Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bazı kişilerin ateşleri yüksekken adeti gelebiliyo yada bazı aylar böyle olabiliyo benim geçen aylrda böyle olmuştu bikere..
hayırlısı tatlım önümüzdeki aylar Allah sağlık sıhhat versin olur elbet..

bu ateşe göre sen hamilesin çiğdemciğim tebrik ederim şimdiden hayırlı uğuslu olsun Allah nazarlardan korusun yavrunu sana bağışlasın sağlıkla

Kızlaaar günaydıııın

Sizlere hamile kaldığım ay ve 1 ay öncesinin çizelgesini tekrar yayınlıyorum;belki yardımı olur;burada yumurtlama ve ateşle ilgili sorusu olanlara cevaplar da olabilir.25-32 gün arası(en çok 26-29 günde bir) değişen zamanlarda regl oluyordum son 2 yıldır.Yorumum da duruyor:

Bu ay "hiç hamile olabileceğini düşünmezsen tutar" yöntemini uyguladım;ne ovulasyon testi yaptım ne bişii;karnım gerildi; ve geçen ayki yumurtlamamdan 1 gün önce yumurtlamışım herhalde diye düşündüm o kadar.Sonra ise;amaaan tekte tutmamıştır diye düşünmeyi tercih edip;yiyecek içeceğe bile dikkat etmedim:Tavsiye ederim

doktora 10 gün sonra gitmeye karar verdim;ultrasonda gözükmez çünkü henüz daha

1.gün-12.gün arası= 35,8-36,0 arası (hergün not almadım)
12.gün 35,9 ovulasyon testi negatif
13.gün 35,9 ovulasyon testi pozitif
14.gün 36,0
15.gün 36,1
16.gün 36,1
17.gün 36,4
18.gün 36,4
19.gün 36,2
20.gün 36,2
21.gün 36,2
22.gün 36,4
23.gün 36.2
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,3
28.gün 36,3 lekelenme
(1.gün) 36,3 regl
(2.gün) - regl
(3.gün) 35,9 regl
4.gün 35,6 regl
5.gün 35,8 lekelenme
6.gün 35,7
7.gün 35,7
8.gün 35,9
9.gün 35,9
10.gün 35,9
11.gün 35,9
12.gün - bu ayın tek nokta atışı....
13.gün 36,3 -kasıklarda gerginlik
14.gün 36,4 -kasıklarda gerginlik
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,2(uykusuz)
18.gün 36,7
19.gün 36,6
20.gün 36,4
21.gün 36,2(az uyku)
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,4
25.gün 36,6
26.gün 36,4 (gebelik testi negatif)
27.gün 36,5
28.gün 36,6
29.gün 36,4 (gebelik testi pozitif)
30.gün 36,4 (gebelik testi pozitif)

kesinlikle hayırlısı kısmet değilmiş bu ay. doktor kontrolüne giriyoruz artık eşim bugün sperm ölçümü yaptırcak ben de adet bitiminde rahim filmi çektircem doktorumuzun isteğiyle , hormon testi de yapıldı çok şükür bişey çıkmadı onda, bakalım biraz uğraşcaz gibi görünüyor..

Bişey daha öğrendim sağol :) Yaptım da silik çıkıyo kaç gündür Duruşah Tafta 19. gün deyince bekleyeyim dedim kan için

Baruthaneden bahsediyosun :) Ben biraz daha ilerde sahildeyim Atakent'te :)
Folic asit aylardır kullanıyorum :S Bu gün haftanın ilk günü ofisten çıkmam zor ama sabahtan giderim artık :)

kızlar şimdi test yaptım yemin ederim anında silik çizgi çıktı :))))))))))

Heeeeeeyyyyyoooooooo;bal gibi hamilesin o zamaaaaaaaaaaaaaaaan;juheeeeey
:92::92::92::na

ARAMIZA HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

bu ateşe göre sen hamilesin çiğdemciğim tebrik ederim şimdiden hayırlı uğuslu olsun Allah nazarlardan korusun yavrunu sana bağışlasın sağlıkla

Ama Taf 19. gün gibi duruyo seninde dediğin gibi ovulasyon :S Biraz çelişkide kaldım açıkçası
Yüksek ateşlede regl olduğum için umutlanamıyorum da

11. gün yani 16 aralıkta yumurtan çatlamış. bugün yumurtlamadan sonra 11. gün son 3 günün bakalım ateşinde düşüş var 3 gün daha düşük mü seyredecek:26:

vallahi inanasım gelmiyo rüya gibi bu test yanlış mı diyorum ama güvenirliğine inandığım bi testten almıştım bu ay hatta hamile kalacağıma inancım olmadığı için 1 kutu almıştım yani 50 adet inşahha sağlıklıdır hayırlıdır gebemicim tabiki hamileysem
Ayy tüylerim diken diken oldu harika haber be buuuu :) Hadi gözünaydın çok çok çokkkk sevindim :) Hani halay ekibi Gebemi nerde :) Lightlife alın halaya :)
sağol canım senin test yapmaman beni test yapmaya teşvik etti :))) dedim dolu testim var yahu çiğdem yapmıyo ben yapayım bi yaptım şok şok şok hayırlısı bakalım hayırsızsa gelmesin hiç hayırlısı sağlıklısı gelsin
kııızz hamileysem çok zıplayamam dikkat etmem lazım kendime
amman hemende havalara girdim :))))) kan testi yapmadan çok konuşmayım bari :)))
light bu süper bir haber
hayırlı olsun kuzumm
sağol ronyacım
ayyy pazartesi sendromundan lightın güzel haberiyle kurtuldum
canım beniiimmm :86:
yupppiiiiiii çok sevindim canım kasım ayı bereketli çıktı kızlar hadi hepinizi aramıza bekliyoruz
kasım ayı berekli çıktı evet
ayyyyy çok heyecanlı :18: hani ateş tablon hani hani:81:

ateş tablom aslında pek bişey belli etmiyo tafçım ateşim henüz 36,6 nın yukarısına çıkmadı ama ateş ölçümlerim tam yükseldiği zamanlarda 1 saat önce ölçtüm o yüzden karışık oldu biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…