Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.
bak ben gebelik testinde pozitif gösterdiğini biliyordum ama ovuda da aynı etki olduğunu biliyordum kuzum U Uyansessizlik sen ateşe göre hareket et.
Ates te ayni 5 gündür. 17 sinde vuruldum oynama olmasi gerekmezmiydi ateşte?

Sey demek istiyorum, iğne vuruldum catlamadiysa geç falan çatlar mi iliskiye devam mi umutlanip, yoksa iğne oldum diye bu ay bebis olmaz mi? Kisacasi olma ihtimali var mi bu ay da bitti mi benjm icin?
Çalışma kesinlikle olmalı. Dr kar bile ne olduğunu nasıl olduğunu % 100 bilmiyor.

benim bu ayda olmadı galiba kızlar sabahtan beri adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.biraz önce tuvalette silince pembe kan geldi.yarında sonrada ateş düşmeye başlar benim
Hilalim üzme sakin kendini. Inan yalnız degilsin. Bizler gbi milyonlar var. Üzülünce elimize bisey gecmiyor. Adet bitince umidimz yeniden oluyor.onu düşün Rabbim ol deyince olacak. Benimde umudum yok bu ay ama allah bilir ben elimden geleni yapim gerisi onda. Cani gönülden diliyorum allah yüzümüzü güldürsün insallah

üzülsekte üzülmesekte sonuç aynı işte canım.adetime şurda 2 gün kalmış ateş yüksek hala umutlanmam gerek ama işte şu leke gelince ateşim isterse tavan olsun herşey bitiyor bende çünkü biliyorum ki devamı adet.artık ateş ölçmektende sıkıldım ama öyle alışkanlık olmuş ki sabah gözümü açar açmaz elin dereceye gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz için.umarım yakın zamanlarda hepimiz muradımıza ereriz

Amin canim. Seni cok iyi anlıyorum. Bende gebe kalsam da bir yanim yine olcecekmisim gbi geliyor,bir yanimda sipitip bir kenara atacakmisim gbi geliyor.
Uzulsekte uzulmesekte neyse onu yasayacagiz.O yüzden üzülünce elimize bisey gecmiyor. Kendimizi yiprattigimizla kaliyoruz. Önümüzde ki ay insallah yüzümüz güler.

inşallah en kısa sürede böyle sarılırsın bebeğine

Iyi aksamlar kizlar bugün dr gittim kist falan var mi diye herseyim normalmis kist falan yokmus sut hormonuma bakti oda 12 cikmis pko var demistim yumurtaliklarinda pko yok dedi ama dedim bana 2 dr pko demisti dedim bence yok dedi anlamadim ben bu işi ctesi tekrar cagirdi yumurtlamama bakacakmis

Benim de az bi düşüş var ama bilemedim bugün ki testim de tertemiz negatif test çok olunca durmadan yapasım geliyor sanki sonuç değişecek gibi
benim test yapmama bile gerek kalmıyor çok şükür yani o heyecanı bişe yaşatmıyor bana.. senin ateş maşallah henüz iyi.inşallah güzel sonuçlanır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…