Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geliyorum solda 17mm sağda 13mm yumurta varmis günasiri iliski önerdi ates 35.9 ovulasyon testim de böyle yarin olabilir mi ki yumurtlama

Eklentiler

• 20190429_100443.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar doktordan geliyorum solda 17mm sağda 13mm yumurta varmis günasiri iliski önerdi ates 35.9 ovulasyon testim de böyle yarin olabilir mi ki yumurtlama
Olabilir canım günde 2mm büyüyor. Cumartesi sabah 12mm’tdi dimi senin? Yarın bu saatlerde 19mm olsa yarın ya da Çarşamba çatlar zannımca Sen ya doktorun dediği gibi yap, ya da içine sinmezse 3gün peşpeşe sonra gün aşırı devam et.

Akşam 20.00 gibi de yapsana ovulasyon..

Merhaba kızlar ben bu ay ovulaston testine başladım ilk defa kullanacağım. Clearblue marka sabah 11 de yaptım. Kutunun İçinde 4 saat su içmemek gerektiği yazıyor. En sağlıklı ölçüm saat kaçta yapılan??? Bilmediğim konu yalnış yapmak istemiyorum.

Ben sabah 10 da yapiyorum canim 2.5 saat falan su icmiyorum sonra yapiyorum .

Tablo yumurta çatladı diyor. Muhtemel 15. Gün. Ateş çok iyi gitmiyor. Hamilelik beklenen bir tablo değil ama kesin birşey demek çok zor. İnşallah bebişin seninledir.
İnan zaten bende hamile miyim acaba diye düşünmüyorum. Düşünmek ütopik olur ama bu tablo neden böyle dengesiz gitti onu çözemedim muhtemelen yarın da regl başlar.

Günaydın arkadaşlar ateşim 0.1 derece yükselmiş ama bunu baz almamalıyım dimi neticede hala düşük bir ısı gibi duruyor

Tatlim sozunu dinledim simdi yaptim ama bu cok kottu ilikken nasil ictin bunu

Burnuna mandal tıka birde soğumaya yakın iç Ben hic ara vermeden dikiyordum.. yaninda cikolata bulundur kuzum içten bi koku geliyor onu bastiriyor.
Ilkinde ben kendime gelememistim sonra mandal ise aradi tamamen nefesi kesti.. bi kac gun sonra daha rahat iciyorsun

Yarisina kadar geldim simdi. Sabah aksammi icicem bunu sogumaya yakin daha iyi iciliyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…