Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme diyeceğim ama klasik olan bi cümle haline geldi bizler için ne kadar üzülme desem de desek de illa ki üzülüyor insan Rabbim yormadan nasip etsin inşallah

Nasi uzulmicekki insan? Elimden gelen herseyi yaptim yurumedim is yapmadim agir kaldirmadim. Olmadi ama... bu saaten sonra artmaz sanmam. 3 4 bile deil 0.5 yani

Tabiki de yıkılıyor insan.. dediğin gibi nasıl üzülmelisin ki.. Ama bak elimden geleni yaptım diyorsun bizler elimizden geleni hep yapacağiz en son takdir Allahn
Rabbimin zamanını nereden bileceğiz o yüzden bir sonraki ay yine aynı şekilde elimizden geleni yapacagız yine mi olmuyor yine.. yine..
Olana kadar pes etmek yok! Zamanı var.. biliyorum bu laf o kadar gıcık ediyorki insanı ama gercekten zamanı var
Bir insan ne zaman doğacağını ne zaman öleceğini değistiremezmiş. Sonuçta bebeklerimizin de ne zaman doğacağını biz ayarlayamıyoruz en fazla elimizden geleni yapabiliyoruz.
Şuan hissettiklerini derinden anliyorum seni en derinden hissediyorum.. çok çaresiz ve herseyi tüketmiş gibi ve asla olmayacakmış gibi hissediyorsun
Hepsini birebir yaşadım.. ama olacak hic merak etme Allahn izniyle o güzel haberi mutlaka alacaksin ve bugün bu yaşadigini hatirlamayacaksin bile
ve diyeceksin ki kuzum iyi ki simdi gelmis

Ne guzel yazmissin canim doktorumu aradim dedim ki asilamadan 1 hafta sonra bel agrim basladi 5 gundur devam ediyor. Hic yasamadim bunu ben. Kan sonucunu soyledim. Kucuk yunurtalarin arkadan geliyodu gec dollenme olmus olabilir dedi.
Kanda cikmaz adetini bekle dedi. Bilmiyorum kafam karisti

Ya inşallah öyledir Iliski tablonda da hic birakmamissin ihtimali cok yuksek sen yine tedbirini elden birakma adet olana kadar dikkat et hep kendine mucizen insallah seninledir cok icten dua ediyorum ❤❤

Hayırrrrr kocalara birakmiyoruz Istek gelirr yine tatli dille sen harika bi tablo cikarirsin Zaten eşinde kür mucizesine inaniyor
İnsallah kür senin içinde mucize olur diyelim ki olmadi en azindan vucudun icin saglikli birsey yapmis olacaksin ❤

Ya inşallah öyledir Iliski tablonda da hic birakmamissin ihtimali cok yuksek sen yine tedbirini elden birakma adet olana kadar dikkat et hep kendine mucizen insallah seninledir cok icten dua ediyorum ❤❤
Canim benim emin ol hissediyorum hepinizin ictenligini. Simdi evde sicak sogul bisey icmedim oturuyorum ve atesimi olctum 37.1 insallah doktorun dedigi gibi rahim buyuyorsa bel agrisi yapar dedi. Bakalim bekleyelim adeti insallah gelmezde bebis gelir. Iyiki varsiniz kızlar❤

Kızlar bugün adetin birinci günü diye girdim ama benim adet gelmedi.öğlen biraz kanama olur gibi oldu bu saate kadar gelen giden yok ağrımda yok.silincede bişey yok.leke olarak mı girsem azda olsa kanama olduğu için adetin birinci günü olarak mı kalsa Cordelia Veson

Ksybababka
Kalsın böyle yarın bakarız.

Teşekkürler canım inşallah sinirim geçsin konuşacağım.

günaydın kızlar benim adet dünde gelmedi.bugün de gene dünkü gibi sabah içerde birikmiş gibi köyü kahve su gibi akıntı boşaldı.o yüzden düne leke girdim.bugün başlarsa adetin ilk günü olarak bugünü gircem.çünkü benim adetimin ilk günleri hep çok ağrılı geçer.daha ağrım falan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…