• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya moralim bozuldu yine...az önce ov .testi yaptım yine negatif... hiç böle olmazdı hiç bu kadar gecikmezdi :-( ben sanırsam bu ay yumurtlamadım ve yumurtlamıcam.adetin 16. günündeyim.bugün çift çizfi çıksa 17. gün yumurtlamış olacaktım..bu saatten sonra çıkmaz gibi çünkü ben max 30 günde bir adet oluyorum.bazen 27 güne de inebiliyor.bu aydan da umudum yok yani :-(

ya neden bana kimse yorum yapmıyorrrrrrrrrrrrr :(

lorke canım dogum günün kutlu olsun bu arada yeni döngün sanaa bebbiş haberlerini getirsin insaallahh
cok sagol canım ınsallah hepımız en yakın zamanda guzel haberler alırız
sonucu aldım negatif
hayırlısı olsun ınsallah en guzel zamanda gelrı bebegın

Kızlar az önce kan testinden geliyorum adetim 3 gün gecikti ve ateşim 3 gündür adet günü 37.0 dün 36.9 bugün 36.9 çıktı
kan testi sonucu da 5.3 çıktı negatif diyor sonuçta ama benim kafam karıştı referans aralığı 0-5 arası benimki 5.3 yani sizce de negatif mi????

doğum gününü kutlu olsun canım hiç beklemediğin anda bebğinin geleceğine iananıyorum yumurta sperm varsa sorun yok :)

cok sagol canım o beklemedık zaman nası olacak bılmem hep beklıyoruz cunku :27:
Lorkeciğim doğum günün kutlu olsun.2012 yılı doğum gününü bebeğinle kutlayacağın yıl olsun inş..

cok sagol cara cım sen nerelerdesın ınsallah ıyısındır hersey yolundadır

kızlar ya moralim bozuldu yine...az önce ov .testi yaptım yine negatif... hiç böle olmazdı hiç bu kadar gecikmezdi :-( ben sanırsam bu ay yumurtlamadım ve yumurtlamıcam.adetin 16. günündeyim.bugün çift çizfi çıksa 17. gün yumurtlamış olacaktım..bu saatten sonra çıkmaz gibi çünkü ben max 30 günde bir adet oluyorum.bazen 27 güne de inebiliyor.bu aydan da umudum yok yani :-(

her ay duzenın aynı olacak dıe bır kaıde yok
bazaen psıkolojık veya ılac kullandıysan veya hormonal duzenın dgeısebılır
benımde hep 14-18 arası yumrutlama olur
ama gecen ay 25 . gun yumurtladım 37. gun adetım geldı

cok sagol canım ınsallah hepımız en yakın zamanda guzel haberler alırız

hayırlısı olsun ınsallah en guzel zamanda gelrı bebegın

cok sagol canım o beklemedık zaman nası olacak bılmem hep beklıyoruz cunku :27:

cok sagol cara cım sen nerelerdesın ınsallah ıyısındır hersey yolundadır
korunmaya karar verdim artık bu stresi yaşamaya gücüm yok

Bugünde mi göremedin canım yaa ovulasyonda çift çizgini hay Allah git gide uzuyor bazen yumurtlama zamanı benimde biliyosun erkenden oldu iki aydır sürekli bir değişim içinde ama bence sen testleri yapmaya devam et mutlaka yumurtlayacaksındır çalışmalarını da sakın aksatma :20::20::20:

GYNOMAX 100 MG/150 MG 7 VAJİNAL OVÜL kızlar dün doktorum bu fitili verdi dün ilk kez kullandım çok akıntı oldu hiç kullanan oldumu asıl amaç akıntıyı azaltmak bu arttırdı bi tuhaf oluyorum kullanınya yağlı yağlı :26:

GYNOMAX 100 MG/150 MG 7 VAJİNAL OVÜL kızlar dün doktorum bu fitili verdi dün ilk kez kullandım çok akıntı oldu hiç kullanan oldumu asıl amaç akıntıyı azaltmak bu arttırdı bi tuhaf oluyorum kullanınya yağlı yağlı :26:

mrb fatoss ilaçtan bende kullanmıştım evet akıntı oluyo ilaç akıyo ben yatarken kullanıyodum doktor öle sölemişti akmasın diye sonunda faydasını görüyosun bitene kadar sabret canım...

bende kullanmıştım 2 tane falan ama gerçekten çok kötü bişey vıcık vıcık.:25:
ama mecburuz.şuan olan akıntıyı dikkate alma çok olursa çünkü zaten ilaç eriyor o yüzden fazla gibi.
gece yatarken koyarsan ve derinlere doğru itersen senin için iyi olur.geçmiş olsunn.

mrb fatoss ilaçtan bende kullanmıştım evet akıntı oluyo ilaç akıyo ben yatarken kullanıyodum doktor öle sölemişti akmasın diye sonunda faydasını görüyosun bitene kadar sabret canım...

canım 7 günlük zaten seninde öylemiydi bende yatarken kullanıyorum sağa sola dönemiyorum çok rahatsız oluyorum kaygan kaygan birde ilişki öncesi kullanma dedi sonrasında nasıl kullanıcam ama biz bebiş için uğraşıyoruz eşim içime boşalınca bide onumu sokayım öfffffffffff:9: :17: iğrençleştimmi sanki:27: yarın sabah 9 da hsg filmim var dua edin canım benim için çok heyecanlıyım:18:

canım 7 günlük zaten seninde öylemiydi bende yatarken kullanıyorum sağa sola dönemiyorum çok rahatsız oluyorum kaygan kaygan birde ilişki öncesi kullanma dedi sonrasında nasıl kullanıcam ama biz bebiş için uğraşıyoruz eşim içime boşalınca bide onumu sokayım öfffffffffff:9: :17: iğrençleştimmi sanki:27: yarın sabah 9 da hsg filmim var dua edin canım benim için çok heyecanlıyım:18:

evet canım bende öle senin gibi kullandım bide fitili iyice derine bırakman lazım.bebiş gelene kadar bize neler yaşatıyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: katlanmak lazım elden bişey gelmiyo.hsg çektircekmişsin canım heyecenlanma sakın bende çok heyecanlanmıştım çektirirken rabbim kolaylık versin inşallah dualarım seninle zaten kısa sürüyor.hsg sayesinde bendeki problemi öğrendim iyikide çektirmişim diyorum...

canım tam kritik dönemdesin geç döllenmede olabilir 2 gün sonra 2ye katlaması lazım canım

sevdalinka canım sen kaçıncı gün kan testi yaptırdın degerin kaç çıktı canım çok merak ediyorum birde kan sulandırıcı igneye ne zaman başlayacaksın canım??

canım bn dpo 12 de idrar tsti yaptım çokkkkkkkkk silik çıktı emin olmak için kan verdim 75 çıktı
idrar testi yaptım 13. gün yine siik ama dünden daha koyu çıktı
14. gün tekrar kan verdim 215 çıktı
erken kan vermek sorundaydım çünkü kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum 2 kimyasal olduğu için
75 i duyunca ertesi gün hemen Ankara'yı annmleri aradım hastaneden faktör sonuçlarını gönderttim daha önce ankaraya gidip faktör testlerimi yaptırmıştım 15 güne çıakr dediler o da hamileiğime denk geldi ben yarı yılda sonucu alırım diyordum
kan pıhtılaşması çıktı
:) iğneye de bugün başldım DEPOLARDA YOKMUŞ

Son düzenleme:
yaşadıkalrımı anlatayım canım 2009 eylülden beri istiyoruz 19 ay falan hiççç olmadı bu son 5 ayda 3 kez hamilelik yaşadım haziran ve kasım k,myasal b u ay inşallh gerçek gebelik :)
ben bu 5 ayda eşimin ballı karışımlar yemesine bağlıyorum çnkü 19 ay hiççççççç olamdı
her ay düzenli yumurtlamama rağmen sorun olmamamsına rağmen
eşimin değerleri de çok iyiidi ama olmuyordu işte herkesin oldu
ben kaldım
herkes sordu istemiyorum dedim 3 şehir değiştirdim beebk hala yoktu bu aya kısmetmiş
bir de sebebsiz infertiller
faktör testlerine baktırsın bence hergün bebe aspriini alsın ben aldım sonra sonuç elime geldi 677 t heterozigotmuşum biraz kan pıhtılaşması var yani öenmli değil dedndi ama belki de ondan olmadı bebeklrim belki de zamanı değildi
sizde bebe aspirini alın bence özellikle düşükleriniz varsa
ve sebeb bulunamıyorsadaha önceki gebeliklerde 2. Gün değer hiç artmamıştı hep düşmüştü kimyasal olmuştu bu sefer 2. Gün yükseldi, umarım hep sağlıklı devam edr ve bugün iğne kullanamya başladım kan sulansın diye kullanmasam mı diye de düşünmüyor değilim aslında çünkü diğerlerin de kullanamdım 2. Beta değerleri düştü ama bunda da kulanmadım 2. Gün yükseldi bugün kullanmaya başladım yani düşse düşerdi eğer sorun oysa çünkü iğne elime geç ulaştı

kür felan kullanmadım
olmasa soğan kürü yapcaktım
bu kadar :)
eşime romanyadan gelen ilacı kulandırdsım birde basit bir yöntemle infertiliteyşi yendim topiğinden zor temin etmişytim

doğum gününü kutlu olsun canım hiç beklemediğin anda bebğinin geleceğine iananıyorum yumurta sperm varsa sorun yok :)

canalrım size teşekkür etmemişim galiba
çok saolun darısı başınıza

canım tekrar tebrik ederim...evet biz de 5 sendir istiyoruz hiç gebelik gerçekleşmedi...ben de bi kaç gündür bebe asprini içiyorum ama kafama göre.. pıhtılaşma filan var mı yok mu bilmiyorum...tüm testlerimiz yapıldı ama...genetik, hsg de dahil...ben günde 2 tane alıyorum aklıma geldikçe bazen 2 sini birlikte çiğniyorum..sen nasıl kullanıydun...şu an regl dönemimdeyim...acayip kanamam var..acaba asprinden mi yokşa çörek oyundan mı bilemedim..yani adetliyken de içtin mi canım...

canım tekrar tebrik ederim...evet biz de 5 sendir istiyoruz hiç gebelik gerçekleşmedi...ben de bi kaç gündür bebe asprini içiyorum ama kafama göre.. pıhtılaşma filan var mı yok mu bilmiyorum...tüm testlerimiz yapıldı ama...genetik, hsg de dahil...ben günde 2 tane alıyorum aklıma geldikçe bazen 2 sini birlikte çiğniyorum..sen nasıl kullanıydun...şu an regl dönemimdeyim...acayip kanamam var..acaba asprinden mi yokşa çörek oyundan mı bilemedim..yani adetliyken de içtin mi canım...

5 yıl olduysa faktör testlerini yaptır canım
günde 1 tane içiyordum adetin 5. günü almıştım galiba o zaman aklıma gelm,işti
2 çok ondan kanaman çok olabilir

bebeğim sen test yaptın mı? idrarda yapmışsan ve pozitif çıkmışsa saklama bak çok merak içindeyim. Dileğim anne olman hayırlısıyla:16:
CANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???
çok moralim bozuk kızlar adet olmuyorum bugün kahverengi kocaman bir leke vardı çamaşırımda ateşim düşmüyor yoğun akıntım var veee kan testim negatif :( Allahım eşim okadar üzüldü ki anlatamam size. ilk defa böyle oldu. adetim gelse artık başka bişey istemiyorum

canımya inan çok üzüldümm insaallah yeni döngün bebbişinii getiriirr canım

gunaydın kızlar hepınızee

evleneli çok olmadı bizdede bir problem yok canım
canım sen bılırsın ama evlenelı cok olmadıysa yumurtalada ve adet duzenınde de porblem yoksa kafana gore takıl hayatını yasa ates falan olcme
esınle bu gunlerınızın kıymetını bılın ılıskınızı bebege takılmadan guzelce yasayın
bız burda cırpınıyoruz cunku benım 2.5 yıldır hıc gebelık olusmadı ayrıca esımdede problem var bende cıkolata kıstı var
bunları dusunup bence durumunuzu gozden gecır kafanı rahatlat sukret suan kı halınıze ve evlılıgınının ılk yıllarını dolu dolu yaşa

ateşim her zamanki gibi bata 4 kala üşüşe geçti ve kırmızılar gelio...:31::31:

3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu atesle daha regl gelıyo dıyemezsın hemde erken dusmus bu baska bı dususte olabılır
hıc bellı olmaz

slm arkadaşlar
dün ilk doktor kontrolümüze gittik
kesemizi ve bebeğimizi gördük çok şükür :nazar:
kalp atışı için henüz erken dedi
rabbime hamd olsun bu günleride gördük
darısı isteyen herkesin başına, hayırlısıyla inş.

Back
X