• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını

canım benim çok geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. tez zamanda hepimize vardır herşeyde bir hayır :54:

çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim

İnşallah sağlıklısını bekliyorum bundan sonrası için :) Benim kan pıhtılaşması hiç bakılmadı ama coraspin kullanıyordum

canım geçmiş olsun :((
çokk üzüldüm Allah en kısa sürede meleğinin yerini doldursun

kan pıhtılaşması mı var
kan sulandırı ne kullandın canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kan pıhtılaşması var mıydı bilmiyorum ama coraspin kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle

canım benim çok geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. tez zamanda hepimize vardır herşeyde bir hayır :54:

Çok sağol Fatoşcum
İnşallah tez zamanda sebebini bulurda rahat ederim :) Allahım herkese problemsiz gebelik geçirmeyi ve sağlıklı, hayırlı evlatlar kucaklarımıza almayı nasip etsin

canım ben hep erken yumurtluyorum hep 11 de yumurtlarım ve adet döngümde 28 29 günde bir yani gerçekten günüm geçmeden hiç birşeyden emin olamam oyüzden yarınıda atlatırsam insaallah çarşamba testi düşünüyorum zaten perşembede günüm i.olur hem streste olmaz dualarınızı eksik etmeyin kızlar

maaaşşallah canımmm insaaallah bebbişlerimiz geliyordur

çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim
aaa senin luteal fazın çok uzun o zaman caım. eski tablolarını bilmediğimiz için ben tahmin edemedim.
canim dusundugun icin saol:16:
majezik olmasa inan normal hayata devam etmem imkansiz oyle boyle bir agri degil yani
simdi de aklima takiliyor majezik yumurta gelisimini olumsuz etkiler mi diye ama ben 13 yasimdan beri her ay bir tane alirim bu hapi yoksa imkansiz ayakta duramiyorum:43: sadece bir ay almadim onda da sogan kuru yapmistim o aman agrim dayanilabilir olmustu nedense:44:
bir de benim her ay pihti pihti ve cok yogun gelir kanamam:17: bu ay yine cok yogun ama pihti hic yok:44: bu sefer de neden boyle diyorum aklima takacak sey bulucam ya illa:1: ama dusukten sonra rahim temizlendi alakasi var midir acaba
benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin

canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. Allahım sabır versin sağlıklı bebekler versin senle beraber hepimize..

benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.

ah keske canim ben de ilacsiz durabilsem ama eger almazsam acillik oluyorum bas donmesi kusma,, korkunc ya:43::43::43::43:

çok mu gelmişti canım az mı??

ama ben sanmıyorum yinede sağol sevdalinka:31:
gonlumuz yerlesme kanamasi olmasindan yana canim
umarim devami gelmez

canım eger ılk yapsını olmayacaksa plates yaapabılırsın ama zorlamadan baslayabılırsın ama genelde profosyenel deılsen sıcak bakmıyorlar :9 ben bırakmıstım sporu spor hocam oyle onermıstı bana

cok uzun zaman sporla ugrastim ama sonucta yine de bilemem hangi hareketlerin hamileysem sakincali olabilecegini:44:zaten dusuk de var ama en azindan yumurtlamaya kadar spor yapsam diyorum sonra birakirim. yoksa bu gidisatim iyi degil bir de elevite basladim kilolar daha artiyorrrrrrr:43::43::43::43:

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kan pıhtılaşması var mıydı bilmiyorum ama coraspin kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle

kan pıhtılaşması testlerini yaptırmadıysan yap canım HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR
pıhtılaşma varsa iğneyle sağlıklı bir gebelik elde edrsin Allahın izniyle
bende 2. kimyasalı yaşamasam o testleri yaptırmayacaktım
ben de çıktı her gün iğne yapıyorum bebe aspirini içiyorum
2 düşüğü olanlar da genelde pıhtılaşma çıkıyor
beebk istediğinde de aspirin al o kolaylaştıror hamile kalmayı pıhtılaşma olanlarda

Son düzenleme:
Back
X