• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar nasılsınız.. gününüz güzel olsun..
bu ay ateş ölçmedim ben sadece son 1 haftadır ölçüyorum ateşimi.. geçen ay 27 sinde regl olmuştum ondan önceki ayda 27 siydi yani düzenli oluyorum.. günüm geçti. iki farklı markadan 4 tane sabah akşam test taptım çok silik değil ama digeri kadar koyu net olmayan çizgi çıktı. ve ben gecen ayki gibi olacak diye korkuyorum hatırlarsanız testim yanıltmıştı beni. ateşimde hiç düşmedi aksine son iki gündür dahada arttı. umarım bu sefer test maduru olmam.. kan testi yaptırmaya korkuyorum.. gözle görülür bi belirtimde yok gögüslerim çok agrıyodu bugün daha az agrıyo sürekli idrara çıkıyorum. nedersiniz olmuşmudur bu defa..

ami inş. canım darısıda sizlere olsun inş...

tebrik ederim.. Allah kucağına almayı nasip etsin.. geçmiş sayfaları okuyamadımda nezaman öğrendin hamile olduğunu benimde günüm 3 gün geçti ve silik çizgi çıkan testlerim var. kan vermeye korkuyorum..

bu ay ateş ölçmedim ben sadece son 1 haftadır ölçüyorum ateşimi.. geçen ay 27 sinde regl olmuştum ondan önceki ayda 27 siydi yani düzenli oluyorum.. günüm geçti. iki farklı markadan 4 tane sabah akşam test taptım çok silik değil ama digeri kadar koyu net olmayan çizgi çıktı. ve ben gecen ayki gibi olacak diye korkuyorum hatırlarsanız testim yanıltmıştı beni. ateşimde hiç düşmedi aksine son iki gündür dahada arttı. umarım bu sefer test maduru olmam.. kan testi yaptırmaya korkuyorum.. gözle görülür bi belirtimde yok gögüslerim çok agrıyodu bugün daha az agrıyo sürekli idrara çıkıyorum. nedersiniz olmuşmudur bu defa..

olmuştur Allahın izniyle cnm korkma belirsizlik daha kötü bence...

Rabbim şifa versin canım...peki sen hiç bişey kulandın mı canım..kür filan...yumurta sayın iyi de kalitesi mi az..bu arada yaş kaç..
AMİN COK SAGOL

bize başlarda sorun yok diyolardı tüp bebekten sonra cıktı butun sorunlarımız yasım 27

sizde sorun varmı kac zamndır istıyosunuz
cızgını dogru yere almıs gıbı ff
suan beklemedesın bakalım hayırlısı

senın eksık olcumlerın var
o yuzden de ff olanlarla hesap yapınca ortalamanı o sekılde bulmus sanırım
sen takılma o kısma
bı kac gun daha atesını gırınce durumun az cok bellı olur sanırım
haklısın başlarda düzenli ölcemedim ALLAHIM hepimize hayırlısıyla nasib eder İNŞALLAH

seninde atesin yukselmış İNŞALLAH bebek vardır canım
canım senin en dük ve en yüksek ateşinn arasındaki fark çok olduğu için çizgin o kdar yüksekte..hamile olabilmen için ateşinin çizginin üzerinde kalması gerekiyor (yani genellikle böyle oluyr.)akıntılarını düzenli girmeyi unutma...12 günsonra belli olur...
anladım akıntıları girerim İNŞALLAH

Silik cıktıysa hamilesindir genelde hep öyleolur biran önce yaptır kan testini yada 2 gün daha bekle iyice belirginleşirse silik cizgi o zaman yaptırırsın

devsel
bu sefer hamilesin inşallah:)

test yaptır bence günün de geçmiş zaten

en tabalo isinden cok iyi anlamiyorum canim sora sora burdan anladiklarim kadari ile son gun super yukselmis atesin:))) ins hayirli haberini aliriz
canım benim tablom hep bata 4 kala düşüşe geçer...o zamana 2 gün kaldı bakalım hayırlısı olsun...
ay çok güzel yükselişe geçmiş maşallah :nazar:

inşallah yılbaşı hediyesi geliyordur sana :49:
tablolarımız birbirne benziyor canım hatta batlarımız da aynı ateşin seninde yükselişte inşallahta öyle devam eder de gelir beişlerimiz:emir_bebek:

gunaydın kızlar hepınızeee
ates daha dusmedı bakalım ne oılacak son durum

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ınsallah dıyelım ama aynı senın dedıgın gıbı dun dıyodum ya gosulerımde hıc gergınlık yok bu sabah azcık gerıldıler ama acıma yok kasıntı gıbı bı hıs var suan sadece
yukselıse gecmıs ama daha erken sabırla beklemek lazım guzel ılur ınsallah

sağol canım yorumladığın için evt beklemedeyiz inşallah böyle devam eder...ateşin seninde güzel gidiyo vede batına 2 kalmış..inşallah bebişin yoldadır:emir_bebek::emir_bebek:

devsel
bu sefer hamilesin inşallah:)

test yaptır bence günün de geçmiş zaten

inşallah canım geçen ayki gibi olmaz umarım.. öyle olursa bende idrardaki hcg oranını artıran bişey var 4 teste yanılmaz heralde.. ama hiç biri aynı koyulukta çıkmadı. tek tesellim günümün geçmiş ve ateşimin düşmemiş olması aksine arttı.. dilerim bu sefer olsun..

tablolarımız birbirne benziyor canım hatta batlarımız da aynı ateşin seninde yükselişte inşallahta öyle devam eder de gelir beişlerimiz:emir_bebek:

canım düşünsene ne güzel bir yılbaşı olur hem bizim için hem eşlerimiz için
Allah hayırlısıyla nasip eder umarım...
battan önce test yapmayı düşünüyor musun

yoksa geçene kadar bekleyecek misin

benim göğüslerimde hiç bir fark yok. belim ağrıyor bugün. 3 gün boyunca sol yumurtalığım pıt pıt atıyordu. bugün daha normal gibi.
ama en büyük belirti göğüsler diyorlar ya o yüzden pek ümidim yok.
sende belirti sayılabilecek birşeyler var mı

devsel geçen ayı hatırlıyorum. dile getirmek bile istemedim... inşallah bu ay hüsranla sonuçlanmaz kalpten diliyorum bunu

selm kızlar..:3: banada anlatabilirmisinz bu ölçümü. ne işe yarıyo bu yöntem nasıl yapıcaz hçç bilgim yok ama bende yapmak istiyorumm

Son düzenleme:
canım düşünsene ne güzel bir yılbaşı olur hem bizim için hem eşlerimiz için
Allah hayırlısıyla nasip eder umarım...
battan önce test yapmayı düşünüyor musun

yoksa geçene kadar bekleyecek misin

benim göğüslerimde hiç bir fark yok. belim ağrıyor bugün. 3 gün boyunca sol yumurtalığım pıt pıt atıyordu. bugün daha normal gibi.
ama en büyük belirti göğüsler diyorlar ya o yüzden pek ümidim yok.
sende belirti sayılabilecek birşeyler var mı

devsel geçen ayı hatırlıyorum. dile getirmek bile istemedim... inşallah bu ay hüsranla sonuçlanmaz kalpten diliyorum bunu

canım benim göğüs uçlarım acıyo biraz ama adet öncesi de biraz acırdı...
anlayamıyorum yani..ben de yumurtalığımı çok hissediyordum dün ama bugün bişey yok..

bat geçene kadar test yapmam canım..belki belki olurya ateşim beni çok umutlandırırsa belki..
ama genede çok zor..ben tek çizgiden çok korkuyorum:50::50:

olmaz mı ya ne güzel olurdu yeni yıl hediyelerimiz gelseydiiiiiii:119::16:

ayyy canım inşallah olmuştur bende bu ay bıraktım valla ateşi falan takmıycam artık çok üzüldüm çok yıprandım inşallah rahat olucam artık üzülmiycem
hatta burayada girmek istemiyorum ama dayanamıyorum yine giriyorum
git kan ver merak ettik kızzz

maaşşşallhhh böyle şeklii sevsinlerrrrr hamilemisinn test yaptınmııı
Can sıkıntısı canım ne olucak sabah 36.9 çıktı ateşim dpo 15 deyim ve pembe akıntılarım git gide kana dönüşmeye başladı yüksek ateşle adet olmanın dayanılmaz moral bozukluğunu yaşıyorum :47::47::47:
canım hamile olabilirsin ve dikkatli ol ben senin yerinde olsam test yapardım dr. gidip kan versene belki ilaçla kanaman kesilebilir dikkatli ol

maaşşşallhhh böyle şeklii sevsinlerrrrr hamilemisinn test yaptınmııı

canım hamile olabilirsin ve dikkatli ol ben senin yerinde olsam test yapardım dr. gidip kan versene belki ilaçla kanaman kesilebilir dikkatli ol

Dün sabah ki ilk idrarımla test yaptım hiçbirşey çıkmadı canım stresden adet günümü ötelediğimi düşünüyorum geçen aylarda da yüksek ateşle adet olmuştum ertesi günü epey bir düşmüştü yine öyle olacaktır :43:

kızlar bugün eşimin testini tekrarladık 3 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoduk pek bi işe yaramamış gibi 1 cc de 25 milyondu 28 olmuş
totalde 76 milyondu 84 olmuş ki bu gibi farklar sanırım hiçbişey yapmasakta çıkardı sanki dimi

Can sıkıntısı canım ne olucak sabah 36.9 çıktı ateşim dpo 15 deyim ve pembe akıntılarım git gide kana dönüşmeye başladı yüksek ateşle adet olmanın dayanılmaz moral bozukluğunu yaşıyorum :47::47::47:

hayirlisi olsun canim
yeniyilin ilk ayi gelsin bizim bebisler:34:
ufff canim ya keske adetten bir gun once dusse de atesin ona gore anlasak, biraz acimasiz senin ates ertesi gun dusuyor o zaman yerinde olsam ben yumurtlamaya kadar olcerdim ve sonra hic kendime stres yapmazdim olcerek. nasilsa atese gore anlayamiyoruz adet gelecek mi gelmeyecek mi. di mi?

hayirlisi olsun canim
yeniyilin ilk ayi gelsin bizim bebisler:34:
ufff canim ya keske adetten bir gun once dusse de atesin ona gore anlasak, biraz acimasiz senin ates ertesi gun dusuyor o zaman yerinde olsam ben yumurtlamaya kadar olcerdim ve sonra hic kendime stres yapmazdim olcerek. nasilsa atese gore anlayamiyoruz adet gelecek mi gelmeyecek mi. di mi?

Canım bende bu yüzden bırakmıştım ateş ölçmeyi en son umutlandığımda üç gün 36.9 olmuştu hani aynı seyretmesi iyi derlerdi yaa ben 36.9 ile adet oldum o günü ertesi günü 36.4 e mi ne düşmüştü. İki gün oldu benim dün gelmesi gerekiyordu bugünde hala pembe akıntı görüyorum yarın ateşim düşerse diyecem iyi adet gelecek ama gelmezse bir kan testine giderim artık napayım iyice şüphe düştü aklıma :26:

Back
X