Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalım ya ben bu ay soğan kürü deneyim diyorum.böyle yeni şeylerle kafamı karıştırma lütfen bak şimdi aklım buna kaydı :) hangisini yapsam

ben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalım ya ben bu ay soğan kürü deneyim diyorum.böyle yeni şeylerle kafamı karıştırma lütfen bak şimdi aklım buna kaydı :) hangisini yapsam

Günaydın kızlar benim de ateş düştü yarın öbür gün gelir muhtemelen napalım bu ay da kısmet değilmiş :)

Günaydııın bugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum.

Günaydın kızlar benim de ateş düştü yarın öbür gün gelir muhtemelen napalım bu ay da kısmet değilmiş :)
günaydın canım.daha dpo 10 dasın. adet için erken gibi gözüküyor.yarın ki ateşe bi bakalım hemen ümitsizliğe kapılma

20 mm olan bence çatlamaya hazır gibi hadi hayırlısı olsun canım.

Canım hayırlısı olsun ama yine de adet olana kadar ümidini kesme bu ay olmazsa da Mayıs’ta olur umarım
Öyle tabi yılmadan çalışmaya devam
günaydın canım.daha dpo 10 dasın. adet için erken gibi gözüküyor.yarın ki ateşe bi bakalım hemen ümitsizliğe kapılma
Ya doğru söylüyorsun da canım işte içimdeki his diyim sana. Yarın ki ateş yükselirse evet belki ama sanırım mayıs ayı beni bekler :) soğan kürünü yine yapsam mı düşünceleri sardı bile şimdiden

üst üste yapmak zararlı olmasın kuzum.zaten geçen ay yaptın faydası devam eder bence.

Bugun benimde silik cikti

Eklentiler

• 20190427_110538.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlaaaar bana çatlatma iğnesi verdi (daha aşamadım tabii iğneyi), vurdurduktan 36-42 saat sonra ilişki olsun, bir hafta da gün aşırı devam edin dedi. Dediği gibi mi devam edeyim? Çatlatma iğnesi kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…