Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooo süper masallah canim ctesi bende gidecegim dr hadi insallah

Günaydın kızlar çizgiyi çok saçma bir yere çekti ama ben imkan vermiyorum siz ne dersiniz

Bence 15 yada 16 si olmalıydı.. bana da yanlış çekmış gibi geldi
Bu sabaha kadar 15teydi çizgi bu sabahki ateşle böyle çekti çizgiyi. İlk defa böyle bişey yaşadım. Bir de eski tablolarıma bakıyorum geçen ay dışında 36.4ün üstüne hiç çıkmamış ateşim

Bence iniş çıkıslardan sonra düzenli gidince o güne almış çizgiyi ama doğru yere almamış gibi
Zaten 15.gün akıntı bilgisi de girmişsin ..
eski yeriydi bence

Bence iniş çıkıslardan sonra düzenli gidince o güne almış çizgiyi ama doğru yere almamış gibi
Zaten 15.gün akıntı bilgisi de girmişsin ..
eski yeriydi bence
Aynen 15. Gün olduğuna eminim zaten kasık ağrılarım ve akıntıdan dolayı. Ne garipsin ff :)

Kizlarrr ben cok cahilim heralde ya. Corasprin gebeligi kolaylastiriyormus oyle haber okudum. Bizim hamis kizlarin tablolara baktim cidden kullanmislar. Bide d vitamini nasil aliyosunuz. Sise de olandan mi

Kizlarrr ben cok cahilim heralde ya. Corasprin gebeligi kolaylastiriyormus oyle haber okudum. Bizim hamis kizlarin tablolara baktim cidden kullanmislar. Bide d vitamini nasil aliyosunuz. Sise de olandan mi
ben de cahilim o zaman,çünkü ben de şimdi senden öğrendim canım bem d-vit 3 aldım ampul.15 er gün arayla 3 kez kullandım.iyi aklıma getirdin tekrar alayım

ben de cahilim o zaman,çünkü ben de şimdi senden öğrendim canım bem d-vit 3 aldım ampul.15 er gün arayla 3 kez kullandım.iyi aklıma getirdin tekrar alayım
Kiz dun saglik ocagindaki doktor soyledi. Asilamayla falan ugrasma d vitanini corasprin ic dedi. Oraya gelen hamile kadinda ben 3 sene sonra oyle hamile kaldim dedim dun gece nette okudum millet biliyor. Hatta kkda konu bile acmislar. Valla biz okumusuz bilgiliyoz dioz ama cahilin onde gideniyiz bende alayim devid 3 buarada benim doktorum bana diofol verdi inofolicten iyi bunu ic dedi. Iceriginde 4 adet madde var. Bi arastirin. Ilk isim corasprin devd3 almak benmde. Sende bi oku doktorlarin makalesi var. Yuzde 40 sansi arttiriyomus

Coraspin kan sulandırıcı değil mi yaaa, yumurtlamaya falan nasıl bir etkisi var acaba ben de bu ay kullanmaya başladım 10.günüm ama tamamen pıhtılaşmayı düşüğü önlemek için verdi, demek başka amaçları da varmış kullanımının. Neyse bir şey öğrenmiş olduk

o zamam ben bu ay klomen+coraspin+inofolic ile Nirvana’ya ulaşır, yumurtaların edendisi olurum

Son düzenleme:
Kizlar bugun niye böyle cikti ya ben pik yapar dediydim mrssoydas

Eklentiler

• 20190426_180359.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…