ben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalımKiz dun saglik ocagindaki doktor soyledi. Asilamayla falan ugrasma d vitanini corasprin ic dedi. Oraya gelen hamile kadinda ben 3 sene sonra oyle hamile kaldim dedim dun gece nette okudum millet biliyor. Hatta kkda konu bile acmislar. Valla biz okumusuz bilgiliyoz dioz ama cahilin onde gideniyizbende alayim devid 3 buarada benim doktorum bana diofol verdi inofolicten iyi bunu ic dedi. Iceriginde 4 adet madde var. Bi arastirin. Ilk isim corasprin devd3 almak benmde. Sende bi oku doktorlarin makalesi var. Yuzde 40 sansi arttiriyomus
ben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalımKiz dun saglik ocagindaki doktor soyledi. Asilamayla falan ugrasma d vitanini corasprin ic dedi. Oraya gelen hamile kadinda ben 3 sene sonra oyle hamile kaldim dedim dun gece nette okudum millet biliyor. Hatta kkda konu bile acmislar. Valla biz okumusuz bilgiliyoz dioz ama cahilin onde gideniyizbende alayim devid 3 buarada benim doktorum bana diofol verdi inofolicten iyi bunu ic dedi. Iceriginde 4 adet madde var. Bi arastirin. Ilk isim corasprin devd3 almak benmde. Sende bi oku doktorlarin makalesi var. Yuzde 40 sansi arttiriyomus
Benim oyun soğandan yana canım ama tabi tercih tamamen seninben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalımya ben bu ay soğan kürü deneyim diyorum.böyle yeni şeylerle kafamı karıştırma lütfen bak şimdi aklım buna kaydı :) hangisini yapsam
Günaydın kızlar benim de ateş düştü yarın öbür gün gelir muhtemelen napalım bu ay da kısmet değilmiş :)
günaydın canım.daha dpo 10 dasın. adet için erken gibi gözüküyor.yarın ki ateşe bi bakalım hemen ümitsizliğe kapılmaGünaydın kızlar benim de ateş düştü yarın öbür gün gelir muhtemelen napalım bu ay da kısmet değilmiş :)
20 mm olan bence çatlamaya hazır gibiGünaydııınbugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam 20mm, soldaki 13mm olmuş. Çatlar mı dedim (çünkü dün ovulasyon testim çooook silikti), lh ve e2 bakalım duruma göre çatlatma iğnesi yaparız dedi. Kan verdim bekliyorum.
Ay inşallah canım, çatlamazsa da çatlatırız ne yapalım20 mm olan bence çatlamaya hazır gibihadi hayırlısı olsun canım.
Öyle tabi yılmadan çalışmaya devamCanım hayırlısı olsun ama yine de adet olana kadar ümidini kesmebu ay olmazsa da Mayıs’ta olur umarım
Ya doğru söylüyorsun da canım işte içimdeki his diyim sana. Yarın ki ateş yükselirse evet belki ama sanırım mayıs ayı beni bekler :) soğan kürünü yine yapsam mı düşünceleri sardı bile şimdidengünaydın canım.daha dpo 10 dasın. adet için erken gibi gözüküyor.yarın ki ateşe bi bakalım hemen ümitsizliğe kapılma
canımızı sıkmasın her türlü çatlatırızAy inşallah canım, çatlamazsa da çatlatırız ne yapalım
üst üste yapmak zararlı olmasın kuzum.zaten geçen ay yaptın faydası devam eder bence.Öyle tabi yılmadan çalışmaya devam
Ya doğru söylüyorsun da canım işte içimdeki his diyim sana. Yarın ki ateş yükselirse evet belki ama sanırım mayıs ayı beni bekler :) soğan kürünü yine yapsam mı düşünceleri sardı bile şimdiden
Yani evet o da var neyse bi bekliyim bakalım belki süpriz olur :)üst üste yapmak zararlı olmasın kuzum.zaten geçen ay yaptın faydası devam eder bence.
Canım bende de 3 tane 10-13-20mm ama ovu testi çok silikaynen canim sabitledi simdi dr geldim sagda ve solda 10-12mm folikuller varmis ovulasyon testi kizarmis cikmasi yumurta cok oldugu icin olabilir mi
Anlamadim valla neyse ben testlere devam edeyim belki piki görürümCanım bende de 3 tane 10-13-20mm ama ovu testi çok silikyani onunla ilgili değildir sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?