geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inşllah...
Aminnnn Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inşllah...
canım çok geçmiş olsun..
Aminnnn Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını
çiğdemciğim çok üzüldüümmben de diyorum çiğdem kaç gündür görünmüyor
![]()
çiğdem canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim
canım geçmiş olsun(
çokk üzüldüm Allah en kısa sürede meleğinin yerini doldursun
kan pıhtılaşması mı var
kan sulandırı ne kullandın canım
canım benim çok geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. tez zamanda hepimize vardır herşeyde bir hayır![]()
aaa senin luteal fazın çok uzun o zaman caım. eski tablolarını bilmediğimiz için ben tahmin edemedim.canım ben hep erken yumurtluyorum hep 11 de yumurtlarım ve adet döngümde 28 29 günde bir yani gerçekten günüm geçmeden hiç birşeyden emin olamam oyüzden yarınıda atlatırsam insaallah çarşamba testi düşünüyorum zaten perşembede günüm i.olur hem streste olmaz dualarınızı eksik etmeyin kızlar
maaaşşallah canımmm insaaallah bebbişlerimiz geliyordur
çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim
benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.canim dusundugun icin saol
majezik olmasa inan normal hayata devam etmem imkansiz oyle boyle bir agri degil yani
simdi de aklima takiliyor majezik yumurta gelisimini olumsuz etkiler mi diye ama ben 13 yasimdan beri her ay bir tane alirim bu hapi yoksa imkansiz ayakta duramiyorumsadece bir ay almadim onda da sogan kuru yapmistim o aman agrim dayanilabilir olmustu nedense:44:
bir de benim her ay pihti pihti ve cok yogun gelir kanamambu ay yine cok yogun ama pihti hic yok:44: bu sefer de neden boyle diyorum aklima takacak sey bulucam ya illa
ama dusukten sonra rahim temizlendi alakasi var midir acaba
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin
benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.
gonlumuz yerlesme kanamasi olmasindan yana canimçok mu gelmişti canım az mı??
ama ben sanmıyorum yinede sağol sevdalinka![]()
canım eger ılk yapsını olmayacaksa plates yaapabılırsın ama zorlamadan baslayabılırsın ama genelde profosyenel deılsen sıcak bakmıyorlar :9 ben bırakmıstım sporu spor hocam oyle onermıstı bana
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kan pıhtılaşması var mıydı bilmiyorum ama coraspin kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle
gonlumuz yerlesme kanamasi olmasindan yana canim
umarim devami gelmez
çok sağol every canım...
leke geldi arkası henüz gelmedi...bakalım..
slm kızlarrrrr,
yardımınıza ihtiyacım var bende bu ovulasyon grefıgını kullanıyorum daha dogrusu kullanmaya calısıyorum sizleri takip edebildiğim kadarrr.bi bakabilirmisiniz durumum nedirrrr???
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?redirect=/ttc/index.php&:26::26:
ama ekleyememissin tablonu
yukarida sagda sharing var
sonra da set upi tikla
kutuda cikan linki buraya kopyalaman lazim![]()
canımcımm olmuşmu şimdi bi bakyaa sana zahmet saollasınnnnn
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php
yok canim ya
bu senin linkin
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
o kutuda cikan seyi ekliycen
pardonnnn o benimmis:)))) yani set upa bakinca yukarida kutuda benim ekledigim gibi birsey olmali sonu sayili
canım yaa beceremedim bende cıkmıyorr sanırımm arıyorum yokkk:26:
buldum mmAllah rızası için bir yorumlayınn yaaaaaaaaaa
39928c Ovulation charts on FertilityFriend.com