Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecen ay 16. 17.gunlerdeki ates durumunla simdiki 7. 8. gundeki ayni artis ve inis var yinebakalim bu ay ne zaman catliycak yumurtan canim
yeni dongun hayirli olsun
bende merak ediyorum canım ov. testide aldım bu ay ne zaman yapsam diye düşünüyorum

Ben bu konuda biraz cahilim şimdi kadın yumurtlama döneminde yumurtluyo bu yumurta calyıncamı hamile kalıyo ?

Yumurtlama donemınde olgunlasan yumurta catlıyor eger speermle birleşip döllendikten donra rahme tutunabılırse hamile kalmıs oluyosun

canım verdiğin bilgiler için çok sağol
karanfil canım ateşine baktım şimdik
gözün aydın çatlamış senin yumoşun
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine
sağolasın canım benimm.. Aminn inşallah..
ronyacım nasılsın
benım de çatladı sanırım
ne düşük ateşliyim ben yaa
karanfile bak 36.8 lerde şimdien
bu kız hamile kalsa ne olacak acaba
kız bakma sen ateş eşiğine önemli olan son gün düşmemesi... baksana benim her ay tablom hamile gibi oluyor. son 3 gün uçurumdan intihar ediyor..

doktorlar normal diyor sanırım o zaman biz de üzdük kendimizi.. bizim en fazla yavaş hareketli çok..

Hayat acil .!.:
Karanfilcim bencede catlamis yumurtan cnm,ins bebegin seninledir
Amin inşallah sağolasın canım benim..

geçen ayda kaçırmıştım bu yüzden birde folik asit, kalsiyum falan almaya başladım bakalım nolcak

zaten folik asit her zaman gerekli, vucutta depolanan birsye degil ve hamile kalinmadan onceki ay alinmis olmasi ve hamileyken de devam edilmesi bebegin sagligi icin gerekli ben de elevit vitamin hapi kullaniyorum icinde folik asit var o yuzden ayrica almayi biraktim.

Daha önceki tablolarımın hiç birinde ateşim ortalamaya düşmemiş çatlamadan sonra ama 36,6 ya düşmüş hepsinde sonra çıkmış.
tabi hiç birinde ateş ortalamam da 36,6 olmamış. şimdi düşünüyorum yeniden çatlama olmuş olabilir mi...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım elevit i hamile kalmadan yazmıyorlar doktorlar burada. ama ben o ilaçla ilgili bişey duymuştum anneme ulaşıp sorayım yazacağım sana

canım elevit i hamile kalmadan yazmıyorlar doktorlar burada. ama ben o ilaçla ilgili bişey duymuştum anneme ulaşıp sorayım yazacağım sana

ben doktora sordum kk da kullanabilirsin dedi
baska topiclerde de sordum yaziliyor doktorlar tavsiye ediyor dedi
ben de basladim :44: burda doktora gitmedim ayrica sormadim sonucta yurt disindayim sizin gibi sIk gitme sansim olmuyor ama eczanede de sormustum onalr da kullaniliyor dedi. tam emin olmasan da soyler misin ne duymustun canim? merak ettim

teşekkür ederimm bu hamileliğin aşaması ne cokkmuş yaaa annelerimiz eminm bunları hiç hesaplamamıştırrr püfff

canım aslında hesaplamayınca daha kolay luyor hamile kalmak :) zaten herkes fılımlerden dolayı ılk beraberlıkte hamıle kalına bılecegının dusunuyor oysa sadece % 20 ıhtımal hamıle kalına bılıyor ılk denemede :)

biliyorum canım yurt dışında olduğunu. bende folidoc kullanıyordum folik asit ve b12 içeriyor. dün doktora gittim ilaç almaya folik plus vereyim yanında da b12 içeceksin dedi bana. folik plusun içeriği daha zenginmiş. elevit var o hamileliği kolaylaştırır ama onu yazabilmem için hamile olman gerekiyor dedi. bende hamilelikte içiliyor zannettim bilseydim eczaneden ücretli alırdım. annemin bir tanıdığı da bebek isterken elevit kullanmış rahimi zayıfmış o ilaç güçlendirmiş hamile kalmış. sanırım içinde a ve e vitamini var o güçlendiriyormuş zaten.

eeeee cok iyi oyleyse
cok sevindim buna rahmi guclendirmesine
super bir olay cunku ben zaten bu hapa dusuk yaptigim icin baslamak istedim
halsiz kaldim bunyem zayif dustu diye baslamistim. sonra okudum oncedne kullananlar var
ama snein doktorun demesi aklima takildi:44:
tesekkur ederim canim bilgiler icin

Son düzenleme:

bileydim hiç içmezdim dogum kontrol hapını ahh doktor ahhh bende hamile klcam die başladımm ama ben yumurtluyom galiba cok agrımm sızım oluyo benimm yumurtlama dönemi gelmesin die dua edicem nerdeysee:)ama eşim cok istiyoo yeni evliyim ama yumurtadır catlardır transferm,iş kafam karıştıı yaa keşke filmmlerdeki gbi olsaa bi kerede hoppp cocuk:))

canım bir kerede de olabilir :) kendimden onrek vereyım ilk hamıleliğimde hamıle olmayı beklemeyı bırak ımkan vermıyordum. ama hamile kaldım malesef aldırmak zorunda kalmıştım yanlıs yerde oldustugu ıcın. bır sene sonra esımle cocuga karar verdık 4 ay ugrastım ve 4 ayda hamile kaldım. bıraz sans bıraz olasılık belkide sadece kaderdır ne zaman hamıle kalacagımız.

hayırlı saglıklı olsunda gec olsun derdindeyim ben de eşim öle degil 7 ayımızdayız korunmuyoruz 4 aydır tabi ben adetin 11 16 sına dikkat ediyodumm oda korunmuyoz nie olmuyo ilaç kullandın ondan diyo doktoro giştmek içinde cok erken ablamın yumurtalıkları zayıftı tüp bebek yaptı şimdi sendede varmıdır öle hastalık ya hiç olmassaa diyip başımın etini yiyoooo cocuk istiyo adam sanki kendi büyümüş gibi:))bu ay diikkat etmedimmm ama belirtisi ne bilşmiyorumm yaa saf bişi oldum araştıra araştıra kafam karıştıı:))dogum yaptın mı hamilemisinnn

canım Türkiyede biliyorsun prosedürler gereği her ilacı devlet yazmıyor. gidip alsam ücretli sorun yok. inşaallah sana da faydası olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…