Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde her kayıplarımda dedikleri laflar yenilir yutulur değil. Utanmadan devam ediyorlar allah korkusu yok bunların.
Inanamiyorum ne insanlar varya yeterince kendin strestesin destek olacagina köstek olmak daha mi kolay? Çok ayip. Kendi evladi olsan böyle mi yapacaklar? Veren de allah alanda allah.

Inanamiyorum ne insanlar varya yeterince kendin strestesin destek olacagina köstek olmak daha mi kolay? Çok ayip. Kendi evladi olsan böyle mi yapacaklar? Veren de allah alanda allah.
Görümcem spirali çıkarttırırken ip koğuyor laporoskopiyle alınıyor kaynana başından ayrılmamış çok korkmuş perişan olmuş. Benimkilerde yok bariz şimdi daha iyi anladım. Ben onlara dedim ne ailemin nede sizin bu duruma karışmanızı istemiyorum diye.

Karismasinlar tabi mücadeleni tek sen veriyorsun. Eşin anlayissiz sanirim. Asil bu konuyu senle muhatap etmemesi gereken o. Ailesinj susturmasi gerekiyor. Senin ailen karışmıyorsa onlarda saygi duymali. Benim yol arkadasim eşim ve onla iyi bir sirdaşiz cok şükür. Sen eşini kafala bence. Onlarla yüz göz olma. En büyük destekçin eşin olmali. Izin verme kafaya almalarina. Içten ve ne kadar istedigini gormekle anlamayan eşine kabinden neler gectigin ve ne kadar üzüldüğünü soylemekle başlayabilirsin bence.

o ne demek ya nasıl ele alacaklarmış.başınızda durup öyle olmaz böylemi olur diyeceklermiş,tövbe yarabbim yaa bu kadar da cahillik olmaz.olmuyor işte doktorlarda bişey yok diyor ama olmuyor biz napalım.yani ben bazen diyorum hadi biz beceremiyoruz yapamıyoruz e o kadar aşılama denedim,sende bak tüp bebek denemişsin öylede olmuyor..Allah sabır versin sana kuzum.benim Allahtan başımda böyle birileri yok.

Biraz önce aynı şeyi düşündüm akşam karşıma alıp konuşacağım...

ağlamadan kendime gelemiyorum zaten.dünde öyle birden patladı zaten.çünkü hiç o ruh halinde değildim.durup durup ağladım evi temizleyene kadar.bugün iyiyim.kürüde deneyeceğim bu ay canım.ilişkilerde iyi olur umarım ama şu an hiç istek heves yok.gene eşime bırakasım var.

Yazma amacım oydu başında böyle sıkıntı yok bebeğin allahın izniyle gelecek üzme artık kendini.

Yazma amacım oydu başında böyle sıkıntı yok bebeğin allahın izniyle gelecek üzme artık kendini.
benim de 2.5 yıl oldu kayınvalidem yüzüme karşı daha bişey demedi.geçenlerde bi arkadaşı yanına gelmişti.onunda gelini ikinciyi doğurdu.bende eve çıkmadan bi kayınvalideme uğrayıp merhaba demek istedim.bide sizinkini göreydik dedi.vaktinde zamanında olsun dedi.sanki vakti zamanı benim elimde.hayırlısı dedim çıktım.yukarı çıkınca eşime bahsettim.oda bakkala giderken uğramış aynısını eşime de demiş.napalım Allah vermeyince olmuyor,O nasip edecekki olsun demiş.daha bişey dememiş kadın :)birazda sert söyledim diyo

Benim eşimi güzel kafalıyorlar evlendiğimden bugüne neyse canım allah büyüktür elbet herşey yerli yerine oturacaktır.

Biraz önce aynı şeyi düşündüm akşam karşıma alıp konuşacağım...
canım U Uyansessizlik doğru söylüyor.sen en güzeli eşinle konuş.seni en iyi anlayacak gene eşin.çünkü bu sıkıntıyı siz birlikte çekiyorsunuz.seninde neler yaşadığını gören o.eminim anlayacaktır.dün akşam eşim geldi.az çok neye üzüldüğümü biliyor.kendi konuyu açtı.bende çok istiyorum.bende bebek görünce içim titriyor ama olmazsa da napalım canımız sağolsun.hem o büyüyecek evlenip gidecek gene sen bana kalacaksın.sen önemlisin dedi bana.şimdi bu herif böyle konuşunca bir an önce baba olsun istiyorum,sonra yumurtlama zamanı beni yalavartması aklıma geliyor,lann buna ne çocuk yapmaya uğraşıyorum diyorum o seni alıyordur bence.konuş sen.sadece biraz fazla dolduruşa gelmiş

Kızlar kocaman bi 0.5 cikti bugun asilamayi sayarsam 12. Gun olmadi malesef. Belirtiyi yemin ederim uydurmuyorum belim sizliyo ve evden cikmadin asilamam tutsun diye usutmem imkansiz. Bembeyaz akinti ve atesi goruyosunuz. Nasip degilmis yine olmadi. Tup bebege kaldi isim. Onuda Allah verirse cok uzgunum gercekten

Ya millet hasta mi? Allah verirse olur. Pazarda satilsa hepimiz gider aliriz. Ama bu insanlarin amaci cocuk sevmek torun gormek deil huzursuzluk cikarmak. Hepsinden nefret ettim artik

off ya gerçekten senden çok umutluydum ben.ateşinde hala çok iyi.belki erkendir ya olamaz mı.üzülme diyecek en son kişi benim galiba.çünkü daha dün salya sümük paraladım kendimi.ama genede üzülmemeye çalış olur mu.5 aşılama deneyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum

Evet canım akşam konuşacam inşallah herşey yolunda gider... senin elinde güzel konuşmuş aferin ona bunun farkında demekki

Nasi uzulmicekki insan? Elimden gelen herseyi yaptim yurumedim is yapmadim agir kaldirmadim. Olmadi ama... bu saaten sonra artmaz sanmam. 3 4 bile deil 0.5 yani

Nasi uzulmicekki insan? Elimden gelen herseyi yaptim yurumedim is yapmadim agir kaldirmadim. Olmadi ama... bu saaten sonra artmaz sanmam. 3 4 bile deil 0.5 yani
aynen üzülmemek hiç elde değil.emek veriyoruz o kadar.Allahım hayırlısını versin canım.En kısa zamanda inşallah bizlerde o minik kalbi içimizde hissederiz

Üzüldüm canim Rabbim en kisa zamanda nasip eder sen ne yapsanda Rabbim ol dedikten sonra olacak canim bize düşen sabırla bekleyip dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…