Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hamıle olan arkadaslarımı tebrık edıyorum darısı ınsallah bızım basımıza bu ay ne olucak bakalım

ayrıca toplu test alan arkadaslar nerden alıyorsunuz okadar ucretı nekadar

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..

bugün regli olmama lazım ovulasyondan sonrqa 36.3 civarı olan ısım 37 37.1 37.2 diye oynadı durdu bugün ölçtüm 37. gene regli olacakmışım gibi rahtsız ir his var kasık gğüs ağrısı.. ama bişe yok şimdilik:18:

dün değil de c.tesi gece olmuştu çalışma olmaz mı o
Bugün olur mu hiç bilmem baya sorunluyuz bugünlerde
Nasipte varsa tutar ne yapalım
sağol canım

"Len şimdi sorunun sırası mıııı;yumurtluyoruuuuuum" diyerek sarıl kocana gece bakalım noooluyormuş;masaja dayanamaz;benden söylemesi:92::92::92:

bekleyiscim sonucun 4 te çıkacaktı kaç çıktı?

canım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir Allahın ol demeden olmuyo

"len şimdi sorunun sırası mıııı;yumurtluyoruuuuuum" diyerek sarıl kocana gece Bakalım noooluyormuş;masaja dayanamaz;benden söylemesi:92::92::92:

yok ya eşim benim kadar kırgın değil, ben ona çok kırgın ve kızgınım bu zamana gelmesi çok kötü oldu:84::84: Bu halde de çalışma nasıl olur bilmiyorum

üzülme canım hayırlısı olsun demek ki zamanı değilmiş

tam olarak ne denir blmiyorum ama üzülme her işte bir hayır vardır..eşin doğru söylemiş niceleri var 10 yıllar bekleyen, ben yakında 39 yaşıma girecem ve hala umutluyum sanırım senin yaşın genç hayırlısıyla bebişin gelecektir..Allah isteyen herkese versin...

canım üzülme ne olur vakti zamanı değilmiş demekki ben kendimede kızıyorum şimdi öle seni ümitlendirdim yerleşme lekelenmesidir die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…