• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi canım ben de aylardır deniyorum tam ovulasyon günleri üst üste olduğu da oldu tam ovulasyonları denk getirdiğim de kaçırttığım da...
ama hiç birinde gebelik oluşmadı tek bir kere kimyasal olmuştu o da çok yüksek bi değerde değil bi tek o zaman gün aşırıydı.
ben şu an takipteyim doktorum kağıda yazmış 12,14,16,18 diye.. ne bileyim kararsız kaldım.

Sen simdi doktor kontrolundesin ya karanfilce, o yuzden onu dinle istersen bu ay:34: onun dediklerini yaparak dene. zaten butun doktorlar gun asiriyi oneriyor.
ama sahsen ben onemli gunlere kadar 2 gun dinlenme ve arkadasindan 4 gun boyunca pes pese olmasi gerektigine inaniyorum. :34:

merhaba canım
evet canım seninki 13. gün çatlamış. ne güzel senin hemen çatlıyor.
beni ölçmek stres yapmıyo ama üşeniyorum çatladıktan sonra salıveriyorum. saat kur kendini ona göre ayarla filan zor geliyor. sırf hamile kalırsam ekleyecek güzel bi tablom olsun diye ölçesim geliyo ama:9:
canım ben özel başkent hastanesinde(haberalın)çektirdim. cemalettin akyürek çekti prof kendisi. muayene ücretini bilmiyorum biz vermediğimiz için ama 50 büyük ihtimal. 3 ay kadar önce ben sekretere sormuştum hsg yi 10 tl demişti. ama onu da vermediğimiz için değiştiyse bilemiycem. değişse de ne kadar değişcek. ha 20 olsun. yani toplamda 60 tl filan. doktor yanıma geldi film bitene kadar yanımdan ayrılmadı. yanındaki sağlık memuru sordu o da çek diye ara ara emir verdi yani onun kontrolündeydi herşey. bizde tek problem çekildikten sonra doktoruma muayeneye gittiğimde usg doktorunun yazdığı raporu okudu sadece yani kendi filme bakıp yorum yapmadı. ee zaten senin de kendi doktorun var. film sonucunu cd halinde veriyorlar. sen kendi doktoruna gösterirsin.:34: telefonla randevu alabiliyorsun ücretleri de sor canım çok sıra olmuyor. en fazla 2-3 gü atıyor.
sağol kuzum bende burda tepecik te çektirmek için bi arkadaşa sordurcam o cevaba göre belki oraya geldiğimde yaptırabilirim o netleşsin karar vericem artık. beklemek çok zor ama dr um da çok erken tüp için deyince içime sinmedi en az 3 ay daha deneyeceğim galiba doğal yollardan bakalım hayırlısı artık...

amin canım allahım bidaha yaşatmasın.. canım ne zaman oldu düşük kaçıncı haftandaydın. o güne kadar herhangi bi sorun yaşadınmı. çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliğin müjdesini verirsin.

Amin inşallah Düşük 7. hafta da oldu ama 1 hafta lekelenmem olmuştu regl zamanı doktorum yerleşme lekelenmesi demişti onun dışında herhangi bir belirti yaşamadım o sabaha kadar :S Kanama başladı gittik ve bitmişti

ahhh çiğdemimmm nasıl üzüldüm anlatamamm
canım ya Rabbim bir daha yaşatmasın çok çok üzüldüm
ama dua etmekten ve mücadele etmekten başka bir şey yok

Canım benim iyiyim şimdi sabırla bekleyeceğim yoksa haketmem zaten de mi :) Bol bol dua edip buna da şükür diyorum Herşeyde bir hayır mutlaka vardır

kırmızılarım geldi...

kendimi kilo vermekle eşgul edicem artık kafamı dağıtmam lazım bi şekilde...

en iyisi de kilo vermek sanırım...

Amin inşallah Düşük 7. hafta da oldu ama 1 hafta lekelenmem olmuştu regl zamanı doktorum yerleşme lekelenmesi demişti onun dışında herhangi bir belirti yaşamadım o sabaha kadar :S Kanama başladı gittik ve bitmişti

sorma canim ya benim de hersye o kadar normal gidiyordu ki 6.haftam baslamisti
sabah uyaninca kanamayla sok olmustum aklimin ucundan gecmezdi
hayirlisi olsun, insallah bu son olacak ve saglikla gelecek bebeklerimiz

kırmızılarım geldi...

kendimi kilo vermekle eşgul edicem artık kafamı dağıtmam lazım bi şekilde...

en iyisi de kilo vermek sanırım...

hayirlisi olsun canim benim, dedigim gibi ocak ayinda gelecek bizim bebisler inaniyorum:emir_bebek: ben de aynis eyi dusunuyorum kilo vericem ben de, kocam cok takilmaya basladi sisko sisko diye:50:ben bu kilolari hamilelik ugruna aldim oysaki incir findik fistik derken:47:

sorma canim ya benim de hersye o kadar normal gidiyordu ki 6.haftam baslamisti
sabah uyaninca kanamayla sok olmustum aklimin ucundan gecmezdi
hayirlisi olsun, insallah bu son olacak ve saglikla gelecek bebeklerimiz

hayirlisi olsun canim benim, dedigim gibi ocak ayinda gelecek bizim bebisler inaniyorum:emir_bebek: ben de aynis eyi dusunuyorum kilo vericem ben de, kocam cok takilmaya basladi sisko sisko diye:50:ben bu kilolari hamilelik ugruna aldim oysaki incir findik fistik derken:47:
[/B]

evet vcenım bende kilo vereceğim ilk günler zor olur ama alışırız verdikçede hoşumuza gidecek...
leslie sansone yapacağım bol bol su içip ekmeğide hayatımdan çıkarınca sanırım olucak:34:

slm arkadaşlar akşam doktora gittim laparoskopi önerdi karar ver boşuna öbür şeylerle uğraşmayalım zaman kaybı dedi hem kendin hem vücudun yıpranıyor dedi doğru söledi artık ilaçlardan şiştim inanın regli olmadım daha ama yarın günü. reglim bitince yaprırcam haftaya :18::18::18::18::18::18::18: korkuyorum tedirginim nasıl olcak diye:18::18::18::18:

evet vcenım bende kilo vereceğim ilk günler zor olur ama alışırız verdikçede hoşumuza gidecek...
leslie sansone yapacağım bol bol su içip ekmeğide hayatımdan çıkarınca sanırım olucak:34:

bir de aksam 7den sonra yemesek:34:
isteeee bu cooook zor ben hep aksamlari meyve cerez cay keyfii ufff:44:

bir de aksam 7den sonra yemesek:34:
isteeee bu cooook zor ben hep aksamlari meyve cerez cay keyfii ufff:44:

canım akşam yemeğinde aşırıya kaçmazsak yani ekmek yemeden çorba salata çok az pilav yada makarna gibi....

sonrasında 1 porsiyon meyve yenebilir...

ama çerez kesinlikle yok:20:

canım ben 5 ay boyunca yok tek günler yok çift günler dedim tutturamadım. bu ay hergün denedim oldu.. hergün ilişkide kaçırma şansı yok.. tabi dr saha dogrusunu bilir...

canım hergün ilişki derken mesela hangi günler oldu? yumurtlama zamanında mı hergün yaptınız:26:

bazilari gebelik kesesini gec gorebilir ama kan testi yaptirip degerini gormen lazim belki deger dusuk. 2 hafta sonra yeniden gel demis ama bu srecte en azindan kan testiyle degerine bakalim artisi gorelim ne alemdesin falan demedi mi yaaaa, dis gebeligi aklina getirme kotu seyleri dusunme daha degerin kucuk oldugundan gorunmemistir:34:

istemedi canım doktor kan testi 18 ocakta tekrar sıkışık gel dedi özele gidicem cuma günü bkalım

slm arkadaşlar akşam doktora gittim laparoskopi önerdi karar ver boşuna öbür şeylerle uğraşmayalım zaman kaybı dedi hem kendin hem vücudun yıpranıyor dedi doğru söledi artık ilaçlardan şiştim inanın regli olmadım daha ama yarın günü. reglim bitince yaprırcam haftaya :18::18::18::18::18::18::18: korkuyorum tedirginim nasıl olcak diye:18::18::18::18:
tüplerin mi tıkalı da?

Sen simdi doktor kontrolundesin ya karanfilce, o yuzden onu dinle istersen bu ay:34: onun dediklerini yaparak dene. zaten butun doktorlar gun asiriyi oneriyor.
ama sahsen ben onemli gunlere kadar 2 gun dinlenme ve arkadasindan 4 gun boyunca pes pese olmasi gerektigine inaniyorum. :34:

evet senin dediğin çok mantıklı..

eğer saat 7 de uyuyup kalmasaydım size doktorumun önerdiklerini anlatacaktım. 1 bardak kaynamış sonra dinlenmiş suya 1 çay kaşığı karbonat at. onunla hazneni yıka ilişkiden tam 1 saat önce. ilişki esnasında da altına 30 cm yastık koy dedi.:31:

tüplerin mi tıkalı da?

eğer saat 7 de uyuyup kalmasaydım size doktorumun önerdiklerini anlatacaktım. 1 bardak kaynamış sonra dinlenmiş suya 1 çay kaşığı karbonat at. onunla hazneni yıka ilişkiden tam 1 saat önce. ilişki esnasında da altına 30 cm yastık koy dedi.:31:

cnm bunu dr mu dedi ne faydası oluyomuş ne yönce

tüplerin mi tıkalı da?

karbonatlı suyla şeyimizi mi yıkayacakmışız içini içini hemde??? bende bi yerde okudum su bile değdirmeyin oranın ph oranı düşüyormuş spermlerin yaşaması mümkün olmuyormuş diye o yüzden ilişkiden sonra yıkanmıyorum ben sabah yıkanıyordum

karbonatlı suyla şeyimizi mi yıkayacakmışız içini içini hemde??? bende bi yerde okudum su bile değdirmeyin oranın ph oranı düşüyormuş spermlerin yaşaması mümkün olmuyormuş diye o yüzden ilişkiden sonra yıkanmıyorum ben sabah yıkanıyordum

onu bana doktor da dedi. ilişki sonrası 2 saat su değdirme dedi. bu işlemi doktorum dediği için ben yapcam. ama başkasından duysam yapmazdım belki. doktoruma güvenmem lazım..:31:

onu bana doktor da dedi. ilişki sonrası 2 saat su değdirme dedi. bu işlemi doktorum dediği için ben yapcam. ama başkasından duysam yapmazdım belki. doktoruma güvenmem lazım..:31:

Ehhh bizde deneriz bacım madem doktorun öyle demiş denemekten zarar gelmez bir de bunu deneriz :34:

canım ben 5 ay boyunca yok tek günler yok çift günler dedim tutturamadım. bu ay hergün denedim oldu.. hergün ilişkide kaçırma şansı yok.. tabi dr saha dogrusunu bilir...

canım valla ben de hamile grafiklerindehep onu farkettim yüzde 80-90 çatladığı günlerde üst üste ilişkiyle hamile kalmışlar..tabi eşlerde problem varsa yormamak gerekir heralde...sizin eşlerde problem var mı...

tüplerin mi tıkalı da?

aaaa..şaşırdım..bi ara bi arkadaşım enfeksiyona ve kaşıntıya iyi geliyo diye tavsiye etmişti ama hazneyi değil dışını...valla denemedik bişey kalmadı artık.salak oldum yaaa..:27::27::27:.hadi hayırlısı...:1::1::1:

Back
X