• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aayyy canimm yazdiklarini okuyunca icim bir hoş oldu cok sevindim inanki allah tamamina erdirsin insallahhh saglikla:16: darisi benim gibi isteyipte bekleyenlerin basina insallahhh amin:16:

aminnn canım inşallah.. kafanızı rahat tutun demiycem o olmuyo işte.. bide belirti aramayın yani en azında ben bi örnegiyim. adet sancısına benzer bi agrı var. dr bugun dediki o çok normal dedi eğer bitmeyen ağrın olursa sıkıntı yap dedi..

teşekkür ederim canım çok beklemedim 5. ayımdı yinede çok stres yapıyodum geçen ay doktora gittim çok az enfeksiyon var dedi iki tane fitil verdi.. aynı zamanda maydonoz süt buharına oturdum bu ay.. ve sanırım etkili oldu 9u ile 19. günler arası hergün ilişki oldu. stres dersen sanki hiç olmayacakmış kadar stres yapıyodum..

canım maydonuz sütü nasıl yaptın kaç gün mesela adetten hemen sonramı ayrıntılı anlatırmısın gerçi sen zaten yeniymişsin 6 aya kadar oluyo normalde sorun olmayanlarda

gerçekten buna takılmayın stres yapıyorum o yüzden olmuyo diye.. tamam belki senelerce beklemedim ama okadar çok istedimki 5 ay boyunca hergün agladım takıntı yaptım kendi kendime teşhis bile koydum bebğim olmuyo diye.. benim kendime uyguladıklarım ilişkiden sonra hiç kalkmadan yattım altıma yastık alarak ve hergün denedim bu ay oldu. sende üzme canım kendini ne zamandır istiyosun..

çok çok sevindim canım:46:
Allah tamamına erdirsin...

benim bu 7.ayım vede bata 5 kaldı..bekliyorum:31:

canım maydonuz sütü nasıl yaptın kaç gün mesela adetten hemen sonramı ayrıntılı anlatırmısın gerçi sen zaten yeniymişsin 6 aya kadar oluyo normalde sorun olmayanlarda
canım bende ronya arkadaşımızdan duymuştum. enfeksiyon varsa onu söküyo. bende vardı az fitilde kullandım bu ay. bende adetimin bittiği günden bir gün sonra 6. gününe denk geldi benimki 4 gün boyunca sütü maydonozla kaynatıp bi kaba alıyodum. belime battaniye sarıp yarım saat buharına duruyodum. faydası oldumu bilmiyorum. bi zararı olurmu onuda bilmiyorum. ama yumurtlamadan önce bitirmek gerekiyo.ben 10. güne kadar yaptım bıraktım. bu ay arkadaşlar lütfen hergün ilişkiyi deneyin olanak varsa tabi. yumurtlama döneminden 5 gün önceyi ve sonrayı hesplayın o tarihlerde bence bu bende faydalı oldu ben geçen aylar bi gün durup bi gün oluyodu.

atesin superrrrrrrrrrr:nazar:
dpo 14 de olmusss
sen hamile misin yoksa:49:
test yapmis miydin
canımm insaallahh hamileyimmmdirrr bat 5i daha çok var haftaya perşembe günümden önce yaptırmayı düşünmüyorum canım
bence ateşim güzell senin yerinde olsam test yapardım.bat ne zaman???
saol canım insaallah dediginiz gibiidiiirrrrrr dualarınızı eksik etmeyinnnn
kızlar merhabaaa
ateşim 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün kan verdim daha çıkmadı ama fena derecede adet ağrım var dünden beri bugünde kahverengi akıntım geldi

canım çok üzüldümm yeni döngünn sana bebbişini getirir insaallah

arkadaşım tebrik ederim.. allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin..

canım bne de seni çokkk tebrikk edrim Allah ebebklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin
TÜM ARKADAŞLARA BEBEKLİ 2012 LER DİLİYORUM

Kızlar az önce kan testinden geliyorum adetim 3 gün gecikti ve ateşim 3 gündür adet günü 37.0 dün 36.9 bugün 36.9 çıktı
kan testi sonucu da 5.3 çıktı negatif diyor sonuçta ama benim kafam karıştı referans aralığı 0-5 arası benimki 5.3 yani sizce de negatif mi????

Kızlar az önce kan testinden geliyorum adetim 3 gün gecikti ve ateşim 3 gündür adet günü 37.0 dün 36.9 bugün 36.9 çıktı
kan testi sonucu da 5.3 çıktı negatif diyor sonuçta ama benim kafam karıştı referans aralığı 0-5 arası benimki 5.3 yani sizce de negatif mi????

enteresan yarın ya da diğer gün tekrar yaptır canım eğer katlayayarak giderse sonuö pozitif olur.inşallah öyle olur.sonucu doktora gösterdin mi???

enteresan yarın ya da diğer gün tekrar yaptır canım eğer katlayayarak giderse sonuö pozitif olur.inşallah öyle olur.sonucu doktora gösterdin mi???

yok canım aramadım adetim ha geldi ha gelecek diye diye bekledim bugünü iki gündür ped koyuyorum tertemiz sadece peçeteyle sildiğimde pembe akıntım var o kadar anlamadım gitti sonuç beni rahatlatır dedim yine kafam karıştı :18::18::18:

kızlaarrr...çok sevindim rabbim nazarlardan saklasın....sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin...güzel güzel dinlenin...sadece bi ara girdiğinizde neler yaşadınız, ne kadar beklediniz,bebeğinize kavuşmak için neler yaptınız yazarsanız seviniriz biz de....

yaşadıkalrımı anlatayım canım 2009 eylülden beri istiyoruz 19 ay falan hiççç olmadı bu son 5 ayda 3 kez hamilelik yaşadım haziran ve kasım k,myasal b u ay inşallh gerçek gebelik :)
ben bu 5 ayda eşimin ballı karışımlar yemesine bağlıyorum çnkü 19 ay hiççççççç olamdı
her ay düzenli yumurtlamama rağmen sorun olmamamsına rağmen
eşimin değerleri de çok iyiidi ama olmuyordu işte herkesin oldu
ben kaldım
herkes sordu istemiyorum dedim 3 şehir değiştirdim beebk hala yoktu bu aya kısmetmiş
bir de sebebsiz infertiller
faktör testlerine baktırsın bence hergün bebe aspriini alsın ben aldım sonra sonuç elime geldi 677 t heterozigotmuşum biraz kan pıhtılaşması var yani öenmli değil dedndi ama belki de ondan olmadı bebeklrim belki de zamanı değildi
sizde bebe aspirini alın bence özellikle düşükleriniz varsa
ve sebeb bulunamıyorsadaha önceki gebeliklerde 2. Gün değer hiç artmamıştı hep düşmüştü kimyasal olmuştu bu sefer 2. Gün yükseldi, umarım hep sağlıklı devam edr ve bugün iğne kullanamya başladım kan sulansın diye kullanmasam mı diye de düşünmüyor değilim aslında çünkü diğerlerin de kullanamdım 2. Beta değerleri düştü ama bunda da kulanmadım 2. Gün yükseldi bugün kullanmaya başladım yani düşse düşerdi eğer sorun oysa çünkü iğne elime geç ulaştı

kür felan kullanmadım
olmasa soğan kürü yapcaktım
bu kadar :)
eşime romanyadan gelen ilacı kulandırdsım birde basit bir yöntemle infertiliteyşi yendim topiğinden zor temin etmişytim

yok canım ya nerdeee
basladı kahveden kırmızıya dondu lekeler
nasıb degılmıs :50:

doğum gününü kutlu olsun canım hiç beklemediğin anda bebğinin geleceğine iananıyorum yumurta sperm varsa sorun yok :)

yok canım daha erken deilmi birde benim ateş 36.5 lerde hamile kalanlar varmı acaba???

Olacakkkkk olaaccaakkkkk süperr ateşinn bir hamiledeee sendennn çıkacakkkkk:52:

Gözleriinnaydın olsunnn canımmm bunegüzelll bir haber böyleee maaşşallahhh saglıkla kucagına al insaallah tablonuda altta paylaşaydında bizde yorum yapaydıkkk.dualarını bizden esirgeme canım

maaşşallahhhhhh maaşşalllahhh hamişş tablosuuuu gibiiyaaaaaa:52::52::emir_bebek:bebbiş geliyor bebbişşşş

canım çok şaşırdım maşallah sana. Inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur yavrun sana canım benim:16:

Ya bizim okulda da her arkadaşın çoluğu çocuğu var ama bu beni şok etti nerdeyse 6 aydrı face de paylaşımı yoktu.evleneli 13-14 ay olmuştu az önce benim çocuk da 8 aralık doğumlu filan diyince çok şaşaırdım.
Bir de bu arkadaş mahalledeki bi çocuk tarafından bıçaklanmıştı. çok kan kaybetti komada yattı günlerce kendine gelemedi. Rahmi bağırsağı ve midesi yırtılmıştı. Bu kadar çabuk beklemiyordum.
Bir de çatlaktır bizim kız hiç onu anne olarak hayal edemiyorum:9:
Neyse bi ara açık yakalayınca bi güzel fırçalarım nerde bebenin fotoları diye.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46:
Cok sasirdim hayirli olsun canim
degerin cok artmis bile masallah:nazar:allahim tamamini erdirsin canim

canalrım size teşekkür etmemişim galiba
çok saolun darısı başınıza

yok canım aramadım adetim ha geldi ha gelecek diye diye bekledim bugünü iki gündür ped koyuyorum tertemiz sadece peçeteyle sildiğimde pembe akıntım var o kadar anlamadım gitti sonuç beni rahatlatır dedim yine kafam karıştı :18::18::18:

anladım canım eşim doktor benim jinekolog değil ama o belki ebelik olabilir dedi yarın ya da diğer gün tekrar test yaptırsın o zaman zaten gebelik varsa 2 ye katlayarak çoğalmış olur dedi.umarım öyle olur.

canım konuştuk telde ama ynie burdan da yazıyım dedim...inş bebiş vardır...yoksa nie 5.3 gibi bişi çıksın ki...bence gebeliğin başı..umarım değerin katlayarak artar.darısı da bize olur inş

merhaba masumiyet,
sıfır dışında tüm değerler aslında gebelik olduğuna işaret canım. sadece çatlatma iğnesinde de beta hcg hormonu var.
iğne olduysan ondan kaynaklanabilir değerin. ama iğne yaptırmadıysan 2 gün sonra katlanarak artarsa pozitif demektir.
yalnız değerin çok düşük bir değerle başladığı için doktor progestan ilaç veya fitil verebilir. inşallah katlanarak artar canım.

kızlar sabah tablomu koymuştum ama kimse yorum yapmamış bana:(

merhaba masumiyet,
sıfır dışında tüm değerler aslında gebelik olduğuna işaret canım. sadece çatlatma iğnesinde de beta hcg hormonu var.
iğne olduysan ondan kaynaklanabilir değerin. ama iğne yaptırmadıysan 2 gün sonra katlanarak artarsa pozitif demektir.
yalnız değerin çok düşük bir değerle başladığı için doktor progestan ilaç veya fitil verebilir. inşallah katlanarak artar canım.

kızlar sabah tablomu koymuştum ama kimse yorum yapmamış bana:(

Yok canım çatlatma iğnesi falan olmadım bi de ben ovulasyonda 10.gün çift çizgiyi görmüştüm epey erken yani bilemedim ki doktoruma sordum şimdi cevap bekliyorum ondan. Ama güzel yorumun için çok tşk ederim epeyce bilgilendirdin ve bi nebzede olsun içime su serptin Allah razı olsun senden

Yok canım çatlatma iğnesi falan olmadım bi de ben ovulasyonda 10.gün çift çizgiyi görmüştüm epey erken yani bilemedim ki doktoruma sordum şimdi cevap bekliyorum ondan. Ama güzel yorumun için çok tşk ederim epeyce bilgilendirdin ve bi nebzede olsun içime su serptin Allah razı olsun senden

doktorunun cevabını çok acil bekliyorum masumcum.... :52::52::52: :10:

kuzummm inş. bencede 0 dışında herşeyde ümit var hayırlısı inş. yine adet gelmezse hemen kana koş dileğimde bu. canım benim:16:

canım adet gecıkmen kac gun ? bide moralını hemn bozma cunku banada doktorum keseyı gorene kadar hamılesın dıyemem demıstı degerım 630 du yanlıs hatırlamıyorsam . ınsallah yukselır degerın de guzel haber verırsın

Herkese selamlar

Sevdalinka tebrikler canım,çok güzel haber bu çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş..

Melekciğim sen de hamileymişsin sana da çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inş..

Lorkeciğim doğum günün kutlu olsun.2012 yılı doğum gününü bebeğinle kutlayacağın yıl olsun inş..

Folikim oğlun olacakmış maşallah,benim mucizem de oğlanmış :)

Bekleyişciğim doğum yapmışsın maşallah kızın çok tatlı,sağlıkla büyüt inş..

Başka hamileler varsa hepsini tebrik ediyorum..

Ronya,Julia,Taf ve unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın size de selamlar..

Kızlar bebek için uğraşan kim varsa,Allahım yeni yılda hepinizin göbeğini bebekle doldursun inş.kimseyi de evlatsız bırakmasın.

Hepinizin yeni yılını kutluyor gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle..

Back
X