Olabilir canım günde 2mm büyüyor. Cumartesi sabah 12mm’tdi dimi senin? Yarın bu saatlerde 19mm olsa yarın ya da Çarşamba çatlar zannımcaKızlar doktordan geliyorum solda 17mm sağda 13mm yumurta varmis günasiri iliski önerdi ates 35.9 ovulasyon testim de böyle yarin olabilir mi ki yumurtlama
Ben sabah 10 da yapiyorum canim 2.5 saat falan su icmiyorum sonra yapiyorum .Merhaba kızlar ben bu ay ovulaston testine başladım ilk defa kullanacağım. Clearblue marka sabah 11 de yaptım. Kutunun İçinde 4 saat su içmemek gerektiği yazıyor. En sağlıklı ölçüm saat kaçta yapılan??? Bilmediğim konu yalnış yapmak istemiyorum.
Çok teşekkürler canım. Bende sabah eşimi 7 de işe gönderdim. Sonra 4 saat su içmeyecem diye geri yattım.Ben sabah 10 da yapiyorum canim 2.5 saat falan su icmiyorum sonra yapiyorum .
Canım ilk idrarla yapma. Saat 12-1-2-3-4 olur farketmez. Akşamda yapabilirsin.Çok teşekkürler canım. Bende sabah eşimi 7 de işe gönderdim. Sonra 4 saat su içmeyecem diye geri yattım.sonra 11 kadar dayanabildim 11 de de yaptım.
Tamam canım teşekkürler. 11 de yapmıştum 12 dee yaparım.Canım ilk idrarla yapma. Saat 12-1-2-3-4 olur farketmez. Akşamda yapabilirsin.
Canım benim tablo için düşüncelerini alabilir miyimCanım ilk idrarla yapma. Saat 12-1-2-3-4 olur farketmez. Akşamda yapabilirsin.
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün. Bıngıldak ne?Selam kızlar doğum yapalı 12 gün oldu elhamdülillah herşey güzel geçti ama bebeğimin bıngıldagı küçük dedi doktor daha önce başına böyle bişey gelen varmı
Tablo yumurta çatladı diyor. Muhtemel 15. Gün. Ateş çok iyi gitmiyor. Hamilelik beklenen bir tablo değil ama kesin birşey demek çok zor. İnşallah bebişin seninledir.Canım benim tablo için düşüncelerini alabilir miyim
İnan zaten bende hamile miyim acaba diye düşünmüyorum. Düşünmek ütopik olur ama bu tablo neden böyle dengesiz gitti onu çözemedim muhtemelen yarın da regl başlar.Tablo yumurta çatladı diyor. Muhtemel 15. Gün. Ateş çok iyi gitmiyor. Hamilelik beklenen bir tablo değil ama kesin birşey demek çok zor. İnşallah bebişin seninledir.
Sogani yaptim allahim igrenc bisey bu ya offfbende yarın soğan suyuna başlayayım bari tabi bugün acil soğan bulmam lazım.her yerde beyaz soğan var deli olcam
Tatlim sozunu dinledim simdi yaptim ama bu cok kottu ilikken nasil ictin bunu2 gün sonra başla kuzum bugün bittiyse adetin 7. günü başla
Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah şifa olsun
Tatlim sozunu dinledim simdi yaptim ama bu cok kottu ilikken nasil ictin bunu
Yarisina kadar geldim simdi. Sabah aksammi icicem bunuBurnuna mandal tıka birde soğumaya yakın içBen hic ara vermeden dikiyordum.. yaninda cikolata bulundur kuzum içten bi koku geliyor onu bastiriyor.
Ilkinde ben kendime gelememistim sonra mandal ise aradi tamamen nefesi kesti.. bi kac gun sonra daha rahat iciyorsun
dün iş çıkışı deli gibi soğan aradım ya.en son bir yerde eli yüzü düzgün buldum da aldım.bende bu sabah başladım.benim burnumun koku alma gibi bi özelliği olmadığı için lıkır lıkır içtim gittiSogani yaptim allahim igrenc bisey bu ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?