• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydın kızlar
cok uykum var gerı yatıcam ama yatmadan bakayım buralara dedım

Gunaydin kizlar bool bebisli gunler herkese

sizden ricam dunden beri su tblomu bi yorumlarmisiniz

Ocak 11 gibi beklenen kirmizi kart ama bende hic belli olmuyor 4 gundur de ates sabit,ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur onda da birsey yok anlamadim:(((
39dc2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

senın yumurtlaman olmamıs canım
gecen hafta falanda olmustur belkı dıye dusunme o zamanda olmamaıs cunku atesın dusuk devam edıyor
sabıt gıtmesı kafaya takılacak bısey degıl
bazı ınsanın yumurtlama oncesı sabıt gıder bırden yukselır bı kac kademe
bazısının duser bırden yukselır
sen bu ay ılk defa olcuyorsan vucudunu tanımıs olacaksın
adet duzensızlıgın varsa yada dongun uzun suruyosa cok normal suan daha yumurtlamamıs olman

3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bata 7 kaldı..bu tablodan bebek çıkar mı acaba?? hiç böylesi saçmasını görmedim ben.:60:

aysunayy tablana baktımda sanki 8. günde yumurtlamışsın gibi hatta 2 defa yumurtlama olmuş sanki

Gunaydin kizlar bool bebisli gunler herkese

sizden ricam dunden beri su tblomu bi yorumlarmisiniz

Ocak 11 gibi beklenen kirmizi kart ama bende hic belli olmuyor 4 gundur de ates sabit,ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur onda da birsey yok anlamadim:(((
39dc2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

canımm bugün yarın ateşin yükselir gibi benimde böyle olmuştu 4 gün sonunda fırladı

bahar saklanmış bi yerlere kendini göstermiyo bu tablo bağırıyo canım bee hamile tablosu sen kan ver bugün
cuma günü o hatayı yaptım ya negatifi gördüm kanda o yüzden cumaya kadar bekliycem gelmezse kırmızılar gidicem. birde adet olunca ateş kaçlarda seyreder? 36.1 falanmı?

gunaydın kızlar
cok uykum var gerı yatıcam ama yatmadan bakayım buralara dedım

senın yumurtlaman olmamıs canım
gecen hafta falanda olmustur belkı dıye dusunme o zamanda olmamaıs cunku atesın dusuk devam edıyor
sabıt gıtmesı kafaya takılacak bısey degıl
bazı ınsanın yumurtlama oncesı sabıt gıder bırden yukselır bı kac kademe
bazısının duser bırden yukselır
sen bu ay ılk defa olcuyorsan vucudunu tanımıs olacaksın
adet duzensızlıgın varsa yada dongun uzun suruyosa cok normal suan daha yumurtlamamıs olman

yorum icin sagol canim bakalim elerki gunlerde ne olcak,sana iyi uykular,tatli ruyalar

canım sen test yap bence olumlu sonuc alırsın atesın cok iyi.
Allahım bana sabır versin diye dua ediyorum çünkü tüm belirtilerle cuma kan testi yaptırdım negatifi yedim çok üzüldüm kendimi toparlayamadım. o yüzden birkaç gün daha bekliycem adet olmassam gidicem. ateş umut verici ama korkuyorum işte

Allahım bana sabır versin diye dua ediyorum çünkü tüm belirtilerle cuma kan testi yaptırdım negatifi yedim çok üzüldüm kendimi toparlayamadım. o yüzden birkaç gün daha bekliycem adet olmassam gidicem. ateş umut verici ama korkuyorum işte

canım kan tahlili yaptırdıgını bilmiyordum sen biraz bekle ona gore tekrar yaparsın test o zaman . inşallah sonuc guzel olur.

ya bende sabah ates gerı yukselınce umıtle hadı bı test yapayım dedım
erken testlerden var evde
tabı yıne cevabımı aldım
sanırım dogum gunum kana bulanacak yıne cuma gunu :37:

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bence sen 24 unde yumrutladın
o yzuden de dpo 14 suruyosa 6 gunun var daha beklemedesın suan :34:

bence ateşin normale dönüyor yarında yükselirse sorun yok ama o testlere güvenmiyorum ben canım çünkü 2 ay önce pozitifi gördüm sonra adet oldum ben güzel gönlünü sıkma zaten hamileysen eğer ki inşaallah öyledir daha yerleşeli 2 gün olmuş nasıl çıksın idrarda

bence ateşin normale dönüyor yarında yükselirse sorun yok ama o testlere güvenmiyorum ben canım çünkü 2 ay önce pozitifi gördüm sonra adet oldum ben güzel gönlünü sıkma zaten hamileysen eğer ki inşaallah öyledir daha yerleşeli 2 gün olmuş nasıl çıksın idrarda

valla bılemıyorum beklıcem bakalım sabırla
bıde o aradakı 36.9 lar normalde ateslendım hastaydım o yuzden yoksa benım atesım en yuksek 36.7 cıkar sımdıye kadar
erken saatte olcuyorum bıde onun da etkısı var

sende takma kafana bence kanda negatıf normal cunku erken yapmıssın testı
ama ınsallah sonu guzel olacak gıbı bu tablonun

ins canim dedigin gibi olur yumurtlamiycam diye endiselerim var :((((
her kadın her ay yumurtlamaz diyorlarr ya yalannnnnn yumurtlama oluyor ama kalitesi düşük oluyor yalnız doktorum bana yumurtlama olduktan sonra ateş yükselir diye birşey yok demişti. en fazla 0,1 falan yükselebilirmiş ama gebelikte bariz bir yükselme olurmuş

valla bılemıyorum beklıcem bakalım sabırla
bıde o aradakı 36.9 lar normalde ateslendım hastaydım o yuzden yoksa benım atesım en yuksek 36.7 cıkar sımdıye kadar
erken saatte olcuyorum bıde onun da etkısı var

sende takma kafana bence kanda negatıf normal cunku erken yapmıssın testı
ama ınsallah sonu guzel olacak gıbı bu tablonun
bende sana onu soracaktım 3 gün yüksek diye. benimde adet bitti yükseldi bir ara sildim o ateşi tablodan. o 3 günü yok sayarsak süper tablon var canımm inş. hamilesindir ayy yarın kaç olacak ateşin çok merak ettim

Günaydın arkadaşlar

ayyy nolur birde benim tabloma bakın kızlarrr
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ecntrk canım sen bence 24. gün yumurtayı çatlatmışsın,
dolayısıyla dpo 7 desin henüz, bence telaş yapma ateşin o tarihte anca 36 nın üzerine çıkmış...
şuanda da gayet iyi gidiyor, inş o günleri değerlendirmişsindir,
Ve inş bebiş gelir hayırlısı :)

Günaydın arkadaşlar

Ecntrk canım sen bence 24. gün yumurtayı çatlatmışsın,
dolayısıyla dpo 7 desin henüz, bence telaş yapma ateşin o tarihte anca 36 nın üzerine çıkmış...
şuanda da gayet iyi gidiyor, inş o günleri değerlendirmişsindir,
Ve inş bebiş gelir hayırlısı :)
tam 24 ü ve 26.sında çalışma oldu :)))

bende sana onu soracaktım 3 gün yüksek diye. benimde adet bitti yükseldi bir ara sildim o ateşi tablodan. o 3 günü yok sayarsak süper tablon var canımm inş. hamilesindir ayy yarın kaç olacak ateşin çok merak ettim
valla bılmem kı testın negatıf olması reglımı daha rahat beklememmı sagladı
nasıb bakalım

günaydın kızlar...
bat yarın ...bi ümit bekliyorum 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı...
ateşim yanıltıo beni hala 36.7 düşmesi gerekio adet olcaksam acama kaça kadar düşmesi lazım...yoksa bi ara 36.9 olmuştu 2 derece düştü bu bir düşüş sayılırmı...

:26:

günaydın kızlar...
bat yarın ...bi ümit bekliyorum 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı...
ateşim yanıltıo beni hala 36.7 düşmesi gerekio adet olcaksam acama kaça kadar düşmesi lazım...yoksa bi ara 36.9 olmuştu 2 derece düştü bu bir düşüş sayılırmı...

:26:

senın ortlamana gore o dususe yorum yapabılırz
bıde ılk defa olcuyorsan bu ay anlarsın az cok kacla adet olacagını

Back
X