Yok cağırmadı gec yumurtlayacak gibisin dedi başkada birsey demediAma ikinciye de çağırdı sonuçta, bu aralar da çağırmalıydıakıntı da arttıysa olacak inşallah bu iş, yakındır
Ben de iğnenin etkisini ölçmek için test yapmaya başladımher gün yapcam bakalım ne zaman sıfırlanacak bugün pek güzel pozitif çıktı
Amiin canım inşallah hepimiz gülelimYok cağırmadı gec yumurtlayacak gibisin dedi başkada birsey demedi
İnşallah hayirlisi ile bi dene ben göreydim pozitifi
İyi olmuş canım keyfini cıkar pozitifin
Maşallah ateşinde güzel yükselmis🖒
bu ay herkesin yüzü güler inşallah
canım maşallah ateşin güzel gidiyor.hergün bakıyorum senin tablonaKızlar benim ateşimi de değerlendirirmisiniz
İnş. Canım ama benim hiç umudum yok 3 gün kaldı adetime test yaptım negatif çıkınca sanki ateşin bi önemi kalmıyomuş gibi geliyocanım maşallah ateşin güzel gidiyor.hergün bakıyorum senin tablonao ani düşüş ve yükseliş inşallah yerleşmedir
Benimde aynen 3 günüm kaldi ve ates senin gbi.adetimin ilk gunu gbi halsizlik ve kasiklarda adet agrisi dolanıyor. Benimde hic umudum yok canmİnş. Canım ama benim hiç umudum yok 3 gün kaldı adetime test yaptım negatif çıkınca sanki ateşin bi önemi kalmıyomuş gibi geliyo
Benim ağrım falan yok ama test negatif çıkınca umudum kalmadı hayırlısı canım bakalım adet günü gelince anlıcaz artık inş. iyi sonuçlar alırızBenimde aynen 3 günüm kaldi ve ates senin gbi.adetimin ilk gunu gbi halsizlik ve kasiklarda adet agrisi dolanıyor. Benimde hic umudum yok canm
Bende de test var ama cesaret yok. Biktim negatif gormekten. Nasilsa yine olmadi yapmaya gerek görmüyorum artikBenim ağrım falan yok ama test negatif çıkınca umudum kalmadı hayırlısı canım bakalım adet günü gelince anlıcaz artık inş. iyi sonuçlar alırız
Yarın sabah yap canım belki pozitif dirBende de test var ama cesaret yok. Biktim negatif gormekten. Nasilsa yine olmadi yapmaya gerek görmüyorum artikhayirlisi canm insallah
Hic hissetmiyorum cunku cok halsizlik vurdu beni. Kolum kanadim kalkmiyor. Sanki adetimin ilk gunu gbi. Progestan iciyorum da ben. Acaba olacaktim da o mu erteledi bilmiyorumYarın sabah yap canım belki pozitif dir
Canım progestan varsa düşük olmasın diye veriyor dr. Adetinde düzensizlik varsa belki düzene giriyodur ondan olabilir ama şu da var bende aynı görevi gören sadece ismi farklı hap kullanıyorum duphaston çok uyku yapıyo. Sen umudunu kesme sonuçta daha test yapmamışsın yarın bi bak belki pozitif çıkar negatif çıkarsa belirsizlikten kurtulursunHic hissetmiyorum cunku cok halsizlik vurdu beni. Kolum kanadim kalkmiyor. Sanki adetimin ilk gunu gbi. Progestan iciyorum da ben. Acaba olacaktim da o mu erteledi bilmiyorum
İnş. Canım ama benim hiç umudum yok 3 gün kaldı adetime test yaptım negatif çıkınca sanki ateşin bi önemi kalmıyomuş gibi geliyo
kızlar durun bi bakalım.hemen niye bu ümitsizlik.test için daha erken de olabilir.tabi insanın adet olup olmayacağını anlayabiliyor ama sizin ateşler iyi kırmızlarda daha gelmedi.inşallah gelmiştir bebişlerinizBenimde aynen 3 günüm kaldi ve ates senin gbi.adetimin ilk gunu gbi halsizlik ve kasiklarda adet agrisi dolanıyor. Benimde hic umudum yok canm
Hic sorma uykudan goz açamıyorum ondan da halsizlikten kolum kalkmiyor. Hayirlisi bakalim yarin ola hayrola atese gore bakicam canmCanım progestan varsa düşük olmasın diye veriyor dr. Adetinde düzensizlik varsa belki düzene giriyodur ondan olabilir ama şu da var bende aynı görevi gören sadece ismi farklı hap kullanıyorum duphaston çok uyku yapıyo. Sen umudunu kesme sonuçta daha test yapmamışsın yarın bi bak belki pozitif çıkar negatif çıkarsa belirsizlikten kurtulursun
Tamam canım inş güzel sonuç alrsınHic sorma uykudan goz açamıyorum ondan da halsizlikten kolum kalkmiyor. Hayirlisi bakalim yarin ola hayrola atese gore bakicam canm
Kuzum sen ne güzel konuştun ya valla içime su serptin inşallah gelmişlerdir çifte bayram yaparız bizdekızlar durun bi bakalım.hemen niye bu ümitsizlik.test için daha erken de olabilir.tabi insanın adet olup olmayacağını anlayabiliyor ama sizin ateşler iyi kırmızlarda daha gelmedi.inşallah gelmiştir bebişleriniz
Amin inşallah canimm ❤ nedense bu ay en basindan beri hic umidim olmadi. Insallah yanıltır beri.kızlar durun bi bakalım.hemen niye bu ümitsizlik.test için daha erken de olabilir.tabi insanın adet olup olmayacağını anlayabiliyor ama sizin ateşler iyi kırmızlarda daha gelmedi.inşallah gelmiştir bebişleriniz
Hic hissetmiyorum cunku cok halsizlik vurdu beni. Kolum kanadim kalkmiyor. Sanki adetimin ilk gunu gbi. Progestan iciyorum da ben. Acaba olacaktim da o mu erteledi bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim allah sizi korusun insallah. Bende aynen öyleyim gecende sadece uyku yapmıştı hemde yazlığa gitmiştik sürekli araç içinde sicak diye uyumustum gozlerimi acamamistim. Şimdi hem uyku hem cok halsizlik yapti. Bir gram enerjim yok. Hasta gbi yatiyorum. Ay ay farkli hallere girer oldum. Işin içinden çıkamıyorum artik yoruldum dusunmicem gercekten.Pazartesi kanamam oldu çok fena progestanın hem ignesini hem ilacini verdiler salıda devam etti kanamam bugün bitti cok sukur
Ama beni sarhos gibi yapti ilac bugün kollarımı kaldıramayacak hale geldim.. çok halsizim çok uyku yaptı.
O yüzden ilaçtan olabilir..
3 gündür moral bozukluğundan hemde ilaçtan yaşayan ölü gibiyim
Cok gecmis olsun canim allah sizi korusun insallah. Bende aynen öyleyim gecende sadece uyku yapmıştı hemde yazlığa gitmiştik sürekli araç içinde sicak diye uyumustum gozlerimi acamamistim. Şimdi hem uyku hem cok halsizlik yapti. Bir gram enerjim yok. Hasta gbi yatiyorum. Ay ay farkli hallere girer oldum. Işin içinden çıkamıyorum artik yoruldum dusunmicem gercekten.
YaaaaPazartesi kanamam oldu çok fena progestanın hem ignesini hem ilacini verdiler salıda devam etti kanamam bugün bitti cok sukur
Ama beni sarhos gibi yapti ilac bugün kollarımı kaldıramayacak hale geldim.. çok halsizim çok uyku yaptı.
O yüzden ilaçtan olabilir..
3 gündür moral bozukluğundan hemde ilaçtan yaşayan ölü gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?