Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim okadar ümitsizliğe kapılma tüp bebek de deneyebilirsin sen elinden gelenin yap gerisi yaradanım ol derse olacak. Bak ben 3 aya kadar hamile kalmazsam kayınvalidem görümcem işi ele alacakmış çünki ben kendi kafama göre bugüne kadar yapamamışım. Her acımda yarama tuz basanlar kocamı kafalamışlar kavgalıyız şimdi bu ayda çok ümidim yok. Bunu yazdım üzme kendini hayatta neler oluyor.

illa dayak istiyorlar ne yapacaklarmış pardon da görümcen ve kaynanan terbiyesizler

illa dayak istiyorlar ne yapacaklarmış pardon da görümcen ve kaynanan terbiyesizler
Evlendimden beri huzur vermediler. Birde telefonda hiçbirşey yok gibi davranıyorlar nasılsa kocamı kafalamışlar. Benim kafasızda bu konuda hassas oldumu bildiği halde neyin kafasını yaşıyorsa. Kafayı yedircekler bana.

hayır da kuzum kusura bakma ama suç eşinde sonuçta senin ne kadar çok istediğini uğraştığını ve üzüldüğünü en iyi o biliyor oması lazım ve kimse bu konuda laf söyletmemesi lazım

ne kadar zamandır evlisin?

4 sene olacak evliyiz. 5 tane kayıbım var 2 si tüp bebek

Pardon nasıl ele alacaklarmış? Gerizekalı mı onlar!! Çok sinirlendim ya..
Allah böylelerini kahretsin!! Üremeyi marifet sanan pislikler..!

Sakın bu cahilleri dikkate alıpta üzme kendini! Kendini bilmez iki manyak bunlar .. Allahm işte kişisine denk gelmiyorki şunları iyi bi benzetirdim!!

Negatifimi öğrendiğim gün bu konuuu öğrendim. Yani un ufak etti beni. Halada üzerimden sinirimi atamadım. Napacamı bilemez durumdayım.

hiç strese girme sinirlenme kendini de üzme biz duamızı ediyor Allah'tan diliyor ve istiyoruz inşallah vakti zamanı gelince olacak onlara da halt etmek düşecek

onlar da şeytanından bulsun ben eskiden hep Allah'a havale ederdim ama bi yazı okumuştum diyor ki herşeyi herkesi Allah'a havale etmeyin Allah RAHMET VE MERHAMET EDER RAHİMDİR AFFEDİCİDİR

böylelerine şeytanından bulsun diyeceksin ki kendi dertlerine düşsün seni unutsunlar şuursuzlar

Öyle demeyede korkuyorum sonuçta annesi başına bir iş gelse gene kocam üzülecek. Bize yansıyacak

Açık açık söyle! Bu nasil bir cumle diye?
Çocugu onlar icin mi doguracaksin sanki
Gerekirse görüşme bile onlarla
Şu aralar konuşmuyorum aramızda soğuk havalar esiyor. Üstüne gitsem iyice inatlaşacak. Uygun bir biçimde anlatmaya çalışacam kendi sinirimde geçsinde. Dua et nolur bana hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. sen nasılsın nasıl gidiyor kendi sıkıntımdan buralarada girmiyorum. Kendimi yürüyüşe verdim.

hilallll seni ve ağlamalarini cok iyi anliyorum..
Başka turlu de atamiyor insan ya da bizler atamıyoruz. Sıkma kendini güçlü olmak için..
Nasıl rahatlıyorsan öyle davran, öyle davranki ertesi güne rahatlamış olarak başlayabil.
Birebir aynı şeyleri yaşadım.. yeri geldi eşime bile saldırdım.
Ama her ay umut bağlayacağız.. çünkü bir gün mutlaka o ay gelecek ❤ Ve sende güzel annesi her ay güçlü bir şekilde yeniden ayağa kalkıp, ilk ay ki denemeymis gibi heyecanla devam edeceksin.. elinden ne gelirse yapacaksın.
Ayların, senelerin hiç önemi yok.. biraz nazlı bebekler bunlar yapacak birsey yok

Bu ay soğan kürünü de mutlaka dene
Değerlendirmeler bu ayda böyle güzel olur insallah.. biraz dinlen önümüzdeki ay çok işin var

ne kadar ayıp ve günah. Benim de 4 e yaklaştı her firsatta minik minik ignelemeler var ama eşim sagolsun susturuyor. Sanki elimizde olan bisey. Biz onlardan fazla istiyoruz suçlu aramalari cok edepsizce. Allah ne yazdiysa o. Allah islah etsin ya. Cok sinir bozucu

Etmez olur muyum.. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Önemli olan sensin.. senin mutlulugun ve bu surec strese hic gelmiyor o yüzden seni strese sokacak herkesi çıkar hayatından ya da yoksay
Mutlaka zamanı var ve o zaman geldiğinde bunların hepsini unutacaksın❤

Birde her kayıplarımda dedikleri laflar yenilir yutulur değil. Utanmadan devam ediyorlar allah korkusu yok bunların.

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…