Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim test yapmama bile gerek kalmıyor çok şükür yani o heyecanı bişe yaşatmıyor bana.. senin ateş maşallah henüz iyi.inşallah güzel sonuçlanır canım
İnşallah canım benim bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnn

Benimde adet başladı her seferinde farklı bir durum. Adet olurken önce akıntı başlardı kramp falan. Bu sefer pembe ve Akıntısız: (
Artık alıştım. Ağlama, sinir krizi yok.
canım belki devamı gelmez ya.bi de her zamankinden farklı diyorsun.ateşte daha çok düşmemiş.inşallah devamı gelmez
ben dün gene ağladım ya.sabah çok neşeli uyanmıştım sonra birden modum düştü.eşimde anlamadı.niye suratın düştü ne oldu falan etrafımda döndü.onu evden yolladim temizliğe başladım.hem evi süpürdüm hem ağladım.hemde hıçkıra hıçkıra.

Sabah 9 da oldu. Şuan birşey yok. Keşke ama biliyorum ki imkânsız. Ağlama krizi de istemiyorum. Sen de kendini öyle motive et
Çalışma olmadı vs gibi. Hiç düşünme. Adet gelecek diye düşün. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Üzme kendini, Kaderimizde ne zaman diyorsa o zaman olacak inşallah

bu ay çalışmada oldu elimizden gelenide yaptık ama olmayıncada olmuyor.dün birden değişti modum.hatta bir gün öncesinde eşimledevu velet gene gelmiyor diye esprisini yaptık güldük falan.galiba farkında olmadan deliliğe vuruyorum sonra geri patlıyor bende

benimde adet tam başlamadı galiba ya.ağrım yok henüz.çünkü çok ağrılı olurum.bende sabah kalktığımda tuvalette afedersin siyaha yakın bi kahverengi su gibi sabaha kadar içerde birikmiş galiba aktı geldi.ama benim ateş düşük.bugün başlamazsa yarın başlar.seninki umarım yerleşme gibi birşeydir canım

Selam Cordelia hilallll ve kızlar ağlamalara son gelecek inşallah. . Bahar geldi bir yazıda baharlakadınların hormonlarıda yükselirmiş. Hamilelik için güzel bir döneme girdik. Hem ramazan da geliyor bol dualarla birbirimize pozitif yüksek enerjilerimizle 1. Sayfadaki liste pıtır pıtır aşayadaki listeye dökülecek inşallah. Lütfen kendinizi yıpratmayın ben her ağlamam geldiğinde yürüyüşe çıktım. Hilal inan bende sen gibi temizliğe vurup kendimi içim dışıma çıkana kadar ağlıyordum sonrasında baş ağrısından duramazdım. Hiçbirşeyide değiştiremiyeceğime göre hedefe devam tam gazla diyorum artık

inşallah ilk listede hamile olmayan kimse kalmaz ben şu ağlamalarımı bitiremedim bi türlü...benim hedef tüp bebek oldu.gerçi bu kadar zaman olmayınca insan onada umut bağlayamıyor,öylede olmaz gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…