Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cağırmadı gec yumurtlayacak gibisin dedi başkada birsey demedi
İnşallah hayirlisi ile bi dene ben göreydim pozitifi
İyi olmuş canım keyfini cıkar pozitifin
Maşallah ateşinde güzel yükselmis🖒
bu ay herkesin yüzü güler inşallah

Benimde aynen 3 günüm kaldi ve ates senin gbi.adetimin ilk gunu gbi halsizlik ve kasiklarda adet agrisi dolanıyor. Benimde hic umudum yok canm
Benim ağrım falan yok ama test negatif çıkınca umudum kalmadı hayırlısı canım bakalım adet günü gelince anlıcaz artık inş. iyi sonuçlar alırız

Hic hissetmiyorum cunku cok halsizlik vurdu beni. Kolum kanadim kalkmiyor. Sanki adetimin ilk gunu gbi. Progestan iciyorum da ben. Acaba olacaktim da o mu erteledi bilmiyorum
Canım progestan varsa düşük olmasın diye veriyor dr. Adetinde düzensizlik varsa belki düzene giriyodur ondan olabilir ama şu da var bende aynı görevi gören sadece ismi farklı hap kullanıyorum duphaston çok uyku yapıyo. Sen umudunu kesme sonuçta daha test yapmamışsın yarın bi bak belki pozitif çıkar negatif çıkarsa belirsizlikten kurtulursun

İnş. Canım ama benim hiç umudum yok 3 gün kaldı adetime test yaptım negatif çıkınca sanki ateşin bi önemi kalmıyomuş gibi geliyo
Benimde aynen 3 günüm kaldi ve ates senin gbi.adetimin ilk gunu gbi halsizlik ve kasiklarda adet agrisi dolanıyor. Benimde hic umudum yok canm
kızlar durun bi bakalım.hemen niye bu ümitsizlik.test için daha erken de olabilir.tabi insanın adet olup olmayacağını anlayabiliyor ama sizin ateşler iyi kırmızlarda daha gelmedi.inşallah gelmiştir bebişleriniz

Hic sorma uykudan goz açamıyorum ondan da halsizlikten kolum kalkmiyor. Hayirlisi bakalim yarin ola hayrola atese gore bakicam canm

Kuzum sen ne güzel konuştun ya valla içime su serptin inşallah gelmişlerdir çifte bayram yaparız bizde

Amin inşallah canimm ❤ nedense bu ay en basindan beri hic umidim olmadi. Insallah yanıltır beri.

Hic hissetmiyorum cunku cok halsizlik vurdu beni. Kolum kanadim kalkmiyor. Sanki adetimin ilk gunu gbi. Progestan iciyorum da ben. Acaba olacaktim da o mu erteledi bilmiyorum

Pazartesi kanamam oldu çok fena progestanın hem ignesini hem ilacini verdiler salıda devam etti kanamam bugün bitti cok sukur
Ama beni sarhos gibi yapti ilac bugün kollarımı kaldıramayacak hale geldim.. çok halsizim çok uyku yaptı.
O yüzden ilaçtan olabilir..
3 gündür moral bozukluğundan hemde ilaçtan yaşayan ölü gibiyim

Cok gecmis olsun canim allah sizi korusun insallah. Bende aynen öyleyim gecende sadece uyku yapmıştı hemde yazlığa gitmiştik sürekli araç içinde sicak diye uyumustum gozlerimi acamamistim. Şimdi hem uyku hem cok halsizlik yapti. Bir gram enerjim yok. Hasta gbi yatiyorum. Ay ay farkli hallere girer oldum. Işin içinden çıkamıyorum artik yoruldum dusunmicem gercekten.

Cok sagoll Allah razi olsun

ilactan dolayi oyle buyuk ihtimal bende bugün arastirdim bir cok insanda aynı tepkiler oluşmuş..
baş dönmesi de yapıyor.. tansiyonuda etkiliyor ara ara tansiyonunu da takip et kuzum

Yaaaa çok geçmiş olsun canım ikinize de sağlık versin Allah bundan sonra hep mi kullanacaksın progestanı ne dedi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…