- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Canım benim okadar ümitsizliğe kapılma tüp bebek de deneyebilirsin sen elinden gelenin yap gerisi yaradanım ol derse olacak. Bak ben 3 aya kadar hamile kalmazsam kayınvalidem görümcem işi ele alacakmış çünki ben kendi kafama göre bugüne kadar yapamamışım. Her acımda yarama tuz basanlar kocamı kafalamışlar kavgalıyız şimdi bu ayda çok ümidim yok. Bunu yazdım üzme kendini hayatta neler oluyor.inşallah ilk listede hamile olmayan kimse kalmazben şu ağlamalarımı bitiremedim bi türlü...benim hedef tüp bebek oldu.gerçi bu kadar zaman olmayınca insan onada umut bağlayamıyor,öylede olmaz gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı
Canım benim okadar ümitsizliğe kapılma tüp bebek de deneyebilirsin sen elinden gelenin yap gerisi yaradanım ol derse olacak. Bak ben 3 aya kadar hamile kalmazsam kayınvalidem görümcem işi ele alacakmış çünki ben kendi kafama göre bugüne kadar yapamamışım. Her acımda yarama tuz basanlar kocamı kafalamışlar kavgalıyız şimdi bu ayda çok ümidim yok. Bunu yazdım üzme kendini hayatta neler oluyor.
Evlendimden beri huzur vermediler. Birde telefonda hiçbirşey yok gibi davranıyorlar nasılsa kocamı kafalamışlar. Benim kafasızda bu konuda hassas oldumu bildiği halde neyin kafasını yaşıyorsa. Kafayı yedircekler bana.illa dayak istiyorlar ne yapacaklarmış pardon da görümcen ve kaynanan terbiyesizler
hayır da kuzum kusura bakma ama suç eşinde sonuçta senin ne kadar çok istediğini uğraştığını ve üzüldüğünü en iyi o biliyor oması lazım ve kimse bu konuda laf söyletmemesi lazımEvlendimden beri huzur vermediler. Birde telefonda hiçbirşey yok gibi davranıyorlar nasılsa kocamı kafalamışlar. Benim kafasızda bu konuda hassas oldumu bildiği halde neyin kafasını yaşıyorsa. Kafayı yedircekler bana.
4 sene olacak evliyiz. 5 tane kayıbım var 2 si tüp bebekhayır da kuzum kusura bakma ama suç eşinde sonuçta senin ne kadar çok istediğini uğraştığını ve üzüldüğünü en iyi o biliyor oması lazım ve kimse bu konuda laf söyletmemesi lazım
ne kadar zamandır evlisin?
Canım benim okadar ümitsizliğe kapılma tüp bebek de deneyebilirsin sen elinden gelenin yap gerisi yaradanım ol derse olacak. Bak ben 3 aya kadar hamile kalmazsam kayınvalidem görümcem işi ele alacakmış çünki ben kendi kafama göre bugüne kadar yapamamışım. Her acımda yarama tuz basanlar kocamı kafalamışlar kavgalıyız şimdi bu ayda çok ümidim yok. Bunu yazdım üzme kendini hayatta neler oluyor.
Negatifimi öğrendiğim gün bu konuuu öğrendim. Yani un ufak etti beni. Halada üzerimden sinirimi atamadım. Napacamı bilemez durumdayım.Pardon nasıl ele alacaklarmış? Gerizekalı mı onlar!! Çok sinirlendim ya..
Allah böylelerini kahretsin!! Üremeyi marifet sanan pislikler..!
Sakın bu cahilleri dikkate alıpta üzme kendini! Kendini bilmez iki manyak bunlar .. Allahm işte kişisine denk gelmiyorki şunları iyi bi benzetirdim!!
Kizlar kan verdim 2 saat once daha sonuc cikmadi. Ama belim inanilmaz agriyor ve beyaz akinti var. Dua edin insallah guzel cikar cok korkuyorum
ayyy hadi inşallah canım heyecan yaptım birdenKizlar kan verdim 2 saat once daha sonuc cikmadi. Ama belim inanilmaz agriyor ve beyaz akinti var. Dua edin insallah guzel cikar cok korkuyorum
Negatifimi öğrendiğim gün bu konuuu öğrendim. Yani un ufak etti beni. Halada üzerimden sinirimi atamadım. Napacamı bilemez durumdayım.
Kizlar kan verdim 2 saat once daha sonuc cikmadi. Ama belim inanilmaz agriyor ve beyaz akinti var. Dua edin insallah guzel cikar cok korkuyorum
hiç strese girme sinirlenme kendini de üzme biz duamızı ediyor Allah'tan diliyor ve istiyoruz inşallah vakti zamanı gelince olacak onlara da halt etmek düşecek4 sene olacak evliyiz. 5 tane kayıbım var 2 si tüp bebek
Öyle demeyede korkuyorum sonuçta annesi başına bir iş gelse gene kocam üzülecek. Bize yansıyacakhiç strese girme sinirlenme kendini de üzme biz duamızı ediyor Allah'tan diliyor ve istiyoruz inşallah vakti zamanı gelince olacak onlara da halt etmek düşecek
onlar da şeytanından bulsun ben eskiden hep Allah'a havale ederdim ama bi yazı okumuştum diyor ki herşeyi herkesi Allah'a havale etmeyin Allah RAHMET VE MERHAMET EDER RAHİMDİR AFFEDİCİDİR
böylelerine şeytanından bulsun diyeceksin ki kendi dertlerine düşsün seni unutsunlar şuursuzlar
Şu aralar konuşmuyorum aramızda soğuk havalar esiyor. Üstüne gitsem iyice inatlaşacak. Uygun bir biçimde anlatmaya çalışacam kendi sinirimde geçsinde. Dua et nolur bana hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. sen nasılsın nasıl gidiyor kendi sıkıntımdan buralarada girmiyorum. Kendimi yürüyüşe verdim.Açık açık söyle! Bu nasil bir cumle diye?
Çocugu onlar icin mi doguracaksin sanki
Gerekirse görüşme bile onlarla
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımKizlar kan verdim 2 saat once daha sonuc cikmadi. Ama belim inanilmaz agriyor ve beyaz akinti var. Dua edin insallah guzel cikar cok korkuyorum
4 sene olacak evliyiz. 5 tane kayıbım var 2 si tüp bebek
Şu aralar konuşmuyorum aramızda soğuk havalar esiyor. Üstüne gitsem iyice inatlaşacak. Uygun bir biçimde anlatmaya çalışacam kendi sinirimde geçsinde. Dua et nolur bana hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. sen nasılsın nasıl gidiyor kendi sıkıntımdan buralarada girmiyorum. Kendimi yürüyüşe verdim.
Birde her kayıplarımda dedikleri laflar yenilir yutulur değil. Utanmadan devam ediyorlar allah korkusu yok bunların.ne kadar ayıp ve günah. Benim de 4 e yaklaştı her firsatta minik minik ignelemeler var ama eşim sagolsun susturuyor. Sanki elimizde olan bisey. Biz onlardan fazla istiyoruz suçlu aramalari cok edepsizce. Allah ne yazdiysa o. Allah islah etsin ya. Cok sinir bozucu
İnşallah canımEtmez olur muyum.. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Önemli olan sensin.. senin mutlulugun ve bu surec strese hic gelmiyor o yüzden seni strese sokacak herkesi çıkar hayatından ya da yoksay
Mutlaka zamanı var ve o zaman geldiğinde bunların hepsini unutacaksın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?