• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebeğim, hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah. bugün ateş ölçmedin mi?
bir de geçen ayki tablon nasıldı. son anda mı düşmüştü yoksa önceden mi ben senden çok ümitliyim 2 binlere hazırla kendini:13:

günayydın canım ewet kan verdim saglık ocagına gittim bize çok yakın sonucun yarın çıkacagını söyledii lütfen dua edin kızlarr güzel bir sonuçç alayım

inşallah bebeğim
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize :49:

günaydın hanımlar...

çok güvenilir değil bence cnm gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor insanı...

zaten bu sabah yaptığım gebelik testinde negatif çıktı :50:

hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. bende yarın kontrole gidicem. keseye bakılacak görülürse bebişimede.. çok heycanlıyım..

inşallah keseyi de bebişini de görürsün devsel. :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
ewet canım dr.um yarın ögleden sonra gel al dedi canım demekki deişiyor ben adanada ikamet ediyorum

sen öğleden sonra doktorunu ara o değilden sor benim tahlil sonucum vardı çıktı mı diye. belki erken geliyordur sonuçlar ama tabi onların umrunda değil ya 1 gün bekletiyorlardır.

bebeğim, hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah. bugün ateş ölçmedin mi?
bir de geçen ayki tablon nasıldı. son anda mı düşmüştü yoksa önceden mi ben senden çok ümitliyim 2 binlere hazırla kendini:13:

canım tablomu bugün yazmadım ama ateşimi ölçtüm dur hemen paylaşım herkesede
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
ewet oldu canım benim bu 2. gebeligim olacakk rabbim izniyle ve hamile oldugumu düşünüyorum içimdeki ses öyle söylüyor dünüde atlattımya Allah a çok şükür bundan önceki tablom yoktu ama son günlerini ölçmüştüm 27.günden sonra 36.3 ten 36.2 ye düştü 2 gün sonrada kırmızılar gelmişti zaten.
benim ilk gebeligimde erken ögrenmiştim 5 gün önce test yapmıştım 31 çıkmıştı ozaman adet günümde ise 200 lerdeydi ben yine 200 lü birşeyler bekliyorum 2 binlerlerde çıkmaz çıkarsada çok sevinirim insaallah çıksın ama birde okadar yüksek çıkmayıp üzülmekte var.güzel bir deger çıksında insaallah bebegim benimle olsunda nasıl olsa 2000 leride görürüm insaallah

dualarınızı eksik etmeyin kızlaarrr insaallah dualarımızlaa bebbişlerimize kavuşacagız

inşallah bebeğim

iinnsaaallahhhh canımmm yüregine saglıkkkk

sen öğleden sonra doktorunu ara o değilden sor benim tahlil sonucum vardı çıktı mı diye. belki erken geliyordur sonuçlar ama tabi onların umrunda değil ya 1 gün bekletiyorlardır.

canım daha öncede test yaptıgım için biliyorum eminim yarın ögleden sonra çıkıyor

ewet oldu canım benim bu 2. gebeligim olacakk rabbim izniyle ve hamile oldugumu düşünüyorum içimdeki ses öyle söylüyor dünüde atlattımya Allah a çok şükür bundan önceki tablom yoktu ama son günlerini ölçmüştüm 27.günden sonra 36.3 ten 36.2 ye düştü 2 gün sonrada kırmızılar gelmişti zaten.
benim ilk gebeligimde erken ögrenmiştim 5 gün önce test yapmıştım 31 çıkmıştı ozaman adet günümde ise 200 lerdeydi ben yine 200 lü birşeyler bekliyorum 2 binlerlerde çıkmaz çıkarsada çok sevinirim insaallah çıksın ama birde okadar yüksek çıkmayıp üzülmekte var.güzel bir deger çıksında insaallah bebegim benimle olsunda nasıl olsa 2000 leride görürüm insaallah

dualarınızı eksik etmeyin kızlaarrr insaallah dualarımızlaa bebbişlerimize kavuşacagız

Gönülden bir amin diyorum:16:

ya dün gece halvetten 1 saat snra fln wc ye gittiğiimde bayaa bi yumurta akı akıntım geldi
çatladı mı acaba yoksa çatlayacak mı sinyal mi veriyo
dün oldu ilişki bugünde olsun mı sizce yoksa gün aşırıya devam mı yarın olsa yeetermi
kızlar bi el atın

$-tabbl.webp

ya dün gece halvetten 1 saat snra fln wc ye gittiğiimde bayaa bi yumurta akı akıntım geldi
dün oldu ilişki bugünde olsun mı sizce yoksa gün aşırıya devam mı yarın olsa yeetermi
kızlar bi el atın

Eki Görüntüle 320750

bence ilşki bu gecede olsun birden yükselecek gibi hissettim ateşin canım

inşallah bebeğim

iinnsaaallahhhh canımmm yüregine saglıkkkk

canım daha öncede test yaptıgım için biliyorum eminim yarın ögleden sonra çıkıyor

Canım bu arada şimdiden hayırlı olsun diyim çok güzel gidiyor maşallah
yerleşme gibi düşüşte olmuş bence kesin hamişsin gününde geçmiş bi test yapsaydın ya
halay çekeydik bugün burda
:64:

Canım bu arada şimdiden hayırlı olsun diyim çok güzel gidiyor maşallah
yerleşme gibi düşüşte olmuş bence kesin hamişsin gününde geçmiş bi test yapsaydın ya
halay çekeydik bugün burda
:64:

:) çok saaoll canımmyaaa rabbimmm bu defa saglıkla kucagıma almayı nasip eyler insaaallahhhh uzun ömürler versinnnnn saglıkla sıhhatle eli ayagı düzgün olarak kucagıma almak nasip eylesin yaradan insaallah

bence ilşki bu gecede olsun birden yükselecek gibi hissettim ateşin canım

Dimi sanki bugün çatlayacak gibi yarın artar diye düşünüyorum dün geceki akıntıda öyle gösteriyo
bugün hatta 24 saat canlı kaldıgını varsayarsak yarın gece de halvet lazım bence sanki
oyy oyyy yoruldummmmmmmmmmmm anacım :53:

kızlar bi el atın

Eki Görüntüle 320750

ya bide ilk kez yumurtlama öncesi bu kdr dalgalı oluyo tablom
inişli çıkışlı sürekli hayır olsun inş bebişin habercisidir :)

:) çok saaoll canımmyaaa rabbimmm bu defa saglıkla kucagıma almayı nasip eyler insaaallahhhh uzun ömürler versinnnnn saglıkla sıhhatle eli ayagı düzgün olarak kucagıma almak nasip eylesin yaradan insaallah

Amin canım inşş rabbim kucağına almayı yüzünü görmeyi sağlıkla nasip etsin inş tüm bekleyenleri

aminn insaallahhh sen kaç haftalıksın canım kaçıncı haftada kese görülüyorrmuşşş insaallah sende güzel haberler al canım

ben geçen hafta cuma günü dr a gittim adetim 2 gün geçince test yaptırmıştım 175 çıkmıştı dr hamilesin dedi ama sağlıklı bi gebelik demem için 48 saatte 2 kat artması lazım dedi 48 saat sonra 436 çıktı. yarın kontrolum var kaç haftalık olduğunu söylyecek. bana göre şuan 5 haftayı geçti. 5 haftalıkken gözükürmüş daha doğrusu değer 1000lerin üstündeyse benim olmuştur artış olduguna göre inşallah görürüz keseyide bebeğide. canım bu okadar stresli bi bekleyişki. acaba hamilemiyim bu ay diye düşünmekten çok daha stresli. bu seferde sağlıklımı bi sorun olurmu endişeleri. şikayet etmiyorum ama herkes kadar korkuyorum.

inşallah canım ben çok ümütliyim senin adına..

Back
X