- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Peki o zaman igneden sonra benim ates hep ayni değişiklik olmadi. O zaman catlamadi mi?Tatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.
Bi de o zaman tabloya hcg deyip ovu testine pozitif girmemem mi lazim?Ovu testide yanlış gösteriyor canım. Kopkoyu oluyor iğne ile. Ateş en iyisi. Cidden en sağlıklı yöntem.
Girebilirsin çok önemi yok. Tablo asıl kararı ateşe göre veriyor.Bi de o zaman tabloya hcg deyip ovu testine pozitif girmemem mi lazim?
Ates te ayni 5 gündür. 17 sinde vuruldum oynama olmasi gerekmezmiydi ateşte?Girebilirsin çok önemi yok. Tablo asıl kararı ateşe göre veriyor.
Tatlım çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılmaz. İğne bu testleri (gebelik-ovu) pozitif gösteriyor. Lütfen sabret kendini de üzme. Zor ama başka şeylerle oyalan.
bak ben gebelik testinde pozitif gösterdiğini biliyordum ama ovuda da aynı etki olduğunu biliyordumkuzum U Uyansessizlik sen ateşe göre hareket et.
Ates te ayni 5 gündür. 17 sinde vuruldum oynama olmasi gerekmezmiydi ateşte?
Dün yada bugün yükselmeliydi. Ana geç yükselen oluyor. Pazartesiyi bekleyelim.Ates te ayni 5 gündür. 17 sinde vuruldum oynama olmasi gerekmezmiydi ateşte?
Sey demek istiyorum, iğne vuruldum catlamadiysa geç falan çatlar mi iliskiye devam mi umutlanip, yoksa iğne oldum diye bu ay bebis olmaz mi? Kisacasi olma ihtimali var mi bu ay da bitti mi benjm icin?Dün yada bugün yükselmeliydi. Ana geç yükselen oluyor. Pazartesiyi bekleyelim.
Çalışma kesinlikle olmalı. Dr kar bile ne olduğunu nasıl olduğunu % 100 bilmiyor.Sey demek istiyorum, iğne vuruldum catlamadiysa geç falan çatlar mi iliskiye devam mi umutlanip, yoksa iğne oldum diye bu ay bebis olmaz mi? Kisacasi olma ihtimali var mi bu ay da bitti mi benjm icin?
O zaman gun aşırı yani bir gun ara bir gün çalışmaya devam edim en iyisi ben.Rabbim ol derse olur ne diim. Teşekkür ederim canlarim ❤Çalışma kesinlikle olmalı. Dr kar bile ne olduğunu nasıl olduğunu % 100 bilmiyor.
Hilalim üzme sakin kendini. Inan yalnız degilsin. Bizler gbi milyonlar var. Üzülünce elimize bisey gecmiyor. Adet bitince umidimz yeniden oluyor.onu düşün Rabbim ol deyince olacak. Benimde umudum yok bu ay ama allah bilir ben elimden geleni yapim gerisi onda. Cani gönülden diliyorum allah yüzümüzü güldürsün insallahbenim bu ayda olmadı galiba kızlarsabahtan beri adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.biraz önce tuvalette silince pembe kan geldi.yarında sonrada ateş düşmeye başlar benim
üzülsekte üzülmesekte sonuç aynı işte canım.adetime şurda 2 gün kalmış ateş yüksek hala umutlanmam gerek ama işte şu leke gelince ateşim isterse tavan olsun herşey bitiyor bende çünkü biliyorum ki devamı adet.artık ateş ölçmektende sıkıldım ama öyle alışkanlık olmuş ki sabah gözümü açar açmaz elin dereceye gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz için.umarım yakın zamanlarda hepimiz muradımıza ererizHilalim üzme sakin kendini. Inan yalnız degilsin. Bizler gbi milyonlar var. Üzülünce elimize bisey gecmiyor. Adet bitince umidimz yeniden oluyor.onu düşün Rabbim ol deyince olacak. Benimde umudum yok bu ay ama allah bilir ben elimden geleni yapim gerisi onda. Cani gönülden diliyorum allah yüzümüzü güldürsün insallah
Amin canim. Seni cok iyi anlıyorum. Bende gebe kalsam da bir yanim yine olcecekmisim gbi geliyor,bir yanimda sipitip bir kenara atacakmisim gbi geliyor.üzülsekte üzülmesekte sonuç aynı işte canım.adetime şurda 2 gün kalmış ateş yüksek hala umutlanmam gerek ama işte şu leke gelince ateşim isterse tavan olsun herşey bitiyor bende çünkü biliyorum ki devamı adet.artık ateş ölçmektende sıkıldım ama öyle alışkanlık olmuş ki sabah gözümü açar açmaz elin dereceye gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz için.umarım yakın zamanlarda hepimiz muradımıza ereriz
üzülsekte üzülmesekte sonuç aynı işte canım.adetime şurda 2 gün kalmış ateş yüksek hala umutlanmam gerek ama işte şu leke gelince ateşim isterse tavan olsun herşey bitiyor bende çünkü biliyorum ki devamı adet.artık ateş ölçmektende sıkıldım ama öyle alışkanlık olmuş ki sabah gözümü açar açmaz elin dereceye gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz için.umarım yakın zamanlarda hepimiz muradımıza ereriz
aminnn canım inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıinşallah en kısa sürede böyle sarılırsın bebeğine
aynen canım düştü maalesef.yarın adet olurum galiba.valla umut yokta işte genede uğraşıyorum.hilallll canım ateş baya düşmüş. Artık umutlar yeni aya
Benim de az bi düşüş var ama bilemedim bugün ki testim de tertemiz negatif test çok olunca durmadan yapasım geliyor sanki sonuç değişecek gibiaynen canım düştü maalesef.yarın adet olurum galiba.valla umut yokta işte genede uğraşıyorum.
benim test yapmama bile gerek kalmıyor çok şükür yani o heyecanı bişe yaşatmıyor bana.. senin ateş maşallah henüz iyi.inşallah güzel sonuçlanır canımBenim de az bi düşüş var ama bilemedim bugün ki testim de tertemiz negatif test çok olunca durmadan yapasım geliyor sanki sonuç değişecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?