- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
kızlarrr günaydın ateşim :))
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende merak ediyorum canım ov. testide aldım bu ay ne zaman yapsam diye düşünüyorumgecen ay 16. 17.gunlerdeki ates durumunla simdiki 7. 8. gundeki ayni artis ve inis var yinebakalim bu ay ne zaman catliycak yumurtan canim
yeni dongun hayirli olsun
Ben bu konuda biraz cahilim şimdi kadın yumurtlama döneminde yumurtluyo bu yumurta calyıncamı hamile kalıyo ?
bende merak ediyorum canım ov. testide aldım bu ay ne zaman yapsam diye düşünüyorum
canım verdiğin bilgiler için çok sağolZebek,nisbhr,karanfilce kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder,dua edicem darısı başınıza olsun..belirti olarak sadece 2 gündür gece sağdan sola dönerken,ya da eğilirken kalkarken falan tarif edemiyorum hafif batma gibi bişeyler oluyordu,bir de hiç hareketsiz otururken arka arkaya iğne batırır gibi bir his,ben aynı şeyi önceki hamileliğimde de hissetmiştim,göğüslerim yumurtlama gününden itibaren acıyordu,hala hassas ama bu öyle aman aman bir acı değil..bir de 2 gündür yine çok çabuk yorulduğumu hissettim ki ben enerjik bir tipimdir,ama kızlar şöyle söyleyim bunlar her ay acaba mı dedirten türden belirtiler,esas farklı olan hissettim içime öyle bir his geldi,daha önce de ocakta hamile kalmıştım,ona kavuşamadım kürtaj oldum,4 ay korundum,korunmasız 7.ayda yine hamileyim..eşimin sperm sayısı düşüktü,sperm hızı ve morfolojisi iyiydi..ürolog eşime hormon testi bir de Asa taesti istedi(vücutta sperme karşı antikor gelişiyor ve spermleri öldürüyor,erkekte olursaa sayı düşüyor haliyle,kadında bulunursa da hamile kalmak zor oluyor)hormonları normal ama antikor testi pozitif çıktı,eşime 3 ay kullanması gereken bir ilaç verdi,bir de vitaminler..ben de bu arada keçiboynuzu kürüne başladım bir gün bile atlamadan düzenli kullandı eşim,belki de hepsinin etkisi oldu,ha bir de ben bu aya kadar hiç belimin altına yastık koymuyordum hemen 10 dakika sonra kalkıyordum,ama bu sefer hiç kalkmadan yastıkla sabaha kadar yattım,,size tavsiyem eğer 6 ayınız korunmasız geçtiyse eşiniz mutlaka bir sperm testiyle üroloğa görünsün,hiç tahmin etmedeğiniz durumlarla karşılaşabiliyorsunuz..umarım sizlere faydası olur söylediklerimin..
sağolasın canım benimm.. Aminn inşallah..karanfil canım ateşine baktım şimdik
gözün aydın çatlamış senin yumoşun
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine
kız bakma sen ateş eşiğine önemli olan son gün düşmemesi... baksana benim her ay tablom hamile gibi oluyor. son 3 gün uçurumdan intihar ediyor..ronyacım nasılsın
benım de çatladı sanırım
ne düşük ateşliyim ben yaa
karanfile bak 36.8 lerde şimdien
bu kız hamile kalsa ne olacak acaba
tatlım bak eşimin sperm testi sonucu
miktar:3cc
PH:8
likefaksiyon 30 dk.
vizkozite:normal
1ccdeki spermatazoon:23milyon
total spermatazoon:69 milyon
1/2saat 1,saat 2,saat
hızlı ileri hareketli %20 %15 %10
yavaş ileri hareketli %5 %5 %6
yerinde hareketli %2 %4 %4
hareketsiz %73 %76 %80
normal yapı %10
nedir durum sizce:26:
Amin inşallah sağolasın canım benim..Hayat acil .!.:Karanfilcim bencede catlamis yumurtan cnm,ins bebegin seninledir
geçen ayda kaçırmıştım bu yüzden birde folik asit, kalsiyum falan almaya başladım bakalım nolcakkesinlikle test yapman cok iyi
senin ates tablona gore yanilmalar olabiliyor garanti olur ne guzel
geçen ayda kaçırmıştım bu yüzden birde folik asit, kalsiyum falan almaya başladım bakalım nolcak
canım elevit i hamile kalmadan yazmıyorlar doktorlar burada. ama ben o ilaçla ilgili bişey duymuştum anneme ulaşıp sorayım yazacağım sanazaten folik asit her zaman gerekli, vucutta depolanan birsye degil ve hamile kalinmadan onceki ay alinmis olmasi ve hamileyken de devam edilmesi bebegin sagligi icin gerekliben de elevit vitamin hapi kullaniyorum icinde folik asit var o yuzden ayrica almayi biraktim.
canım elevit i hamile kalmadan yazmıyorlar doktorlar burada. ama ben o ilaçla ilgili bişey duymuştum anneme ulaşıp sorayım yazacağım sana
Yumurtlama donemınde olgunlasan yumurta catlıyor eger speermle birleşip döllendikten donra rahme tutunabılırse hamile kalmıs oluyosun
teşekkür ederimm bu hamileliğin aşaması ne cokkmuş yaaa annelerimiz eminm bunları hiç hesaplamamıştırrr püfff
ben doktora sordum kk da kullanabilirsin dedi
baska topiclerde de sordum yaziliyor doktorlar tavsiye ediyor dedi
ben de basladim :44: burda doktora gitmedim ayrica sormadim sonucta yurt disindayim sizin gibi sIk gitme sansim olmuyor ama eczanede de sormustum onalr da kullaniliyor dedi. tam emin olmasan da soyler misin ne duymustun canim? merak ettim
biliyorum canım yurt dışında olduğunu. bende folidoc kullanıyordum folik asit ve b12 içeriyor. dün doktora gittim ilaç almaya folik plus vereyim yanında da b12 içeceksin dedi bana. folik plusun içeriği daha zenginmiş. elevit var o hamileliği kolaylaştırır ama onu yazabilmem için hamile olman gerekiyor dedi. bende hamilelikte içiliyor zannettim bilseydim eczaneden ücretli alırdım. annemin bir tanıdığı da bebek isterken elevit kullanmış rahimi zayıfmış o ilaç güçlendirmiş hamile kalmış. sanırım içinde a ve e vitamini var o güçlendiriyormuş zaten.
canım aslında hesaplamayınca daha kolay luyor hamile kalmak :) zaten herkes fılımlerden dolayı ılk beraberlıkte hamıle kalına bılecegının dusunuyor oysa sadece % 20 ıhtımal hamıle kalına bılıyor ılk denemede :)
bileydim hiç içmezdim dogum kontrol hapını ahh doktor ahhh bende hamile klcam die başladımm ama ben yumurtluyom galiba cok agrımm sızım oluyo benimm yumurtlama dönemi gelmesin die dua edicem nerdeysee:)ama eşim cok istiyoo yeni evliyim ama yumurtadır catlardır transferm,iş kafam karıştıı yaa keşke filmmlerdeki gbi olsaa bi kerede hoppp cocuk:))
canım bir kerede de olabilir :) kendimden onrek vereyım ilk hamıleliğimde hamıle olmayı beklemeyı bırak ımkan vermıyordum. ama hamile kaldım malesef aldırmak zorunda kalmıştım yanlıs yerde oldustugu ıcın. bır sene sonra esımle cocuga karar verdık 4 ay ugrastım ve 4 ayda hamile kaldım. bıraz sans bıraz olasılık belkide sadece kaderdır ne zaman hamıle kalacagımız.
canım Türkiyede biliyorsun prosedürler gereği her ilacı devlet yazmıyor. gidip alsam ücretli sorun yok. inşaallah sana da faydası olur canımeeeee cok iyi oyleyse
cok sevindim buna rahmi guclendirmesine
super bir olay cunku ben zaten bu hapa dusuk yaptigim icin baslamak istedim
halsiz kaldim bunyem zayif dustu diye baslamistim. sonra okudum oncedne kullananlar var
ama snein doktorun demesi aklima takildi:44:
tesekkur ederim canim bilgiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?