• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok değişik bi tablo...
şu an yoruma açık bi durum yok ovulasyon gerçekleşmiş gibi
kaç günde bir adet oluyorsun

canım öncelikler anlatım aslında ben 31 gunde bır adet olurum saatın saatıne bu son 15 aralık beklıyorken 19 aralıkta oldum ve leklenmler seklınde kahverengı az bır gelır gıbı oldu yıne durdu falan sonra dr gıttım lekelenmelerı m oluyordu ultrasyonla baktı spekulum ve elle baktıı sonra polikistik var dedi bir fitil verdi bir antibiyotık verdi vir de primolut-n dıye bır ılac verdı antb ile fitil bitti ama bu primolut-n kullanıyorum son ıkı ılacım kaldı adetın 1,2 veya 3. günü gel dedi bakalım dedı ne ye bakıcak bılmıyorum acıkcası ve bu ılaclardan dolayı bu sekılde olmus olabılırmı vee takvıme gore ovulasyon ne zaman olmus sızce

canım öncelikler anlatım aslında ben 31 gunde bır adet olurum saatın saatıne bu son 15 aralık beklıyorken 19 aralıkta oldum ve leklenmler seklınde kahverengı az bır gelır gıbı oldu yıne durdu falan sonra dr gıttım lekelenmelerı m oluyordu ultrasyonla baktı spekulum ve elle baktıı sonra polikistik var dedi bir fitil verdi bir antibiyotık verdi vir de primolut-n dıye bır ılac verdı antb ile fitil bitti ama bu primolut-n kullanıyorum son ıkı ılacım kaldı adetın 1,2 veya 3. günü gel dedi bakalım dedı ne ye bakıcak bılmıyorum acıkcası ve bu ılaclardan dolayı bu sekılde olmus olabılırmı vee takvıme gore ovulasyon ne zaman olmus sızce

takvime gore cizgiyi cektigi zaman olmus
12.gun
ama olcumlerin saglikli mi her gun ayni saatte yataktan kalkmadan bolunmemis uykuyla??

aman Allahımmm kimi görüyorum :53::53::53:
benim duruşahımm gelmişş
kuzumm naparsınn çok özlüyorum seni :38:

çiğdemciğim çok üzüldüümm:43: ben de diyorum çiğdem kaç gündür görünmüyor :14:
taf merhaaba canım nasılsın...nasıl gidiyor gebelik...
Aminnnn Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını

canımmmm çok üzüldüm...
rabbim sağlıklısını versin inşallah...
kalbi durmuşsa muhakkak bir nedeni vardır...
üzme kendini inşallah bundan sonraki gebeliğn iyi olacak...

RONYAAAAA Kıssss canım nasılsın

aman Allahımmm kimi görüyorum :53::53::53:
benim duruşahımm gelmişş
kuzumm naparsınn çok özlüyorum seni :38:

canım benım sormA vala bende çok özlüyorum seni yaa...
kız bu sıpa büyüyo ama huylarıda büyüyo...
hep beni istiyor yanında...
çok yoruyo beni yaaa

takvime gore cizgiyi cektigi zaman olmus
12.gun
ama olcumlerin saglikli mi her gun ayni saatte yataktan kalkmadan bolunmemis uykuyla??

canımm son 3 veya 4 gun şaştı saatlerim açıkcası normalde rutin olarak 05:45 di sonra uykum bölünmeye başladı kullamndıgım ılaclar yuzunden sabahları 2 veya 3 gun wc ye kalkıyorum mecbur ılk kaktıgım saatte yataktan kalkmadan sabah saat 3 veya 4 gıbı ölçtüm.zaten ilaç da kullanıyorum etkisi olmusmudur

çok yoruyo beni yaaa

oo sıpanın varya dötünü ısırırımm ben anacığından ayırdı beni :))
canım aman o iyi olsunda biz yine konuşuruzz
canım ben iki gündür depresyon modundayımm sürekli ağlıyorum
kabus görüyorum hep uyku uyuyamıyorumm çok sinirli ve gerginimm
kendi kendimi nazar ettim sanırım geçen gün bir arkadaşa çok şükür iyiyim stressizimm falan dedim
o gündür deli gibi oldumm
napsamki kuzumm :26:
dualarında beni unutma

kendi kendimi nazar ettim sanırım geçen gün bir arkadaşa çok şükür iyiyim stressizimm falan dedim
dualarında beni unutma
canım çok iyi anlıyorum seni...
bu günlerde geçecek...
alacaksın kucağına sağlıklı bir şekilde...
ama yinede bitmiyo o sıkıntılar...
bu kez farklı şeyler çıkıyo piyasaya...
bol bol kelime_i tevhid çek..
çok faydası oluyo bu tür sıkıntılara...
sen de dualarında beni unutma canım...
rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallah...

topicteki diğer arkadaşlarada slmlarrr..

dualarında beni unutma
Geçmiş olsun canım. bol bol ayetelkürsü oku..
canımm son 3 veya 4 gun şaştı saatlerim açıkcası normalde rutin olarak 05:45 di sonra uykum bölünmeye başladı kullamndıgım ılaclar yuzunden sabahları 2 veya 3 gun wc ye kalkıyorum mecbur ılk kaktıgım saatte yataktan kalkmadan sabah saat 3 veya 4 gıbı ölçtüm.zaten ilaç da kullanıyorum etkisi olmusmudur
ondan bişey olmaz. yani bu kadar uzun zikzaklar oluşmaz. bizzat bi ay denedim ramazan ayında gecenin her saatine denk geldi ölçtüğüm günler. böyle arada uzuuuunnn fark olmuyor

çok yoruyo beni yaaa

hoşgeldin canım. öp bebişi yerimize. göreve başladın mı.

canımm duruşumm karanfilimm sağolun kızlar dualarınızda beni unutmayın
sizlerde benim dualarımdasınızz
öpüyorumm sizi kocaman canlarım benimm :38:

ondan bişey olmaz. yani bu kadar uzun zikzaklar oluşmaz. bizzat bi ay denedim ramazan ayında gecenin her saatine denk geldi ölçtüğüm günler. böyle arada uzuuuunnn fark olmuyor

yaa ee neden böle acaba bir problemmı var yumurtlamadımmı acabaaa anlamıyorumda :53:

Ronya evet ayetel kürsi oku muhakkakkk gece çok iyi gelecektirrr.sabah sofra dökme karanlıkta yürüme çöp dökmee maşallah iki dk sıraladımm

yaa ee neden böle acaba bir problemmı var yumurtlamadımmı acabaaa anlamıyorumda :53:

illa bi problem olması gerekmiyor. bünyen öyle demek ki. sonunda çatlaması ve ovulasyondan sonra artması gerekli bu olduktan sonra sanırım gerisi önemli değil..

canımm duruşumm karanfilimm sağolun kızlar dualarınızda beni unutmayın
sizlerde benim dualarımdasınızz
öpüyorumm sizi kocaman canlarım benimm :38:

ben de seni öpüyorum canım benim.. Allahım içindeki sıkıntıyı gidersin inşallah..:16:

illa bi problem olması gerekmiyor. bünyen öyle demek ki. sonunda çatlaması ve ovulasyondan sonra artması gerekli bu olduktan sonra sanırım gerisi önemli değil..

anladım canım çok saoll hayırlısı olsun artık beklıyecezzz.dr bana dedıkı bırde adetının 1. 2. veta 3. günü gel bakalım dr sormadım nasıl bir muayeneden gecerım acaba adetlıyken yumurtalıklara mı bakıyor muayne olan varsa yardımcı olabılır mı banaaa

ateşim her ayki adet ateşim..yani bana göre düşük..:43:

vede çok belim ağrıyo..bu benim adet ağrım...

yine olmadı...çok canım sıkkın...hiç bi şekilde tutmuyor...5 aydır kür uyguluyoruz demek işe yaramıyor..

bilmiyorum daha ne yapmalı
:50::50:

$untitled.webp

Gunaydin kizlar:16:
Aysuncum bugunku duygularini cok iyi anliyorum ama bu kadar emek verip de karsiligini kesinlikle alacaksin inan:34:
Yilmadan yipranmadan esine sIkI sIkI saril canim ve sukret o yaninda saglikla, bebeginiz olacak tabiki
Tamam belirtilerin adet gelecegini gosteriyor ama yine de kanaman baslamadan umidimizi de kesmiyoruz,
uzme kendini ne olur

canım 5 ocak aslında vede dpo 12 deyim...

ama lekelenmem başladı vede adetim başladı:43:

olmadı olmuyo:50:

3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızz niyeee olmazsınn bak sabitlenmişş ısınn canımmmm
İnşallah sağlıklısını bekliyorum bundan sonrası için :) Benim kan pıhtılaşması hiç bakılmadı ama coraspin kullanıyordum
canım büyük ihtimalle pıhtılaşmadır toksoplazma ve kızamıkçık testlerin yapıldımı canım
ateşim her ayki adet ateşim..yani bana göre düşük..:43:

vede çok belim ağrıyo..bu benim adet ağrım...

yine olmadı...çok canım sıkkın...hiç bi şekilde tutmuyor...5 aydır kür uyguluyoruz demek işe yaramıyor..

bilmiyorum daha ne yapmalı
:50::50:

Eki Görüntüle 319879

kızz durrr bu ne aceleee ne ümitsizlik bugün 13.günüm maaşşallah ateşin halen yüksek

Back
X