- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Yaaaaçok geçmiş olsun canım ikinize de sağlık versin Allah bundan sonra hep mi kullanacaksın progestanı ne dedi doktorun?
Muhtemelen ilaçtan. Anlamadigim progestan ateşi etkiliyor mu? Ateşim düşmedi, gerci adete normalde 3 gun var ama 2 aydir şaşırdı kendini. Kimyasal dengemi bozdu sanirim. Kimyasal diye uzadi sonraki ay kisa oldum. Bu ay ne zaman olacagim fikrim yok. Zaten muhtemelen progestan yuzunden gec olacagim. Bu ay hic kendimde degilim valla.Cok sagoll Allah razi olsun
ilactan dolayi oyle buyuk ihtimal bende bugün arastirdim bir cok insanda aynı tepkiler oluşmuş..
baş dönmesi de yapıyor.. tansiyonuda etkiliyor ara ara tansiyonunu da takip et kuzum
Allah korusun, neyse ki kanama durmuş canımÇokk sagol Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin
Eğer 3 gün içinde kanamam durmasaydı hastaneye yatacaktım.. hem ilac hem iğne kullaniyorum bu aksam durdu çok şükür
10 gun boyunca kesin kullanacagım hatta 10 gun boyunca bir tek tuvalete kalkacağım
Ondan sonrasını bilmiyorum doktor şuanda ilerisi icin birsey söylemedi
Artik endişe duyman hic bitmeyecek canm. Çünkü bebeğin seninle❤ sadace sükunetini koru inşallah allahta korur merak etme.Çok sagolun kizlar cok sükür
Hayatimin en zor iki gününü geçirdim bugün kanama lekeye sonra da kaybolunca rahatladım daha iyiyim
Yarın 10:10 geçe randv. var inşallah bebekte iyidir iyi dusunmeye calissamda icim biraz tuhaf
Çok geçmiş olsun canım. Allah birdaha sorun yaşatmasun sağlıkla devam edersin bebişinle inşallah. . Dikkat et kendine..Pazartesi kanamam oldu çok fena progestanın hem ignesini hem ilacini verdiler salıda devam etti kanamam bugün bitti cok sukur
Ama beni sarhos gibi yapti ilac bugün kollarımı kaldıramayacak hale geldim.. çok halsizim çok uyku yaptı.
O yüzden ilaçtan olabilir..
3 gündür moral bozukluğundan hemde ilaçtan yaşayan ölü gibiyim
Artik endişe duyman hic bitmeyecek canm. Çünkü bebeğin seninle❤ sadace sükunetini koru inşallah allahta korur merak etme.
Meyveliturta19 cok gecmiş olsun canim. Allah im bir daha yaşatmasın Rabbim herkesin yavrusunu korusun .
Çok geçmiş olsun canım. Allah birdaha sorun yaşatmasun sağlıkla devam edersin bebişinle inşallah. . Dikkat et kendine..
Muhtemelen ilaçtan. Anlamadigim progestan ateşi etkiliyor mu? Ateşim düşmedi, gerci adete normalde 3 gun var ama 2 aydir şaşırdı kendini. Kimyasal dengemi bozdu sanirim. Kimyasal diye uzadi sonraki ay kisa oldum. Bu ay ne zaman olacagim fikrim yok. Zaten muhtemelen progestan yuzunden gec olacagim. Bu ay hic kendimde degilim valla.
Şifa olsunda herseye razıyız vallaHic bilmiyorum ki ateşi etkiliyor mu diye.. bende ilk kez kullanmaya başladım ama çok etkili bi ilaç
Hele iğnesi 3 günde bir vurulmam lazım pazartesi vuruldum hala ağrısı devam ediyor
canım benim çok çok geçmiş olsun sanada bebişedeÇok sagolun kizlar cok sükür
Hayatimin en zor iki gününü geçirdim bugün kanama lekeye sonra da kaybolunca rahatladım daha iyiyim
Yarın 10:10 geçe randv. var inşallah bebekte iyidir iyi dusunmeye calissamda icim biraz tuhaf
canım benim çok çok geçmiş olsun sanada bebişedeinşallah yarın herşey yolunda olur.içini ferah tut.iyi düşünelim iyi olsun demi içinin tuhaf olması da normal kuzum.o kadar zamandan sonra meleğine kavuştun,tabi ki tedirgin olursun.Allahım ikinizede sağlık versin
Sonunda canim cok şükür yakaladımBence evet
Bence piki yakalamışsın ve iliski olmali eşinde sikinti yoksa sperm azligi gbi. Bos geçme derim. Arkadaslarda dusuncelerini yazar canm. Cunku dr bana 3 gun ust uste diyordu sonra gun asiriSonunda canim cok şükür yakaladım
Dün ilişki olmuştu bugünde olmalı mı
Akşama doğru bir daha test yapayım mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?