canım doktorun dediği gibi kullan.banada aşılamadan sonra hep 1 hafta boyunca gün aşırı ılişki demişlerdi.arkadan gelen yumurtalarıda kaçırmamak için.inşallah sonuçta güzel olur ; )Kızlaaaar bana çatlatma iğnesi verdi (daha aşamadım tabii iğneyi), vurdurduktan 36-42 saat sonra ilişki olsun, bir hafta da gün aşırı devam edin dedi. Dediği gibi mi devam edeyim? Çatlatma iğnesi kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Canim benimde ikinci iğnem. dr un iliski recetesine uy ve arkasindan gun aşırıya devam et. Hayirlisi olsun inşallahKızlaaaar bana çatlatma iğnesi verdi (daha aşamadım tabii iğneyi), vurdurduktan 36-42 saat sonra ilişki olsun, bir hafta da gün aşırı devam edin dedi. Dediği gibi mi devam edeyim? Çatlatma iğnesi kullananlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
canım doktorun dediği gibi kullan.banada aşılamadan sonra hep 1 hafta boyunca gün aşırı ılişki demişlerdi.arkadan gelen yumurtalarıda kaçırmamak için.inşallah sonuçta güzel olur ; )
Yaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibiCanim benimde ikinci iğnem. dr un iliski recetesine uy ve arkasindan gun aşırıya devam et. Hayirlisi olsun inşallah
Aynen ilk ignemde o bildigin çiğ yumurta aki bildigin su gbi akmisti bende de 1-2 gun sasirmistim. Ama bu sefer olmadi akinti. Sanirim benim olmadi bu ay. Yinede allah bilir ama hayirlisi canim. Bence cok iyi degerlendir ve iliskiden sonra kalkma bir iki saat ayaklarini duvara dik,kalçana da yastik koy.Yaptırdım kızlar iğnemi akşam üzeri 18.30 gibiLh bugün 13çıkmıştı folikülüm de büyüdü diye iğne verdi sanırım ama bugün uzun zamandır görmediğim yumurta akı akıntıyı gördüm. Neyse yaa her türlü mecbur çatlayacak artık
Evet yaa aynen öyle, iğnenin etkisiyse iğneden bir saat sonra olması normal mi yoksa zaten benim kendi akıntım mıAynen ilk ignemde o bildigin çiğ yumurta aki bildigin su gbi akmisti bende de 1-2 gun sasirmistim. Ama bu sefer olmadi akinti. Sanirim benim olmadi bu ay. Yinede allah bilir ama hayirlisi canim. Bence cok iyi degerlendir ve iliskiden sonra kalkma bir iki saat ayaklarini duvara dik,kalçana da yastik koy.
Igneden bir gun sonra olmuş benim akintim 2 gun sürmüş canm. Ama bende bariz çatlama belirtisiydi oyle akinti ben hatirlamiyorum daha önce. Ip gbi uzuyordu. Şeffaftı.Evet yaa aynen öyle, iğnenin etkisiyse iğneden bir saat sonra olması normal mi yoksa zaten benim kendi akıntım mıöyle deme canım ben iki hamileliğimde de akıntı falan hatırlamıyorum, ona bağlama hiç. Güzel düşün güzel olsun
Hahaha yarin bende alicam valla gunde bitane icicem bakalim. Insallah guzel haberler ver tatlimCoraspin kan sulandırıcı değil mi yaaa, yumurtlamaya falan nasıl bir etkisi var acababen de bu ay kullanmaya başladım 10.günüm ama tamamen pıhtılaşmayı düşüğü önlemek için verdi, demek başka amaçları da varmış kullanımının. Neyse bir şey öğrenmiş olduk
o zamam ben bu ay klomen+coraspin+inofolic ile Nirvana’ya ulaşır, yumurtaların edendisi olurum
Hahahaha sogan kurune yarin basliyorum ben. Adetin son gunuydu heralde. Corasptin ve devid 3 bide folik icicem. Kafani karistirma bakben de iyice bu konunun içine bi düşeyim bakalımya ben bu ay soğan kürü deneyim diyorum.böyle yeni şeylerle kafamı karıştırma lütfen bak şimdi aklım buna kaydı :) hangisini yapsam
Hahahaha sogan kurune yarin basliyorum ben. Adetin son gunuydu heralde. Corasptin ve devid 3 bide folik icicem. Kafani karistirma bakhepsini yap
Hahahaha sogan kurune yarin basliyorum ben. Adetin son gunuydu heralde. Corasptin ve devid 3 bide folik icicem. Kafani karistirma bakhepsini yap
Allah bağışlasın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah aminnn25.03.2019 04:25
Rabbim bana bir melek emanet etti
Bence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelimKızlar daha adetime 7 gün var ama ateşim bugün birden 36.6 dan 36.1 e düştü sizce neden olabilir
Değişik gerçektenGünaydın kızlar☀ Benim tablo gerçekten çıldırdıdün 50dk farkla 36,4 çıktı bugün 36,1 ve çizgi yine yerini değiştirdi
Geçen ay kimyasal yaşadım ya belki diyorum denge şaşmıştır ama 15. Gün yumurtladığıma neredeyse eminim. Yarın eğer yükselmezse belli ki adet geliyor ama yükselirse neden olmasınBence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelim
Değişik gerçektenneyse sonu güzel olsun inşallah, değerlendirmeleri bırakma bence hiç belli olmaz bu ff’e
Aynen canım bekleyelim görelim de birden düşüp bugün tekrar 36.7 ye çıkması şaşırttı beni.Bence güzel şeyler olabilir, bekleyelim görelim ☺
Değişik gerçektenneyse sonu güzel olsun inşallah, değerlendirmeleri bırakma bence hiç belli olmaz bu ff’e
Evet evet yarın az çok belli olur ateşe göre, ay inşallah yükselirGeçen ay kimyasal yaşadım ya belki diyorum denge şaşmıştır ama 15. Gün yumurtladığıma neredeyse eminim. Yarın eğer yükselmezse belli ki adet geliyor ama yükselirse neden olmasın
Yaniii benim iki hamile tablomda da çakılma var ama daha erken olmuş. Sen 8.gündesin yerleşme zamanları sanki, umarım efsanevi yerleşme düşüşüdür yaşadığınAynen canım bekleyelim görelim de birden düşüp bugün tekrar 36.7 ye çıkması şaşırttı beni.
Ah ahhhh ne güzel olur dimi geçen ay ki hüsrandan sonra çok iyi gelir. Neyse yine de olmazsa da çok çok üzülmicem hayırlısı diyip geçicemEvet evet yarın az çok belli olur ateşe göre, ay inşallah yükselir
Yaniii benim iki hamile tablomda da çakılma var ama daha erken olmuş. Sen 8.gündesin yerleşme zamanları sanki, umarım efsanevi yerleşme düşüşüdür yaşadığın
İnş. Canım inş. öyledir ağzından bal damlıyorEvet evet yarın az çok belli olur ateşe göre, ay inşallah yükselir
Yaniii benim iki hamile tablomda da çakılma var ama daha erken olmuş. Sen 8.gündesin yerleşme zamanları sanki, umarım efsanevi yerleşme düşüşüdür yaşadığın ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?