- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Yarisina kadar geldim simdi. Sabah aksammi icicem bunusogumaya yakin daha iyi iciliyor ama.
Bir müddet sonra alışacaksın. Sonrasında bi çikolata at ağzına iyi geliyor. Ama sakın bırakma derim.Yarisina kadar geldim simdi. Sabah aksammi icicem bunusogumaya yakin daha iyi iciliyor ama.
sağol kuzum inşallah fayda eder.bebiş olmasada fayda sağlar gerçi orası kesinBir müddet sonra alışacaksın. Sonrasında bi çikolata at ağzına iyi geliyor. Ama sakın bırakma derim.hilallll canım sende başlamışsın hayırlı olsun. İnşallah faydasını görürsünüz
Bebiş olsa bal kaymak olur amasağol kuzum inşallah fayda eder.bebiş olmasada fayda sağlar gerçi orası kesin
ya bende reflü var.dışardan poğaça simit yağlı yemek şu bu hiç yiyemem direk reflüm azıyor.soğanda reflü için iyi değil ya.bu benim midemi daha kötü yaparmı ki.hatırlamıyorum da ilk yaptığımdada bişeyden dolayı yarıda bıraktıydım.acaba reflüden mıBebiş olsa bal kaymak olur amabenimde son günlerim artık. Resmen saat sayar oldum
Mide yanması için emme tabletleri oluyor ya onlardan kullanabilirsin çünkü aynı sorun bende de var. Ve soğan benim de midemi rahatsız etmişti ama hemen o tabletlerden alıyordum iyi geldi bana. Ateşte ciddi dengesizlik var ve ne olacaksa biran önce sonuçlanmasını istiyorum. Gebelik yok bu net ama inşallah regl gecikmesi yaşamamya bende reflü var.dışardan poğaça simit yağlı yemek şu bu hiç yiyemem direk reflüm azıyor.soğanda reflü için iyi değil ya.bu benim midemi daha kötü yaparmı ki.hatırlamıyorum da ilk yaptığımdada bişeyden dolayı yarıda bıraktıydım.acaba reflüden mı
hayırlısı olsun kuzum.ateşini takip ediyorum.bu ay bi dengesizlik var.artık geçen ay ki kimyasalın etkilerimi bilemiyoruz tabi.genede çıkmadık candan umut kesilmez.bekleyip göreceğiz canım
evet ya şimdi okudum da reflü şikayetlerini artırıyormuş.muhtemelen ilk yaptığımda da bundan dolayı yarıda bıraktım.talcid var evde oda dediğin emilen tabletlerden di demi.onu eşim arada kullanıyorda ben hiç kullanmadım.onu kullanırım olmazsa.Mide yanması için emme tabletleri oluyor ya onlardan kullanabilirsin çünkü aynı sorun bende de var. Ve soğan benim de midemi rahatsız etmişti ama hemen o tabletlerden alıyordum iyi geldi bana. Ateşte ciddi dengesizlik var ve ne olacaksa biran önce sonuçlanmasını istiyorum. Gebelik yok bu net ama inşallah regl gecikmesi yaşamam
Aynen talcid ya da rennie ki ben kendisini daha çok severim. Talcidin tadını hiç beğenmiyorum çünkü ama ikiside aynı işlemi görüyor. İstemiyorum bu stresi ama işte malesef oluyorevet ya şimdi okudum da reflü şikayetlerini artırıyormuş.muhtemelen ilk yaptığımda da bundan dolayı yarıda bıraktım.talcid var evde oda dediğin emilen tabletlerden di demi.onu eşim arada kullanıyorda ben hiç kullanmadım.onu kullanırım olmazsa.
bu ay belki bi dengesizlik olur,günün de de değişiklik olabilir ama sonraki ay düzene girer galiba.tani onun bu dengesizliği seni strese sokuyor.
şu an midem yanmaya başladı bile ya.bende talcidin tadını beğenmediğim işin sadece 1 kere kullandım.bi dahada kullanmadım. umarım kürün sonunu getirebilirim.mideden olmayımda. çalışmalar içinde elimden geleni yapacağımAynen talcid ya da rennie ki ben kendisini daha çok severim. Talcidin tadını hiç beğenmiyorum çünkü ama ikiside aynı işlemi görüyor. İstemiyorum bu stresi ama işte malesef oluyoradetim başlasa relax olcam o yüzden son günüm biraz daha sabretcem artık. Çalışmalarını sakın ihmal etme tıpkı geçen ay olduğu gibi. Süper bir performans bekliyorum senden
O zaman rennie al inan bak talcidle alakası bile yok ve hemen etki ediyor. Neredeyse su bile midemi yaktığı için denemediğim mide ilacı kalmadı. Allah büyük bizim için her zaman en iyisini veriyorşu an midem yanmaya başladı bile ya.bende talcidin tadını beğenmediğim işin sadece 1 kere kullandım.bi dahada kullanmadım. umarım kürün sonunu getirebilirim.mideden olmayımda. çalışmalar içinde elimden geleni yapacağım
inşallah gecikme falan olmaz seni daha fazla strese sokmadan gelir adetin canım.tabi gönlümüz bebiş olmasından yana
şu an çok rahatsız etmeye başladı.talcid hiç fayda sağlamamıştı bana.muz leblebi falan mı yesem.korkum mideme daha çok hasar vermekten.çünkü reflüyü dikkate almayınca daha kötü sonuçları oluyor.olmadı senin dediğin ilacı da denerimO zaman rennie al inan bak talcidle alakası bile yok ve hemen etki ediyor. Neredeyse su bile midemi yaktığı için denemediğim mide ilacı kalmadı. Allah büyük bizim için her zaman en iyisini veriyor
Tabi canım bir yeri tamir ederken diğer yeri bozmamak lazımşu an çok rahatsız etmeye başladı.talcid hiç fayda sağlamamıştı bana.muz leblebi falan mı yesem.korkum mideme daha çok hasar vermekten.çünkü reflüyü dikkate almayınca daha kötü sonuçları oluyor.olmadı senin dediğin ilacı da denerim
Tebrikler canım. Hayırlı olsun.. sağlıkla devam etsin.Selam kızlar doğum yapalı 12 gün oldu elhamdülillah herşey güzel geçti ama bebeğimin bıngıldagı küçük dedi doktor daha önce başına böyle bişey gelen varmı
Canım lh bariz yüksek ama çatlatacak kadar değil gibi, bugün 20-21mm dir senin yumurtalar. 18-24mm arası çatlıyor deniliyor ya, belki seninkiler biraz daha büyüyecektir 1-2 güne daha ihtiyacın olabilir. Sen çalışmaları bırakma ateş yükselene kadarGünaydın kızlar benim ovulasyon testim bir türlü koyulaşmadı
Pazartesi 17mm ve 13mm yumurta vardı
Büyümedi mi acaba
Ates 36.0
Kızlar bi akıl verin
Bu arada folikül takibinde beni doktor çatlayacağını düşündüğü günden bir gün sonda tekrar çağırıyordu, çatlamış mı bakmak için. Seni çağırmadı mı bu aralar?Günaydın kızlar benim ovulasyon testim bir türlü koyulaşmadı
Pazartesi 17mm ve 13mm yumurta vardı
Büyümedi mi acaba
Ates 36.0
Kızlar bi akıl verin
Sagol canım mesajın moral olduCanım lh bariz yüksek ama çatlatacak kadar değil gibi, bugün 20-21mm dir senin yumurtalar. 18-24mm arası çatlıyor deniliyor ya, belki seninkiler biraz daha büyüyecektir 1-2 güne daha ihtiyacın olabilir. Sen çalışmaları bırakma ateş yükselene kadar ☺
Yok canım çagirmadi. Ben ilk yumurta takibi diye gitmemiştim . Normal muayene olmak icin kist var mi rahim toparlanmis mi süt hormonum yüksek mi diye yumurtalarada bakıverdiBu arada folikül takibinde beni doktor çatlayacağını düşündüğü günden bir gün sonda tekrar çağırıyordu, çatlamış mı bakmak için. Seni çağırmadı mı bu aralar?
Sagol canım mesajın moral oldu
Bal tarcın cörekotu yemeyim artik degil mi?
Bide 2-3 gündür afedersin ıslaklık arttı
Ama ikinciye de çağırdı sonuçta, bu aralar da çağırmalıydıYok canım çagirmadi. Ben ilk yumurta takibi diye gitmemiştim . Normal muayene olmak icin kist var mi rahim toparlanmis mi süt hormonum yüksek mi diye yumurtalarada bakıverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?