Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
light kız koy bakalım testin fotosunu gözümüz çift çizgi görsün

valla foto çekip duruyom ronyacım ama fotoğraf makinasında çıkmıyo.. flaş çok parlıyo flaşı kapatıyom çok yakınlaştırdığım için karıncalanıyo ama şimdi çektiğim fotolara bakıp işe yarayan varsa eklicem tatlım

taf günaydın canım...birde benim tabloma bak ya...çok üzgünüm...ateşim yükselmedi

2f9770 Ovulation Charts

hala yumurtlama olmamış ama stres yapma canım bak ateşin yükselişe geçmiş akıntın da varmış yarın 36,4 dereceye çıksa ateşin bugün yumurtladın demektir o yüzden buakşam çalışma yapın ne olur ne olmaz

Ama Taf 19. gün gibi duruyo seninde dediğin gibi ovulasyon :S Biraz çelişkide kaldım açıkçası
Yüksek ateşlede regl olduğum için umutlanamıyorum da

19. gün bile olsa bugün son günün oluyor yani yarın sabah adet olmazsan kan testi yaptır zaten silik de olsa idrar testinde çıktıysa hormonlar b-hcg 10 un üstünde demektir

light cığım senin bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün onu unuttum o yüzden ateş tablonu koysana canım çok heyecanlandım ya

artık geçti bence bugün çok yapışkan bir akıntım var...çalışsak bile mümkün değil o akıntıda spermenler ilerleyemez...akıntılar beni kandırdı...her an yumurtlama olacakmış gibi bir akıntım vardı...
light çok güzel bir haber verdin güzelim.Allah tamamına erdirsin inşallahhh

senin yumurtlaman 28. gün olmuş yani bugün yumurtlamadan sonra 9. günün ve silik de olsa bir çizgi gördün öyle mi süper çünkü bebek 2-3 gün önce rahmine yerleşti ve anında b-hcg değerinde artış olması için beynin sinyal gönderdi Allah adet gününe kadar ya hep ya hiç kuralı geçerli biliyorsun inşallah sıkıca tutunur ligthcığım inşallah

Bende bu ay 9 tane gebelik testi kullandım hepsi silik çıktı :))) Senin stok daha fazlaymış Lightlife :) Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :)

akıntının her türlüsü iyidir bence sonuçta doğal bir olay o yüzden kuru olmadıktan sonra çalışmalara devam edin umudunu da yitirme olur mu

inşallah tafçım Allah hayırlısını versin.. inanki hiç beklemiyodum buyüzden ama testte 2. çizgiyi görünce size söylemeden edemedim ama ovulasyon testine göre 25. gün ovulasyon olmuş. belki ogün olmuştur diye yaptım zati testi

TAFCIM BENİM ATEŞ TABLOMU TEKRAR YORUMLAYABİLİR MİSİN:26:
1.gün 14/12 36.3 (lekelenme)
2.gün 15/12 36.3
3.gün 16/12 36.3
4.gün 17/12 36.3 (bitti)
5.gün 18/12 36.3
6.gün 19/12 35.9 (Her zaman 6.15 te ölçüyorum o gün 3 te yattım 3 saatlik uyku ile)
7.gün 20/12 36.4
8.gün 21/12 36.3
9.gün 22/12 36.3
10.gün 23/12 36.5
11.gün 24/12 36.5
12.gün 25/12 36.6
13.gün 26/12 36.0 (4 saatlik uyku ile)
14.gün 27/12 36.7

Bende bu ay 9 tane gebelik testi kullandım hepsi silik çıktı :))) Senin stok daha fazlaymış Lightlife :) Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :)

inşallah tatlım Allah cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim..
ben aldım arkadaşlara da aldırdım eğer testler bozuk çıkarsa bi daha k.k ya giremem öldürürler beni kızlarr..

dün yumurtlamışsın büyük ihtimalle canım umarım çalışma olmuştur olmadıysa bile bu akşam kesin çalışın derim hadi hayırlı olsun 10 ocak bekleniyor o zaman heyecanla

ne albümüme ne de buraya foto eklenmiyo hata veriyo kızlar.. zaten çizgide fotoğraf makineside belli olmuyoo yarın tekrar test yapıcam ilk idrarımla ozaman koyarım fotomu

dün yumurtlamışsın büyük ihtimalle canım umarım çalışma olmuştur olmadıysa bile bu akşam kesin çalışın derim hadi hayırlı olsun 10 ocak bekleniyor o zaman heyecanla

dün değil de c.tesi gece olmuştu çalışma olmaz mı o
Bugün olur mu hiç bilmem baya sorunluyuz bugünlerde
Nasipte varsa tutar ne yapalım
sağol canım

dün değil de c.tesi gece olmuştu çalışma olmaz mı o
Bugün olur mu hiç bilmem baya sorunluyuz bugünlerde
Nasipte varsa tutar ne yapalım
sağol canım

cumartesi olan ilişki de kafi tutacağı varsa onunla da tutar çünkü yumurtlamadan 24 saat öncesine denk geliyor gibi. ama bu gece de olsaydı iyiydi hakkında hayırlısı olsun

lighlife canım allah tamamına erdirsin çok sevindim yaaaa sıra çiğdem de ondanda mutlu haber bekliyoruz allah sağlıgıyla versin ligt canım :81::81:

lightlife çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. Sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu umarım. Artık hamile kalalım diye değil, sağlıklı hamile kalalım diye dua ediyoruz. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…