doktorum adet olursan gel demişti daha olmadım bakalım bugün yarın olurum sanırım ateş düştü zatenEn hayırlı zamanda olacak inşallah, üzülürsün elbet ama üzülsen de umudunu kaybetme
önümüzdeki aya yine dört elle sarıl yapacaklarını planla bence, kullanacağın takviye kür çay falan var mı, doktor takibinde olacak mısın ☺
canım benim genelde 1-2 gün önce tutuyor benim migrenim.ama bu ay migrenim tutmadı.normalde senin için erken şu an ama kimyasaldan sonra bi dengesizlik oluyordur belki.Benim inceden baş ağrım başladı ama bu kdar erken mi acaba?hilallll senin kaç gün önceden başlıyordu? Bir de dün kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı oldu hala da devam acaba erken mi gelcek benim regl
Olabilir canım çünkü kasıklarda sancı göğüslerde de hassasiyet var. Sanırım bir iki güne gelir gibi hissediyorum çünkü daha önce bu migren en fazla 2 gün önceden başlardı göğüs hassasiyeti de aynı şekilde. Ama bu ay 2 gündür hem kasık hem göğüs ağrısı yaşıyorumcanım benim genelde 1-2 gün önce tutuyor benim migrenim.ama bu ay migrenim tutmadı.normalde senin için erken şu an ama kimyasaldan sonra bi dengesizlik oluyordur belki.
Yarin başla canim alabilirsinKızlar selam, benim adetimin ikinci günü yarın üç. yarın başlasam ateş ölçmeye doğru sonuç alabilir miyim?
Çok teşekkür ederimYarin başla canim alabilirsin
Kurallarina uy canim sonuc alirsin insallahÇok teşekkür ederimbide bu yolu deniyim bakalım hayırlısıyla
İnşallah Rabbim hepimize çok aratmadan kavuştursun inşallahKurallarina uy canim sonuc alirsin insallah
Amin canim insallahİnşallah Rabbim hepimize çok aratmadan kavuştursun inşallah
Eveet, yarın pik olabilir canım günde iki kere yap bugünlerde. 1-2 güne kadar yumurtlama gerçekleşirGunaydin kızlar yumoş geliyoo gibi değil misizin fikriniz nedir
Ayyy gercekten mi canim ya bal tarcin corekotu ise yaradi galibaEveet, yarın pik olabilir canım günde iki kere yap bugünlerde. 1-2 güne kadar yumurtlama gerçekleşir
Yanii benceAyyy gercekten mi canim ya bal tarcin corekotu ise yaradi galiba
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?Arkadaşlar ben iğnemi ayın 17 sinde vurdurmuştum. yani adettin 11. gününe denk geliyordu. 2 ay önce kimysal olduğum ay 32. gün adet oldum. geçen ayda 23. gün oldum. bu ay ateşe göre bir tuhaf çatlama oldu sanırım. ben iğneyi 11. günde vuruldum ve progestan için 10 gün sonra başla demişti doktor.yani 26 sına geliyor tarih. geç yumurtlamış gibi gözüküyor ya ben şimdi progestana yine de 26 sında mı başlamam gerekiyor?
doktoruna danışmanı tavsiye ederim.. ulaşamıyorsan da doktorunun soylediği tarihte başla..Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?