Günaydın canım bir de bakıyormuşuz süpriz yapmış bize bu lekelenmeler. Migren başladı mı?günaydın kızlarbenim adet dünde gelmedi.bugün de gene dünkü gibi sabah içerde birikmiş gibi köyü kahve su gibi akıntı boşaldı.o yüzden düne leke girdim.bugün başlarsa adetin ilk günü olarak bugünü gircem.çünkü benim adetimin ilk günleri hep çok ağrılı geçer.daha ağrım falan olmadı
yok canım bak ben onu unutmuştum migrenimde tutmadı daha.ama ateşim düşük.belki bugün gelir adet ya.evlendiğimden beri bir kere 30.gün adet olmuştum.belki gene öyle olurGünaydın canım bir de bakıyormuşuz süpriz yapmış bize bu lekelenmeler. Migren başladı mı?
O zaman beklemekten başka yapacağımız birşey yok. Şuan ne alem lekelenmeler? Benim de ateş bir anda çakıldı dünden sonrayok canım bak ben onu unutmuştum migrenimde tutmadı daha.ama ateşim düşük.belki bugün gelir adet ya.evlendiğimden beri bir kere 30.gün adet olmuştum.belki gene öyle olur
belki ikinci bir yumurtadır ya da bu meşhur yerleşme düşüşü dedikleri şey olabilir mi acabaO zaman beklemekten başka yapacağımız birşey yok. Şuan ne alem lekelenmeler? Benim de ateş bir anda çakıldı dünden sonra
Geçen ay ki tablomda karşılaştırdığımda aynı dönemlerde yine çakılmış sonra yükselmiş bakalım kısmet. Ah o bağırsak hareketleri başladıysa kaçınılmaz son yakındır benim de hep öyle oluyor mesela geçen ay kabızdım ve hamilelik oldubelki ikinci bir yumurtadır ya da bu meşhur yerleşme düşüşü dedikleri şey olabilir mi acabasabah evden çıkarken koyu kahveydi canım.iş yerinde henüz bakmadım.ama bugün olurum öyle hissediyorum.bağırsaklarımda hareketler başladı
hadi inşallah o zaman kuzum.Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallahGeçen ay ki tablomda karşılaştırdığımda aynı dönemlerde yine çakılmış sonra yükselmiş bakalım kısmet. Ah o bağırsak hareketleri başladıysa kaçınılmaz son yakındır benim de hep öyle oluyor mesela geçen ay kabızdım ve hamilelik oldu
Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek. Evet dimi ya gerçekten belirtilerimiz aynı :) o yüzden şimdi sana burda bekle belki gelmez hamile olabilirsin diyemiyorumhadi inşallah o zaman kuzum.Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallahbizim senle adet belirtilerimiz hemen hemen aynı aynen bağırsaklar coşunca adet kaçınılmaz oluyor
daha gelmedi adetim canım bekliyorum.hilallll ne durumdasın canım
İnşallah fazla bekletmeden gelir. Benimde kaldı 8 gün geçer mi diyorum. Nedense bu ay daha sabırsızımdaha gelmedi adetim canım bekliyorum.
inşallah canım.. geçen aydan dolayı bu ay daha heyecanlı olur senin için kuzum.sonu güzel olsunda geçer.az daha sabırİnşallah fazla bekletmeden gelir. Benimde kaldı 8 gün geçer mi diyorum. Nedense bu ay daha sabırsızım
Bu ay olmadı. Yeni ay yeni umut olsun. İnşallah bu sefer hamile kalırsın.Kan testi verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm
inşallah ama her seferinde biraz daha üzüntüm artıyor ateş düştü ama henüz adet olmadımBu ay olmadı. Yeni ay yeni umut olsun. İnşallah bu sefer hamile kalırsın.
En hayırlı zamanda olacak inşallah, üzülürsün elbet ama üzülsen de umudunu kaybetmeinşallah ama her seferinde biraz daha üzüntüm artıyor ateş düştü ama henüz adet olmadım
Hayırlısı olsun bakalım canım ben de başlarım bugün ama 12.30-13.00 gibi yaparımGünaydın kizlar bugün 9.günüm ovulasyon testlerine başladim bu ay bal tarcin cörekotuda kullaniyorum
Herkes icin güzel bir ay olur
Sizce nasil
inşallah ama her seferinde biraz daha üzüntüm artıyor ateş düştü ama henüz adet olmadım
Kızlar üzülmeyin zaten her ay alışkın olduğumuz şeyler evet gün geçtikçe gerçekten daha da zorlaşıyor ama Rabbimin var bir bildiği en doğru zamanda verecek yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Biz yine elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım ama çok iyi biliyoruz ki üzüldüğümüzde bu bebek gelmiyor.bu ayda hepimiz birer birer dökülüyoruz ya
Basla canim seninki nasil cikacak bakalim normalde bu kadar gec yumurtlamam kizima hamile kaldigimda 11.gun yumurtlamistim canimHayırlısı olsun bakalım canım ben de başlarım bugün ama 12.30-13.00 gibi yaparım ☺ Şu an gayet negatifnormalde de geçen ayki gibi geç mi yumurtluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?