Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar şu tabloyu nasıl yapıyorsunuz biri sesimi duysun
banada bi arkadaş yardımcı olmuştu o oluşturdu bn devam ettim o yzden bilmiyorum cnm
fertility friend sitesine giriyosun brz ingilizcen varsa ordan tablo oluştur fln diye devam edip yönlendirir seni heralde
ya kızlar şu tabloyu nasıl yapıyorsunuz biri sesimi duysun
sen tablonu yap ateşlerini bi kağıda yazmayı unutma. sen sordukça yardımcı oluruz inşallah canım. biraz uzun çünkü. bi anda öğrenilecek bişey değil. ben müsait bi vakitte ilgilenmeye çlıırım.
şimdi baktım ama çok fazla ingilizcem yok malesef şu tabloyla ilgili biri bana yardımcı olsun görünce lütfen
dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee
degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl
dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee
KIZLLARRRRRRRR HEPİNİİZİNNNNN DUALARINNAAA AMİNNN DİYORUMM ÖNCEE İNSAAALLAHH DEDİGİNİZ GİBİ OLUR BU DEFA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAK NASİP EYLER YARADAN
işte tablom 39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepinizz dualarımdasınızzzz rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugu sizlerede yaşatsın insaaallaahhhh kızlarr ben bu ay neler yaptıgımı anlatım
1 -41 meryem suresine başladım
2-ısı ölçme metodunu denedim
3-ovülasyon testi yaptım
4- ovülasyonu yakaladıgım günlerde 1 hafta full hergüb birliktelik
5-yastık koydum ilişkiden önce ve öyle birlikte olduk ve mümkün oldukça kalkmamaya çalıştım
6-hergün dua ettim 100 defa lailahe illallah 100 defa rabbi hepli menes salihin 707 defa ya varis
8-Allah a teslim oldum elimden geleni yaptım gerisi sende yarabbim dedim
9-ilişki bittikten sonra progesteron aldım 100lük sabah akşam içtim :)
en son 1 sene önce gebeydim bende kan pıhtılaşması var dr.uma gittim ve hemen igneye başladık insaallah budefa herşey yolunda gider kızlar dualarınızı eksik etmeyinn insaallah ayagımı sürürümde hepiniz hamile kalırsınız
evet canım tahmini yumurtlama tarihinden 5 gün öncesi ve sonrası olacak şekilde 10 günlük dönemi hergün değerlendirdim..canım hergün ilişki derken mesela hangi günler oldu? yumurtlama zamanında mı hergün yaptınız:26:
kızlar kafanıza göre progeston kullanmayın be n hamileolduğumu öğrendim o gün gidip acile yazdırdım
yanİ Acele etmeyin
ALLAH VERECEKSE HAMİLE OLDUĞUNUZ ÖĞRENDİĞİNİZ GÜN ALMANIZ YETER
hormon ilacı olduğu için hemoroid yapıyor kabzızlık yapıyor
yani bebekleriniz için almaya değer ama hamilelğiniz öğrendiğinizde yoksa boşuna içmiş olursunuz
aaaa canım hormon ilaçları kabızlık mı yapıyor 1 haftadır kabızım hiç bu kadar uzun sürmezdi anlaşıldı problem. tabi ben doktor kontrolünde serophene kullanmıştım
kızlar kafanıza göre progeston kullanmayın be n hamileolduğumu öğrendim o gün gidip acile yazdırdım
yanİ Acele etmeyin
ALLAH VERECEKSE HAMİLE OLDUĞUNUZ ÖĞRENDİĞİNİZ GÜN ALMANIZ YETER
hormon ilacı olduğu için hemoroid yapıyor kabzızlık yapıyor
yani bebekleriniz için almaya değer ama hamilelğiniz öğrendiğinizde yoksa boşuna içmiş olursunuz
aaminn canımmm çok çok saol rabbim sizlerede nasip etsinbebegim_01 cnm hayırlıı olsunnnnn rabbim kucagına saglıkla almayı nasip etsin.. inş bizde o duyguyu tadarız:)
amminn çok şükür canım karnımı seviyorum arada sabrımın meyvesiii o benimmm rabbbime şükürlerr olsunnnmaharet kimin yaptığı değil bebeğime de ben yapmıştım ama geçenlerde bi arkadaş bir ayda 3 kişiye yaptı 3 ü de hamile kaldı
Allahım 5 senenin mükafatını vermiş ne güzel.. Allah mutluluğunu bozmasın.
amminnn canım tşklerçok sevindim senin adına tebrik ederim canım darısı bizim de başımıza inşallah...
aamminnn teşşekkürler kızllarrCanımmm inşş allah kucağına almayı nasip etsin..
bu full birliktelik gerçekten işe yarıyor galiba, doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar ama ...
Allah bizlerede nasip etsin inşş tüm bekleyenlere.
yok canım ilk gebeligimde maalesef kan pıhtılaşmam oldugundan haberdar deildir bebegimi kaybettigimin hemen akabinde genetik testlerimi yaptırdım ozaman ögrendim canım MTHFR 677 HETEREZİGOT MUTANT yazıyor canım dr.um 0.4lük verdi senin mutasyonun nedir canım igne kullanıyormusun dozu nedircanım gözün aydınn :) KAT KAT ARTSIN DEĞERİN
KAN PIHTILAŞAMSININ HANİGİ MUTASYONU VAR
NE İĞNE KULLANIYORSUN
1 SENE ÖNCESİNDEKİ HAİMİLELĞİNDE İĞNE KULLANMADIN DEMİ ?
bebeğim gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sonu gelsin inşallah bizede dua et
progesteronu kendin mi kullandın yoksa doktor tavsiyesi mi canım bide belirtilerin nelerdi
eşimin degerlerii çok çok iyiydi 80 milyonlardaydı canım çok şükürcanım bide eşinin değerlerine baktırmışmıydınız değerleri nasıldı
canım çok tebrik ederim.. bekliyodum bu haberi.. eylül anneleri topigindede gördüm. hayırlı olsun canım..
bu ilac bebegin rahme tutunmasina yardimci olan bir ilac anladigim kadriyla
bu topicteki yorumlara gore oyle anladim dogru mu?
oyleyse aslinda cok iyi birsey cunku bircok durumda dollenme gerceklesse bile bebek tutunmadan adetle sokulebiliyormus![]()
aaminn canımmm çok çok saol rabbim sizlerede nasip etsin
amminn çok şükür canım karnımı seviyorum arada sabrımın meyvesiii o benimmm rabbbime şükürlerr olsunnn
amminnn canım tşkler
aamminnn teşşekkürler kızllarr
yok canım ilk gebeligimde maalesef kan pıhtılaşmam oldugundan haberdar deildir bebegimi kaybettigimin hemen akabinde genetik testlerimi yaptırdım ozaman ögrendim canım MTHFR 677 HETEREZİGOT MUTANT yazıyor canım dr.um 0.4lük verdi senin mutasyonun nedir canım igne kullanıyormusun dozu nedir
eşimin degerlerii çok çok iyiydi 80 milyonlardaydı canım çok şükür
aminn canım çok çok saolasınız