İnşallah canım benim bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnnbenim test yapmama bile gerek kalmıyor çok şükür yani o heyecanı bişe yaşatmıyor bana.. senin ateş maşallah henüz iyi.inşallah güzel sonuçlanır canım
Konuştuğumuz gibi soğan suyu mutlakaaynen canım düştü maalesef.yarın adet olurum galiba.valla umut yokta işte genede uğraşıyorum.
Bence çatladı canım. Çizilcek merak etme.Gunaydin kizlar. Benim çizgiyi israrla koymayacak sanirim.
Ay insallah canim benim ya.Bence çatladı canım. Çizilcek merak etme.
evet canım başladı.aminn inşallahhilallll senin de başlamış. İnşallah yeni ay bebek müjdeleri mutlulukla gelsin.
yeni ay yeni umut olsun inşallah canımevet canım başladı.aminn inşallah
aynı şeyi yazmışız
aynı şeyi yazmışız
Hepimizin merakı aynı işte. İnşallah güzelhaberler verir bize
Benimde adet başladıher seferinde farklı bir durum. Adet olurken önce akıntı başlardı kramp falan. Bu sefer pembe ve Akıntısız: (
Artık alıştım. Ağlama, sinir krizi yok.
Günaydın şekerlerevet canım başladı.aminn inşallah
canım belki devamı gelmez ya.bi de her zamankinden farklı diyorsun.ateşte daha çok düşmemiş.inşallah devamı gelmezBenimde adet başladıher seferinde farklı bir durum. Adet olurken önce akıntı başlardı kramp falan. Bu sefer pembe ve Akıntısız: (
Artık alıştım. Ağlama, sinir krizi yok.
Sabah 9 da oldu. Şuan birşey yok. Keşke ama biliyorum ki imkânsız. Ağlama krizi de istemiyorum. Sen de kendini öyle motive etcanım belki devamı gelmez ya.bi de her zamankinden farklı diyorsun.ateşte daha çok düşmemiş.inşallah devamı gelmez
ben dün gene ağladım ya.sabah çok neşeli uyanmıştım sonra birden modum düştü.eşimde anlamadı.niye suratın düştü ne oldu falan etrafımda döndü.onu evden yolladim temizliğe başladım.hem evi süpürdüm hem ağladım.hemde hıçkıra hıçkıra.
bu ay çalışmada oldu elimizden gelenide yaptık ama olmayıncada olmuyor.dün birden değişti modum.hatta bir gün öncesinde eşimledevu velet gene gelmiyor diye esprisini yaptık güldük falan.galiba farkında olmadan deliliğe vuruyorum sonra geri patlıyor bendeSabah 9 da oldu. Şuan birşey yok. Keşke ama biliyorum ki imkânsız. Ağlama krizi de istemiyorum. Sen de kendini öyle motive et
Çalışma olmadı vs gibi. Hiç düşünme. Adet gelecek diye düşün. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Üzme kendini, Kaderimizde ne zaman diyorsa o zaman olacak inşallah
inşallah ilk listede hamile olmayan kimse kalmazSelamCordelia hilallll ve kızlar ağlamalara son gelecek inşallah. . Bahar geldi bir yazıda baharlakadınların hormonlarıda yükselirmiş. Hamilelik için güzel bir döneme girdik. Hem ramazan da geliyor bol dualarla birbirimize pozitif yüksek enerjilerimizle 1. Sayfadaki liste pıtır pıtır aşayadaki listeye dökülecek inşallah. Lütfen kendinizi yıpratmayın ben her ağlamam geldiğinde yürüyüşe çıktım. Hilal inan bende sen gibi temizliğe vurup kendimi içim dışıma çıkana kadar ağlıyordum sonrasında baş ağrısından duramazdım. Hiçbirşeyide değiştiremiyeceğime göre hedefe devam tam gazla diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?