Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım bir de bakıyormuşuz süpriz yapmış bize bu lekelenmeler. Migren başladı mı?

Günaydın canım bir de bakıyormuşuz süpriz yapmış bize bu lekelenmeler. Migren başladı mı?
yok canım bak ben onu unutmuştum migrenimde tutmadı daha.ama ateşim düşük.belki bugün gelir adet ya.evlendiğimden beri bir kere 30.gün adet olmuştum.belki gene öyle olur

yok canım bak ben onu unutmuştum migrenimde tutmadı daha.ama ateşim düşük.belki bugün gelir adet ya.evlendiğimden beri bir kere 30.gün adet olmuştum.belki gene öyle olur
O zaman beklemekten başka yapacağımız birşey yok. Şuan ne alem lekelenmeler? Benim de ateş bir anda çakıldı dünden sonra

O zaman beklemekten başka yapacağımız birşey yok. Şuan ne alem lekelenmeler? Benim de ateş bir anda çakıldı dünden sonra
belki ikinci bir yumurtadır ya da bu meşhur yerleşme düşüşü dedikleri şey olabilir mi acaba sabah evden çıkarken koyu kahveydi canım.iş yerinde henüz bakmadım.ama bugün olurum öyle hissediyorum.bağırsaklarımda hareketler başladı

Geçen ay ki tablomda karşılaştırdığımda aynı dönemlerde yine çakılmış sonra yükselmiş bakalım kısmet. Ah o bağırsak hareketleri başladıysa kaçınılmaz son yakındır benim de hep öyle oluyor mesela geçen ay kabızdım ve hamilelik oldu

hadi inşallah o zaman kuzum.Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah bizim senle adet belirtilerimiz hemen hemen aynı aynen bağırsaklar coşunca adet kaçınılmaz oluyor

hadi inşallah o zaman kuzum.Allahım bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah bizim senle adet belirtilerimiz hemen hemen aynı aynen bağırsaklar coşunca adet kaçınılmaz oluyor
Bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek. Evet dimi ya gerçekten belirtilerimiz aynı :) o yüzden şimdi sana burda bekle belki gelmez hamile olabilirsin diyemiyorum

Günaydın kizlar bugün 9.günüm ovulasyon testlerine başladim bu ay bal tarcin cörekotuda kullaniyorum
Herkes icin güzel bir ay olur
Sizce nasil

Eklentiler

• 20190424_094035.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
inşallah ama her seferinde biraz daha üzüntüm artıyor ateş düştü ama henüz adet olmadım
En hayırlı zamanda olacak inşallah, üzülürsün elbet ama üzülsen de umudunu kaybetme

önümüzdeki aya yine dört elle sarıl yapacaklarını planla bence, kullanacağın takviye kür çay falan var mı, doktor takibinde olacak mısın

Günaydın kizlar bugün 9.günüm ovulasyon testlerine başladim bu ay bal tarcin cörekotuda kullaniyorum
Herkes icin güzel bir ay olur
Sizce nasil
Hayırlısı olsun bakalım canım ben de başlarım bugün ama 12.30-13.00 gibi yaparım Şu an gayet negatif normalde de geçen ayki gibi geç mi yumurtluyorsun?

inşallah ama her seferinde biraz daha üzüntüm artıyor ateş düştü ama henüz adet olmadım
bu ayda hepimiz birer birer dökülüyoruz ya
Kızlar üzülmeyin zaten her ay alışkın olduğumuz şeyler evet gün geçtikçe gerçekten daha da zorlaşıyor ama Rabbimin var bir bildiği en doğru zamanda verecek yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Biz yine elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım ama çok iyi biliyoruz ki üzüldüğümüzde bu bebek gelmiyor.

Hayırlısı olsun bakalım canım ben de başlarım bugün ama 12.30-13.00 gibi yaparım ☺ Şu an gayet negatif normalde de geçen ayki gibi geç mi yumurtluyorsun?
Basla canim seninki nasil cikacak bakalim normalde bu kadar gec yumurtlamam kizima hamile kaldigimda 11.gun yumurtlamistim canim
Dr düşük yaptigin icin gec yumurtlayabilirsin dedi
Belki bal tarcin cörekotu kullaninca erken olur okudugum yorumlarda yumurtlama erken olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…