merhaba canım
evet canım seninki 13. gün çatlamış. ne güzel senin hemen çatlıyor.
beni ölçmek stres yapmıyo ama üşeniyorum çatladıktan sonra salıveriyorum. saat kur kendini ona göre ayarla filan zor geliyor. sırf hamile kalırsam ekleyecek güzel bi tablom olsun diye ölçesim geliyo ama

canım ben özel başkent hastanesinde(haberalın)çektirdim. cemalettin akyürek çekti prof kendisi. muayene ücretini bilmiyorum biz vermediğimiz için ama 50 büyük ihtimal. 3 ay kadar önce ben sekretere sormuştum hsg yi 10 tl demişti. ama onu da vermediğimiz için değiştiyse bilemiycem. değişse de ne kadar değişcek. ha 20 olsun. yani toplamda 60 tl filan. doktor yanıma geldi film bitene kadar yanımdan ayrılmadı. yanındaki sağlık memuru sordu o da çek diye ara ara emir verdi yani onun kontrolündeydi herşey. bizde tek problem çekildikten sonra doktoruma muayeneye gittiğimde usg doktorunun yazdığı raporu okudu sadece yani kendi filme bakıp yorum yapmadı. ee zaten senin de kendi doktorun var. film sonucunu cd halinde veriyorlar. sen kendi doktoruna gösterirsin.

telefonla randevu alabiliyorsun ücretleri de sor canım çok sıra olmuyor. en fazla 2-3 gü atıyor.