• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamileik iyi gidiyor bulantılr devam edıyor ama 2 gundur daha rahatım. bebişde iyidir herhalde ocakta kontorlum zamanı gelsin bekliyorum. sen nasılsın ?

Allah kolaylik versin hapsucum, umarim rahat rahat saglikla gecirirsin geri kalan zamani :49::nazar:
ben iyiyim bir dahaki aya konstantre olmaya calisiyorum canim:34:

kızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs

bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım

günaydın kızlar bugün ateşim 36.6 düşüşe geçti bat günüm bugün,bugün gelmezse yarın gelcek sanırım kırmızılar...:50:elden gelen bir şey yok kısmet....
gerçektende la havle vela kuvvete illa billahül galiyyülazim demeye gerçekten çok ihtiyacımız var bir tesbih çekim rahatlatır ferahlatır inşllah...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün ateşim 36.6 düşüşe geçti bat günüm bugün,bugün gelmezse yarın gelcek sanırım kırmızılar...:50:elden gelen bir şey yok kısmet....
gerçektende la havle vela kuvvete illa billahül galiyyülazim demeye gerçekten çok ihtiyacımız var bir tesbih çekim rahatlatır ferahlatır inşllah...

36.6 dusuk bı ates degıl
hemen salma bence kendını
duaedıp sabırla bekle bakalım

hayirlisi olsun canim
yeni doneminde bebegin seninle olur umarim

tesekkurler lorkecim bilgilendirdigin icin:16:

her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.bu günde ateş ölçme:1:
Allahım hepimize yardım etsin:49:

benim yeni döngüm bugün başladı...umarım güzel biter...aynı durumda olanlar varmı.....yani döngüsü yeni başlayan....:3::3::3:

kızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs

bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım

evet lorkecim kaza belası çok bu ayın dediğin gibi sadakaları çoğaltmak lazım
paylaşım için sağol canım :16:

semavi gecmişte sorun vramı diye sormuşsun var canım tüp bebek yaptırdık olmadı bende yumurta kalitesizliyi eşimdede varikosel var eşim amaliyat oldu 2 aya yakın oldu İNŞALLAH ALLAHIM bizede nasib eder isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar

Son düzenleme:
semavi gecmişte sorun vramı diye sormuşsun var canım tüp bebek yaptırdık olmadı bende yumurta kalitesizliyi eşimdede varikosel var eşim amaliyat oldu 2 aya yakın oldu İNŞALLAH ALLAHIM bizede nasib eder isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar

Rabbim şifa versin canım...peki sen hiç bişey kulandın mı canım..kür filan...yumurta sayın iyi de kalitesi mi az..bu arada yaş kaç..

cızgını dogru yere almıs gıbı ff
suan beklemedesın bakalım hayırlısı
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benim tablo cizgiyi cekti yumurtam 18. gün catlamış benim ki neden okdar yukarıya cizgi cekti o cizgi cektiyi yerden aşagıya düşersem mi adet olucam o anlamamı geliyo

kızlar yeni ögreniyorum cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın
senın eksık olcumlerın var
o yuzden de ff olanlarla hesap yapınca ortalamanı o sekılde bulmus sanırım
sen takılma o kısma
bı kac gun daha atesını gırınce durumun az cok bellı olur sanırım

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benim tablo cizgiyi cekti yumurtam 18. gün catlamış benim ki neden okdar yukarıya cizgi cekti o cizgi cektiyi yerden aşagıya düşersem mi adet olucam o anlamamı geliyo

kızlar yeni ögreniyorum cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın

canım senin en dük ve en yüksek ateşinn arasındaki fark çok olduğu için çizgin o kdar yüksekte..hamile olabilmen için ateşinin çizginin üzerinde kalması gerekiyor (yani genellikle böyle oluyr.)akıntılarını düzenli girmeyi unutma...12 günsonra belli olur...

Back
X