Selam bekleyiş nassın kızkardeş?
Amman gitme;ben de bi kere adet gününü beklemeden gittim 2,30 çıkınca negatif de olsa ümitlendim 0 küsür olmadığı için;psikolojik açıdan hiç hoş olmuyor...Sonunda 1 hafta sonra hem idrar testleri alıp hem kanda tekrar baktırdım 0 küsürlü çıktı;jinekolog da gebe kalmadığımı söyledi;1 hafta işkence çektim...Hiç tavsiye etmiyorum o yüzden;adet gününden 1 gün sonrasını bekle idrarde yap testini;ben de yerleşme sanmıştım;sonra da regli üstüne görme sandım;bence 1-2 güne regl de olabilirsin. Zehirlenme içinse korkma;adet zamanın gelmeden önce zehirlenme gibi bir tehliken kesinlikle yok çünkü eğer döllenip başarısız olduysa bile sen farkında olmadan adetle beraber atıyormuş vücut onu ki;bunun için operasyon zaten yapılmıyor.Bence beni dinle ve stres yaratma kendine;
UNUTMAYIN KIZLAR:OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ SİHİRLİ FORMÜLÜMÜZ . Bende de ancak öyle diyince oldu
canlar kızla hele hele kızlar
selamlar
bir sorum var
gebelikte lh hormonu yüksek olurmu?
1.gün adet
2.gün adet
3.gün adet
4.gün adet 36.4
5.gün adet 36.4
6.gün adet 36.7
7.gün 36.5
8.gün 36.6
9.gün 36.5 ovulasyon testi 2. çizgi silik
10.gün 36.5 ovulasyon testi 2. çizgi net
11.gün 36.4 ovulasyon testi 2. çizgi net
12.gün 36.5
13.gün 36.5
14.gün 36,6
15.gün 36.7
16.gün 36,8
17.gün 36,8
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36.7
23.gün 36,8
günaydınnnnnn....kızlar yarın benim reglimin gelmesi lazım bakalım heycanlı bekleyiş devam ediyorrr:18::18::18:
2f9770 Ovulation Charts
günaydın arkadaşlar...gördüğünüz gibi yumurtlama henüz gerçekleşmedi...bu saatten sonrada olacağını sanmıyorum çünkü 28 günde bir regl olan biriyim...regl olmama 9 gün kaldı zaten...
Maşallah ateşin çok güzel Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah :)
Günaydııınnnn Arkadaşlar :)
Güzel ama bulutlu bir sabah Samsun'da :)
Ateş tablomu vericem. Aslında bu gün test günü ama Taf 19. gün yumurtlama dediği için bekliyorum :) Çünkü FF göre 15. gün. Neyseki 19. gün bu gün doluyor :)
327140 Ovulation Charts
20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
Günaydınlar.
Ama duruşah yumurtlama olmazsa regl olunur mu :S Olunmuyo diye biliyorum da yani yumurtluyosundur sen ama bünye ateşe yansıtmıyodur belki
bence olunur :) şöyleki vucudumuzda zaten var olan 500 civarı yumurta vakti geldiğinde teker teker her ay şişer büyür büyür 19 mm 20 mm civarına ulaşıp çatlar; çatlamazsa ya söner yada kiste dönüşür bu esnada rahim kendini bebeğe hazırlarbebiş gelicek diye taze taze proteinler vitaminler rahimin duvarında birikir ve rahim duvarı kalınlaşır ama bekler bekler bekleeerrr gelen giden yok rahim duvarı dökülür ve adet kanamsı başlar rahim duvarı yeni gebelik için eskiyen duvarını yenilemek üzere adet kanamsı yaşar
Günaydııınnnn Arkadaşlar :)
Güzel ama bulutlu bir sabah Samsun'da :)
Ateş tablomu vericem. Aslında bu gün test günü ama Taf 19. gün yumurtlama dediği için bekliyorum :) Çünkü FF göre 15. gün. Neyseki 19. gün bu gün doluyor :)
327140 Ovulation Charts
2ce19f Ovulation Charts
merhaba arkadaşlar,şükür ff ile zamanlamamız aynı bu ay
15.gün gösteriyor ovu yu,o zaman bende testte enkoyu yu görmüştüm
taf geçmiş olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?