBen yine de çalışmaları bırakmıcam ne olur ne olmaz. Sana bişey diyim mi bak kaç aydır takip ediyoruz birbirimizi ben senin ateşini hiç böyle görmedim. Sonu hayır olsun
daha pik değil canım.ama pik olması yakın gibi duruyorKızlar bugün 11. Günüm ovu. testi ilk 5 dk da böyle çıktı sizce pik mi 9. Gün yumurtamın biri 10 biri 15 ml di 2 günde 20 ml olmuş olabilir mi ki
Ozaman ovu testi yapmaya devam. Teşekkür ederim canımdaha pik değil canım.ama pik olması yakın gibi duruyor
canım iğnenin 2.günü pik olmuş zaten testin.yavaş yavaş silinmeye de başlamış.ateşde yarın bir gün yükselir galiba.olabilirse bugün de ılişki olsun bence.benim ki olsa kesin yanaşmazdı amaNe olmuş şimdi çatlatma iğnesinden sonra çatlamış mı kızlar?
valla keyfini soramıcam kendilerine, sömürdün resmen beni diyorcanım iğnenin 2.günü pik olmuş zaten testin.yavaş yavaş silinmeye de başlamış.ateşde yarın bir gün yükselir galiba.olabilirse bugün de ılişki olsun bence.benim ki olsa kesin yanaşmazdı amaeşin sıkıntı yapmıyorsa bugün de olsun derim ben.kızlarda yorum yapsın bakalım.ona göre bir yol çizersin canım
ilk 5-10 dk dan sonra durdukça koyulaşıyor testler ama iğnenin ikinci günü en koyu olduğu zamanmış. bu aralarda bir yerlerde çatlamış olması lazımvalla keyfini soramıcam kendilerine, sömürdün resmen beni diyorbiraz görev gibi oluyor ama yapacak bişey yok. durdukça bir tık koyulaşmış şimdi test ama bilemedim.
ay amin inşallah kuzummm. Olmuştur inşallahilk 5-10 dk dan sonra durdukça koyulaşıyor testler ama iğnenin ikinci günü en koyu olduğu zamanmış. bu aralarda bir yerlerde çatlamış olması lazım
Insallah tatlim. Benim belimde agri basladi iki gundur. Asilamanin 8. Gunundeyim sabah test yaptim hicbisey cikmadi. Bide sabah ben heyecandan erken kalkiyorum salona gelip uzaniyorum aslinda saatindeki atesim bigun 36.8di ama yataktakini yazdim. Simdi evde olctugumde 37.2 cikiyor. Kafam karisik tuttumu tutmadimi diye
Hadi bakalım inşallah tutmuştur, iğnenin etkisinin geçmesi 12-14 gün sürer deniliyor ama sende çabuk geçmiş demek. Kızlar gibi uzun zamandır ateş takibi yapmıyorum ama Ateş bence gün içi için normal olabilir, sabah kalsın bence de ff’teInsallah tatlim. Benim belimde agri basladi iki gundur. Asilamanin 8. Gunundeyim sabah test yaptim hicbisey cikmadi. Bide sabah ben heyecandan erken kalkiyorum salona gelip uzaniyorum aslinda saatindeki atesim bigun 36.8di ama yataktakini yazdim. Simdi evde olctugumde 37.2 cikiyor. Kafam karisik tuttumu tutmadimi diye
Insallah canim. Ben meraktan igneyi vurduktan sonraki gece test yaptim. Ikinci cizgi kipkirmizi cikti. Ignenin 5. Gunu yaptim cok silik cikti. 6. Gun hicbisey cikmadi. En azindan simdi pozitif gorursem insallahHadi bakalım inşallah tutmuştur, iğnenin etkisinin geçmesi 12-14 gün sürer deniliyor ama sende çabuk geçmiş demek. Kızlar gibi uzun zamandır ateş takibi yapmıyorum ama Ateş bence gün içi için normal olabilir, sabah kalsın bence de ff’teki 36,8 güzel bir ateş
İnşallah canım. Ama coraspirin ne gibi bi fayda sağlayabilir ki böyle bi durumda ? Kan sulandırıp kanlanma olsun bebek beslensin kan pıhtısı olmasın diye veriliyor diye biliyorum. ANA pozitifliğinde ne gibi bi faydası var onu merak ettim bi Bilgin var mı ?İşte romatoloji doktorum bana ANA’nın tek başına bir etkisi olmadığını, diğerlerinin negatif olduğunu, bazan sağlıklı insanlarda da pozitif çıkabileceğini, ama yine de tedbir amaçlı takipte olmam gerektiğini, testlerin tekrarlanacağını söyleyince umursamamıştım nasılsa hepsi negatif diye.. Neyse ki kadın Doğum doktoru coraspin başlattı, inşallah etkisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?