Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorum adet olursan gel demişti daha olmadım bakalım bugün yarın olurum sanırım ateş düştü zaten

Benim inceden baş ağrım başladı ama bu kdar erken mi acaba? hilallll senin kaç gün önceden başlıyordu? Bir de dün kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancı oldu hala da devam acaba erken mi gelcek benim regl

canım benim genelde 1-2 gün önce tutuyor benim migrenim.ama bu ay migrenim tutmadı.normalde senin için erken şu an ama kimyasaldan sonra bi dengesizlik oluyordur belki.

canım benim genelde 1-2 gün önce tutuyor benim migrenim.ama bu ay migrenim tutmadı.normalde senin için erken şu an ama kimyasaldan sonra bi dengesizlik oluyordur belki.
Olabilir canım çünkü kasıklarda sancı göğüslerde de hassasiyet var. Sanırım bir iki güne gelir gibi hissediyorum çünkü daha önce bu migren en fazla 2 gün önceden başlardı göğüs hassasiyeti de aynı şekilde. Ama bu ay 2 gündür hem kasık hem göğüs ağrısı yaşıyorum

Gunaydin kızlar yumoş geliyoo gibi değil mi sizin fikriniz nedir

Eklentiler

• 20190425_090620.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar ben iğnemi ayın 17 sinde vurdurmuştum. yani adettin 11. gününe denk geliyordu. 2 ay önce kimysal olduğum ay 32. gün adet oldum. geçen ayda 23. gün oldum. bu ay ateşe göre bir tuhaf çatlama oldu sanırım. ben iğneyi 11. günde vuruldum ve progestan için 10 gün sonra başla demişti doktor.yani 26 sına geliyor tarih. geç yumurtlamış gibi gözüküyor ya ben şimdi progestana yine de 26 sında mı başlamam gerekiyor?

Selaaam Kızlar Klomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye

Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…