ewet bende cok sinir oldum söylediğim halde umrunda değil kadının biri geldi ben bu ay adet olmadım dedi onada ilaç verdi nasıl bir dr anlamadım bende devlet hastanesiydi çıktım özele gittim artık hayırlısı saat gecsede sonucu alsam içim rahat etse azda olsa
Kız kullanma o ilacı
Öbür sonuçlar bi çıksın Yüzüne bakıp mı anlamış hormonlarını Yeminli bunlar bi de yaa
Kız kullanma o ilacı
Öbür sonuçlar bi çıksın Yüzüne bakıp mı anlamış hormonlarını Yeminli bunlar bi de yaa
kullanmıyorum canm almadım bile ilacı özeldeki dr da ultrason tahlil yapmadan nasıl ilaç yazar sen sonucunu al 4 de gel ben bi bakayım ultrasonda falan sakın alma bu ilacı dedi
bebek vrsada atarsın bu ilaçla dedi
nasıl salak bi dr denk gelmişim yaaa bilgisi olmayan biri olsa gider alır içer ilacı dr lar bu hale nasıl gelmiş hayret yaa güvenilmeyecek artık kimseye
hamıle olan arkadaslarımı tebrık edıyorum darısı ınsallah bızım basımıza bu ay ne olucak bakalım
ayrıca toplu test alan arkadaslar nerden alıyorsunuz okadar ucretı nekadar
dün değil de c.tesi gece olmuştu çalışma olmaz mı o
Bugün olur mu hiç bilmem baya sorunluyuz bugünlerde
Nasipte varsa tutar ne yapalım
sağol canım
ışıklı kız tebrık ederım canım cok sevındım ayy yuppiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim hemşirecim darısı başınıza eğer pozitif değilse mahçup olucam vallahiii :18:
1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *
20.gün 36.8
21.gün 36.6 *
22.gün 36.5 kahverengi leke acık renk 1-2 damla
23.gün 36.7 leke bitti aksam yine leke 1-2 damla
24.gün 36.8 suan leke yok
25.gün 36.7 36.9 bir saat erken ve tekrar uyuyarak saatinde ölçüm
26.gün 36.9
27 gün 36.6 uykusuz ölçüm
ben bugün ne olur olmaz diye dr a gittim kızlar allatn muayene eti beni sadece ve adet olmam için ilaç yazdı ne kan tahlili ne birşey hiç birşey istemedi sadece yara varmı diye baktı yok dedi horonun bozulmuştur dedi ultrason vs birşey yapmadı bende başka bi hastaneye gittim ordaki dr bu ilacı kullanma tahlil yapmadan nasıl bu ilacı verir dedi kan tahlili aldı saat 4 de cıkacak sonra ultrasonda falan bakacak cok merak ediyorum ama bütünumudum kırıldı şimdiden
aaa ilginç bi doktor bende bikeresinde gitmiştim ve kan testim negatif olmasına rağmen 1 hafta sonra testi tekrarla adet olmazsan gel o zaman ilaç yazarız demişti.. bence doğrusuda odur yani..
pozitiftir pozitif ne mahcup olcan
bunca ınsanı sevındrdın cnm ziyanı yok yararı bılem oldu
bekleyiscim sonucun 4 te çıkacaktı kaç çıktı?
"len şimdi sorunun sırası mıııı;yumurtluyoruuuuuum " diyerek sarıl kocana gece Bakalım noooluyormuş ;masaja dayanamaz ;benden söylemesi:92: :92: :92:
üzülme canım hayırlısı olsun demek ki zamanı değilmişcanım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir allahın ol demeden olmuyo
kızlar şimdi test yaptım yemin ederim anında silik çizgi çıktı :))))))))))
canım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir Allahın ol demeden olmuyo
aaa ilginç bi doktor bende bikeresinde gitmiştim ve kan testim negatif olmasına rağmen 1 hafta sonra testi tekrarla adet olmazsan gel o zaman ilaç yazarız demişti.. bence doğrusuda odur yani..
bugün gittiğm iki dr da biri muayene etmeden yazdı adet söktürücü biri kan tahlilime baktı 2.0 cıktı karın ultrasonundan baktı oda adet söktürücü yazdı adetin gecsin diyen yok daha adet günüme var 2 gün adet söktürücü yazdılar ben yinede bekleyeceğim adet olursamda kendiliğimden olurum zaten lekelerede dr da anlam veremedi kistinde yok dedi stresten üzüntüden olmustur dedi ama ben bu ay ne stres yasadım ne birşey her günüm eglenmekle kardeslerimle gezerek eglenerek gecti çocuk bile aklımda yoktu leke olmaya baslayana kadar neyse bekleyeyim adet olmazsam yine bi tahlil yaptırır ilacımı öyle içerim artık ve sol kasıgımda batma tarzı birşey var o ve leke umutlandırdı beni neyse bekleyeyim bakalım adet oldum sayıyorum kendimi simdiden lekelerimi adet farzedeceğim umutlnmayacagım adet olana kadar alışırım bu fikre en azından 8 denemeye dogru yol alıyorum artık 2.5 yıl oldu evleneli ilk 5-6 ay denedik askere gitti eşim ve şimdi 8.denemeye geciyoruz bi sorunmu var hiç çocugumuz olmayacakmı diye düşünmeye basladım artık
canım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir Allahın ol demeden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?