Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım doktorun dediği gibi kullan.banada aşılamadan sonra hep 1 hafta boyunca gün aşırı ılişki demişlerdi.arkadan gelen yumurtalarıda kaçırmamak için.inşallah sonuçta güzel olur ; )

Canim benimde ikinci iğnem. dr un iliski recetesine uy ve arkasindan gun aşırıya devam et. Hayirlisi olsun inşallah

canım doktorun dediği gibi kullan.banada aşılamadan sonra hep 1 hafta boyunca gün aşırı ılişki demişlerdi.arkadan gelen yumurtalarıda kaçırmamak için.inşallah sonuçta güzel olur ; )
Canim benimde ikinci iğnem. dr un iliski recetesine uy ve arkasindan gun aşırıya devam et. Hayirlisi olsun inşallah
Yaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibi Lh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ama bugün uzun zamandır görmediğim yumurta akı akıntıyı gördüm. Neyse yaa her türlü mecbur çatlayacak artık

Aynen ilk ignemde o bildigin çiğ yumurta aki bildigin su gbi akmisti bende de 1-2 gun sasirmistim. Ama bu sefer olmadi akinti. Sanirim benim olmadi bu ay. Yinede allah bilir ama hayirlisi canim. Bence cok iyi degerlendir ve iliskiden sonra kalkma bir iki saat ayaklarini duvara dik,kalçana da yastik koy.

Evet yaa aynen öyle, iğnenin etkisiyse iğneden bir saat sonra olması normal mi yoksa zaten benim kendi akıntım mı öyle deme canım ben iki hamileliğimde de akıntı falan hatırlamıyorum, ona bağlama hiç. Güzel düşün güzel olsun

Igneden bir gun sonra olmuş benim akintim 2 gun sürmüş canm. Ama bende bariz çatlama belirtisiydi oyle akinti ben hatirlamiyorum daha önce. Ip gbi uzuyordu. Şeffaftı.
Amin insallah canim ne bilim. Diger kimyasalda ki olanlar pek olmadi bu sefer. Kimyasalda normal gebelik belirtisi oluyormus çünkü. Gerçi oldu da ne oldu diyorum. Insallah bu sefer olmustur.

Kızlar daha adetime 7 gün var ama ateşim bugün birden 36.6 dan 36.1 e düştü sizce neden olabilir

Hahaha yarin bende alicam valla gunde bitane icicem bakalim. Insallah guzel haberler ver tatlim

ben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalım ya ben bu ay soğan kürü deneyim diyorum.böyle yeni şeylerle kafamı karıştırma lütfen bak şimdi aklım buna kaydı :) hangisini yapsam
Hahahaha sogan kurune yarin basliyorum ben. Adetin son gunuydu heralde. Corasptin ve devid 3 bide folik icicem. Kafani karistirma bak hepsini yap

Günaydın kızlar Benim tablo gerçekten çıldırdı dün 50dk farkla 36,4 çıktı bugün 36,1 ve çizgi yine yerini değiştirdi

Bu progestan beni mahvetti uyku ve bulanik gbi görüyorum sarhos gbi geziyorum ortalikta. Aman allahim. Insallahhamilrlikyen dir dicem ama gecende de boyle oldum

Kızlar daha adetime 7 gün var ama ateşim bugün birden 36.6 dan 36.1 e düştü sizce neden olabilir
Bence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelim
Günaydın kızlar☀ Benim tablo gerçekten çıldırdı dün 50dk farkla 36,4 çıktı bugün 36,1 ve çizgi yine yerini değiştirdi
Değişik gerçekten neyse sonu güzel olsun inşallah, değerlendirmeleri bırakma bence hiç belli olmaz bu ff’e

Bence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelim

Değişik gerçekten neyse sonu güzel olsun inşallah, değerlendirmeleri bırakma bence hiç belli olmaz bu ff’e
Geçen ay kimyasal yaşadım ya belki diyorum denge şaşmıştır ama 15. Gün yumurtladığıma neredeyse eminim. Yarın eğer yükselmezse belli ki adet geliyor ama yükselirse neden olmasın

Bence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelim ☺

Aynen canım bekleyelim görelim de birden düşüp bugün tekrar 36.7 ye çıkması şaşırttı beni.

Geçen ay kimyasal yaşadım ya belki diyorum denge şaşmıştır ama 15. Gün yumurtladığıma neredeyse eminim. Yarın eğer yükselmezse belli ki adet geliyor ama yükselirse neden olmasın
Evet evet yarın az çok belli olur ateşe göre, ay inşallah yükselir
Aynen canım bekleyelim görelim de birden düşüp bugün tekrar 36.7 ye çıkması şaşırttı beni.
Yaniii benim iki hamile tablomda da çakılma var ama daha erken olmuş. Sen 8.gündesin yerleşme zamanları sanki, umarım efsanevi yerleşme düşüşüdür yaşadığın

Ah ahhhh ne güzel olur dimi geçen ay ki hüsrandan sonra çok iyi gelir. Neyse yine de olmazsa da çok çok üzülmicem hayırlısı diyip geçicem

İnş. Canım inş. öyledir ağzından bal damlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…