• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize selamlar
Bugün regli günüm sabah ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı tabi çok ümitlendim iki tane test yaptım hiç bişey çıkmadı moralim bozuldu :43:
Ben bu ay 10.gün görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi bugünde adet günüm 25.günümdeyim inşallah kırmızılar gelmez habire tuvalete gidip peçeteyle kontrol ediyorum. Ateşim yüksek olmasa hiç umut etmeyecem ama işte öyle de ağrıyor ki kasıklarım ha geldi adetim ha gelecek :50:

haber ver bize d ecanm
uamrim gelmez adetin

canim kan icin her zaman gidebilirsin ac tok farketmiyor

Daha önceki aylarda heveslenmiştim kan verecektim bi kaç yere sormuştum öğlen 12 ye kadar kan alıyoruz demişlerdi o garibime gitmişti öğlen 12 ye kadar alıp akşam 6 da veriyorlarmış sonucu :50:
Bakalım bir iki gün daha beklemek istiyorum idrarda çizgi çıkmadı sonuçta :43:

bebeğim ve lorke sizin için bugün birer ümit olmuş inşallah. sonu güzel biten ümitler olur..

ben de dün ilk ilacımı aldım ama denildiği gibi ağırlık yapmadı gerçi daha 1 gün ama:26:

Daha önceki aylarda heveslenmiştim kan verecektim bi kaç yere sormuştum öğlen 12 ye kadar kan alıyoruz demişlerdi o garibime gitmişti öğlen 12 ye kadar alıp akşam 6 da veriyorlarmış sonucu :50:
Bakalım bir iki gün daha beklemek istiyorum idrarda çizgi çıkmadı sonuçta :43:

bence de canim bekle bugun olmazsan yarin da olmazsan umitleniriz zaten
olumlu sonuc gelecek deriz.
umarim idrarda erken oldugundan cikmamistir
belki istanbulda oyledr bilmiyorum ve gecen ay trye gelince zorluk cekmedim hic kan verme konusunda 3 saat icinde de cikti:34:

bence de canim bekle bugun olmazsan yarin da olmazsan umitleniriz zaten
olumlu sonuc gelecek deriz.
umarim idrarda erken oldugundan cikmamistir
belki istanbulda oyledr bilmiyorum ve gecen ay trye gelince zorluk cekmedim hic kan verme konusunda 3 saat icinde de cikti:34:

Yeter ki adetim gelmesin bir iki gün daha dayanmaya çalışırım çok zor oluyor beklemesi ben bugün ateşim düşer dedim daha yüksek çıktı ondan ümitlendim yarın da ölçerim ateşimi inşallah düşmez :18::18::18: yılbaşı hediyesi olur bize

Yeter ki adetim gelmesin bir iki gün daha dayanmaya çalışırım çok zor oluyor beklemesi ben bugün ateşim düşer dedim daha yüksek çıktı ondan ümitlendim yarın da ölçerim ateşimi inşallah düşmez :18::18::18: yılbaşı hediyesi olur bize

benim arkadaslarim hep cocuklu bebekli burdaki
ben de onlarla surekli cocuk magazlarini gezmek zorunda kaliyorum burda
kendim de coks eviyorum kiyafetlere bakmayi
daha once bebek icin hicbirsey almadim ama bugun dayanamadim cok cici bir yeni dogan bebek kiyafeti aldim minicik yaaaaa
bayildimmmm, ben de bir an once yeniden hamile olup kocama onunla supriz yapmak istiyorummmm

karanfilce tedavin hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın

bende dün kan testimi yeniledim, cuma günü de ilk dr.randevumuz var
inş.güzel haberler almak nasip olur, çok heyecanlıyız :31:

benim arkadaslarim hep cocuklu bebekli burdaki
ben de onlarla surekli cocuk magazlarini gezmek zorunda kaliyorum burda
kendim de coks eviyorum kiyafetlere bakmayi
daha once bebek icin hicbirsey almadim ama bugun dayanamadim cok cici bir yeni dogan bebek kiyafeti aldim minicik yaaaaa
bayildimmmm, ben de bir an once yeniden hamile olup kocama onunla supriz yapmak istiyorummmm

Ahh canım kötü bir deneyim yaşadın ama en azından hamile kalabildiğini öğrendin sende de eşinde de bir problem yokmuş bu da güzel bir haber. Ben inanıyorum ki sen yakın zamanda çok beklemeden bu güzel haberi eşine vereceksin. Allah büyüktür

amin inş.

rabbim isteyen herkese nasip etsin
kimseyi boynu bükük bırakmasın, kimsenin kucağına hasretle baktırmasın
bizi bizden başka kimse anlamaz
yaşamayan bilemez :31:

Kesinlikle katılıyorum canım bizi bizden başkası anlayamaz inan ki eşim bile anlamıyor ruh halimi her ay adet olunca için için ağladığımı bi de dalga geçiyor noldu çıkmadı mı yine çift çizgi demez mi sanki benim elimde dünde ağladım ağladım inşallah Rabbim duyar sesimizi de bize de bu yüce duyguyu nasip eder

canım beraber başladık maratona da ben senden evvel bitirdim galiba...ateşim düştü bugün akıntımda koyu sarı ve bol..hadi hayırlısı..genellikle adetin hagi ateşle başlarsa onuna bitiyor..tabi istisnaları da var...hadi sen tamamla güel haberle...:nazar::nazar:

My Ovulation Chart

sermavi, benim bu 2. tablom canım. daha çok erken ama bununla çözeceğim inşallah ateş olayını.
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/392aa5">My Ovulation Chart</a>
senin çizginin altına erken düşmüş. kısmet 2012 ye canım yaa...

canım beraber başladık maratona da ben senden evvel bitirdim galiba...ateşim düştü bugün akıntımda koyu sarı ve bol..hadi hayırlısı..genellikle adetin hagi ateşle başlarsa onuna bitiyor..tabi istisnaları da var...hadi sen tamamla güel haberle...:nazar::nazar:

My Ovulation Chart
amin canım iyi dileklerin içn teşekkürler benimde dün biraz akıntım oldu kremsi ve gögüslerimdeki hassasiyette henüz geçmedi ümidi yitirmememin tek sebebbide belkide odur ateşimde 1 derecede olsa yükseldi ben 37leri hiç göremeyecegim sanırım 36.7 dahi görebilecegimden emin deilim ama ümit dünyası işte yarınki ateşimi çok merak ediyorum sanada bu ayki tablomu göstereyim canım opaylaştıgım geçen ayın tablosuydu dur vereyim
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com

bebeğim ve lorke sizin için bugün birer ümit olmuş inşallah. sonu güzel biten ümitler olur..

ben de dün ilk ilacımı aldım ama denildiği gibi ağırlık yapmadı gerçi daha 1 gün ama:26:

saol karanfilcigim insaallah dedigin gibi ümitt vardırr dualarınızı eksik etmeyin kızlar yer gök dua

canım ben geçen ayın sonuna dogru ölçmeye başlamıştım dur onlarıda buraya yazayım ben 36.2le adet oldum

23. 36.2
24. 36.5
25. 36.6
26. 36.3
27. 36.3
28. 36.3
29. 36.2 ve kırmızıların geldigi gün

yani kıyaslama yapınca bugün 1derece yükselmesi açıkçası benide umutlandırdı yarınki sonucumu merak ediyorum
o zaman dedıgın gıbı artıs ve 36.4 senın ıcın ıyı sayılır
hadı hayırlısı bakalım

ınsallah dıyelım karanfılım
senınde tedavın hayırlı olsun bakalım
bana sadece o ılaclar yumurtlama zamanı kasıklara fazla baskı yapmsıtı

karanfilce tedavin hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın

bende dün kan testimi yeniledim, cuma günü de ilk dr.randevumuz var
inş.güzel haberler almak nasip olur, çok heyecanlıyız :31:

ınsallah guzel haberlerle gelırısnız skeerleblebı
bu arada tıckerında kı yazınıda cok begnedım :1:

kizlar unuttum hanginiz bahsetmistiniz gecenlerde
zona hastaligindan bahsettiniz acikcasi nasil birsey bilmiyorum ama tntde kubilay doktoru dinliyordum az once (programin tekrarini)
orda diyordu ust solunum yollari hastaliklarinda, hazimsizlikta ve zona hastaliginda NANE tuketin diyor.
****yalniz kizlar dikkat gebeler icin onerilmiyor nane cok fazla ;)

canım bugünleri değerlendir en azından gün aşır olsun..ilişki olan günlerini ve akıntılarnı işle hergün...akıntı tablonun çizgiyi çekmesi için önemli..hadi hayırlı olsun bakalım...ilk ve son olsun bu tablo...:3::3::3::nazar::nazar::nazar:

bugünden itibaren preseedle gün aşırı deneyeceğim bakalım.
inşallah ilk ve son olur canım. çok yoruldum artık. pes etmek istemiyorum ama enerjimde kalmadı.

Back
X