• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

:49: degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl

bebeyim cok sevindim ALLAHIM tamamina erdirsin darisida bizim basimiza olsun bizede dua et olurmu

anlatirmisin neler yaptin bu ay bide iliski gunlerin tablonda yazmiyo hangi gunler oldu bide preseed kullandin mi

:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

ay canımmmm çok tebrik ederim maşallah...

Allah bizede nasip etsin inşallah..

Rabbim bir an ön kucağına versin inşallah :)

canım tebrik ederimmm çok sevindim adına:nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin...değeri çok güzel:nazar:
kaç ay sonra geldi bebeğin..??
uzun zamandır yazmadım biraz kendi içime kapanasım geldi ama sizleri hep yakından takip ettim kimi zaman haberlerinizle sevindimm kimi zamanda üzüldümmm çiğdem çok geçmiş olsun canımm rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh devsel gözün aydınn sağlıcakla kucağına al inşallahh karanfil ikizler aysunummmm every yeni döngünüz sizede bebişinizi getirir inşallahh ben henüz ovucanda pozitifi göremedimm 17 günüm beklemedeyim bakalımm nasip artıkk hepinizi özledim çok öpüyorumm pek yazmıyorum ama her gün okuyorumm dpo 7 8 den sonra gelirim belki güzel fikirlerinizi duyabilmek için kendinize iyi bakın hoşçakalınnn :54:

aysunnumm everyy :38:

yasib canım seni çok iyi anlıyorum..
benimde kırmızılar dün geldi...
ama iyiyim şimdi...
sende özletme kendini içine atma gel buraya arada...
inşallah ocak ayı hepimize uğurlu gelsin
:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı ile rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah bi tutsun bidaha bırakmasın bebişin seni

amminn canımmm insaaallahhh rabbimmm bana nasip ettigi gibi sizlerede nasip eylesin insaaallah benimde saglıkla kucagıma almayı nasip eylesin insaallah

canım benim nasıl sevindim adına Allahım sağlık afiyet versin bizlerede dua et bebeğim :nazar::nazar::nazar:

bebeğim gözün aydın :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
hafif bir pembelik gördüm sanki silerken

benim için yeni bir dönem başladı sanırım.

Allahım sen sabır ver hepimize :43:

hafif bir pembelik gördüm sanki silerken

benim için yeni bir dönem başladı sanırım.

Allahım sen sabır ver hepimize :43:

Ateşin güzeldi canım senin ya,
inşşş kırmızıılar değildir lekedir gelir geçerr ne diyim..
hayırlısı olsun yinede sıkma canını
gelecek bigün meleklerimiz :34:

çok şükür ki güzel haber vermek nasip oldu sana da Allahım devamını getirsin kucağına aldığın günleri de göstersin. çok sevindim adına değerin de gayet güzel maşallah canım.:nazar: zaten sen kendini biliyordun. senin luteal fazın gerçekten çok uzunmuş. neyse ekle tablonu bakimm de bi farklı tablo olarak seni de aliyim hamile tablosu koleksiyonuma
:21: :46:

geçenlerde kim demişti burda kime ff de hamile tablosu yapmışsam hepsi hamile kaldı diye. ben de mi unutsam da şu tabloyu birilerine yaptırsam:52:

Julia'cım selam nasılsın?
gelmişken sana tablomu göstereymm, çizgiyi 12 ye çekti ama niye anlamadım,
ben tüm belirtilerime göre 14. gün olduğunu düşnüüyorum sen ne dersin?

Eki Görüntüle 321450

kızlar şu çizelge yapıyosunuz ya ben ondan yapmayı bilmiyorum nasıl yaparız bende yarından itibaren ölçmeye başlıcam

çok şükür ki güzel haber vermek nasip oldu sana da Allahım devamını getirsin kucağına aldığın günleri de göstersin. çok sevindim adına değerin de gayet güzel maşallah canım.:nazar: zaten sen kendini biliyordun. senin luteal fazın gerçekten çok uzunmuş. neyse ekle tablonu bakimm de bi farklı tablo olarak seni de aliyim hamile tablosu koleksiyonuma

geçenlerde kim demişti burda kime ff de hamile tablosu yapmışsam hepsi hamile kaldı diye. ben de mi unutsam da şu tabloyu birilerine yaptırsam:52:

Aaaa varsa öyle sihirli biri bize de yapsın yaa
ben unuttum bile tüm bildiklerimi vallaaa bekliyorum gelsin o kimse :)))

bebeğim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin gözün aydın canım

gözün aydın melek evladın yollamış kardeşini sana umarım yüzün güler kucağına alırsın bu sefer rabbim yardımcın olsun canım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:superrrrrrrr
tebrik ederimmmmmm

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah canım
çok sevindim senin adına

Allah hayırlısıyla tamamlayıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin bu sefer
:emir_bebek: :emir_bebek:

bebeğim tebriklerrrr :46: :46: :46: değerinde gayet güzel :nazar: :nazar:

darısı bizlerin başına inşallahhh :46:

Bebeğim_01 canımmm dün seni tebrik etmiştim zaten belliydi :))))
allah bu defa kucağına almayı nasip etsin cnm gözün ayydınnnnnnnnnn
darısı başımıza inşş :)
tablonu hemen tekrar koymanı istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca hangi gnler ilişki oldu tabloya göre yani neler yaptın
yattın mı ek bi kür uyguladınmı vs brz bize de anlat emiiiiiiiiiiiiiii :)

tebrikler bebeğim_01, sağlıklı bir gebelik diliyorum.
değerin de çok güzel:nazar::nazar::nazar:
tablonu hemen koy tekrar bakalım.

evet canim ben de anlatmani istiyorum
bir de ne kadar zaman sonra geldi

bebeyim cok sevindim ALLAHIM tamamina erdirsin darisida bizim basimiza olsun bizede dua et olurmu

anlatirmisin neler yaptin bu ay bide iliski gunlerin tablonda yazmiyo hangi gunler oldu bide preseed kullandin mi

ay canımmmm çok tebrik ederim maşallah...

Allah bizede nasip etsin inşallah..

Rabbim bir an ön kucağına versin inşallah :)

canım tebrik ederimmm çok sevindim adına:nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin...değeri çok güzel:nazar:
kaç ay sonra geldi bebeğin..??

yasib canım seni çok iyi anlıyorum..
benimde kırmızılar dün geldi...
ama iyiyim şimdi...
sende özletme kendini içine atma gel buraya arada...
inşallah ocak ayı hepimize uğurlu gelsin
:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı ile rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah bi tutsun bidaha bırakmasın bebişin seni

canım benim nasıl sevindim adına Allahım sağlık afiyet versin bizlerede dua et bebeğim :nazar::nazar::nazar:

bebeğim gözün aydın :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

KIZLLARRRRRRRR HEPİNİİZİNNNNN DUALARINNAAA AMİNNN DİYORUMM ÖNCEE İNSAAALLAHH DEDİGİNİZ GİBİ OLUR BU DEFA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAK NASİP EYLER YARADAN
işte tablom 39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepinizz dualarımdasınızzzz rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugu sizlerede yaşatsın insaaallaahhhh kızlarr ben bu ay neler yaptıgımı anlatım
1 -41 meryem suresine başladım
2-ısı ölçme metodunu denedim
3-ovülasyon testi yaptım
4- ovülasyonu yakaladıgım günlerde 1 hafta full hergüb birliktelik
5-yastık koydum ilişkiden önce ve öyle birlikte olduk ve mümkün oldukça kalkmamaya çalıştım
6-hergün dua ettim 100 defa lailahe illallah 100 defa rabbi hepli menes salihin 707 defa ya varis
8-Allah a teslim oldum elimden geleni yaptım gerisi sende yarabbim dedim
9-ilişki bittikten sonra progesteron aldım 100lük sabah akşam içtim :)

en son 1 sene önce gebeydim bende kan pıhtılaşması var dr.uma gittim ve hemen igneye başladık insaallah budefa herşey yolunda gider kızlar dualarınızı eksik etmeyinn insaallah ayagımı sürürümde hepiniz hamile kalırsınız

Son düzenleme:
bebegim_01 cnm hayırlıı olsunnnnn rabbim kucagına saglıkla almayı nasip etsin.. inş bizde o duyguyu tadarız:)

Aaaa varsa öyle sihirli biri bize de yapsın yaa
ben unuttum bile tüm bildiklerimi vallaaa bekliyorum gelsin o kimse :)))
maharet kimin yaptığı değil bebeğime de ben yapmıştım ama geçenlerde bi arkadaş bir ayda 3 kişiye yaptı 3 ü de hamile kaldı :9:
KIZLLARRRRRRRR HEPİNİİZİNNNNN DUALARINNAAA AMİNNN DİYORUMM ÖNCEE İNSAAALLAHH DEDİGİNİZ GİBİ OLUR BU DEFA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAK NASİP EYLER YARADAN
hepinizz dualarımdasınızzzz rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugu sizlerede yaşatsın insaaallaahhhh kızlarr ben bu ay neler yaptıgımı anlatım
3-ovülasyon testi yaptım
5-yastık koydum ilişkiden önce ve öyle birlikte olduk ve mümkün oldukça kalkmamaya çalıştım
6-hergün dua ettim 100 defa lailahe illallah 100 defa rabbi hepli menes salihin 707 defa ya varis

en son 1 sene önce gebeydim bende kan pıhtılaşması var dr.uma gittim ve hemen igneye başladık insaallah budefa herşey yolunda gider kızlar dualarınızı eksik etmeyinn insaallah ayagımı sürürümde hepiniz hamile kalırsınız

Allahım 5 senenin mükafatını vermiş ne güzel.. Allah mutluluğunu bozmasın.

Son düzenleme:
çok sevindim senin adına tebrik ederim canım darısı bizim de başımıza inşallah...

3-ovülasyon testi yaptım

Canımmm inşş allah kucağına almayı nasip etsin..:nazar:
bu full birliktelik gerçekten işe yarıyor galiba, doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar ama ...
Allah bizlerede nasip etsin inşş tüm bekleyenlere.

Back
X